Bed and Breakfast Cantinone in Cupramontana Italië beoordelingen 9.4 | Zoover

9,6

Bed and Breakfast Cantinone Cupramontana

Beoordelingen Bed and Breakfast Cantinone

Via Esinante 6, 60034, Cupramontana
Bed and Breakfast Cantinone scoort een 9,4 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Cantinone? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Cantinone in Cupramontana, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Cantinone vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Le Marche (De Marken). Vergelijk Bed and Breakfast Cantinone met andere accommodaties in Cupramontana.

17 beoordelingen over Cantinone

9,6
"Voortreffelijk,voelt als thuis"
Sandra
25-9-2011 Voor de 2e keer geweest,en het blijft heerlijk! Gastvrijheid is super,Jane en Ian zijn ontzetten behulpzaam om je met alles te helpen.Heb je vragen over restaurants,plaatjes om te bezoeken,ze helpen je graag.En ze zijn ontzettend vriendelijke,je hebt er meteen 2 vrienden bij!

"Ongerepte Italiaanse omgeving"
Fred
31-7-2011 We zijn 2 weken in Juli 2011 in Cantinone geweest in het bovenste appartement. Heerlijk zwembad met ligbedjess, mooi terrasje in de schaduw (delen met ander appt) en Jane en Ian zijn zeer vriendelijk en kennen de omgeving zeer goed, dus maak daar gebruik van. Aanrader is eten bij Orietta in Cupramontana, echt Italiaans en niet duur (neem een karaf Verdicchio!), ga daarna naar de ijstent om de hoek, heerlijk schepijs (koffie is daar ook uitstekend). Omgeving: alles met auto, half uur of meer naar strand (rots met steile afdaling te voet of parkeren naast het zandsrtand wat vergeven is van de ligstoeltjes), een mooi meer vlakbij, waterpretpark met een schitterende glijbaan, leuke dorpjes, frassassi grot, enz. Nadeel vonden we het lawaai van de weg waar het huis aan ligt en er is niet echt een mooi uitzicht (ligt in dal). Vergeet niet samen met Jane en Ian pizza's te bakken (je kan ook zelf bbq-en bij het zwembad).

met een groep, Juni 2011
"Tutti fantastico !!!!"
Marc en Carola
21-6-2011 Wij zijn hier met familie naartoe geweest en hebben het geweldig naar ons zin gehad. Alleen maar pluspunten. We werden zeer hartelijk ontvangen door Jane en Ian in hun prachtige B&B. Een heerlijk zwembad, smaalkvol ingerichte appartementen met fijne bedden, en een goed ontbijt. De eigenaren Jane en Ian zijn zeer gastvrij en erg gezellig. Het plaatsje Cupramontana is een echt Italiaans dorpje met een paar restaurantjes waar je voor weing geld lekker kan eten. We gaan hier zeker nog terug!!
Marc en Carola

"Super plek met goede service !"
René & Alice
1-7-2011 Jane en Ian zijn super hosts! Goede tips, prettig gezelschap. Mooi kleinschalig verblijf met fijn zwembad, super pizza-oven, ruim appartement. Wel koken op 2 pitten, maar als je in de buurt lekker gaat eten geen probleem. De locatie is mooi en in de omgeving is veel te doen. Echt een aanrader !!

"Geweldige plek , zeer vriendelijke ontvangst"
Fred en Martineke
28-6-2011 Prachtige lokatie , van waaruit prima uitstapjes gemaakt kunnen worden. Jane en Ian zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Hebben ons goed verwend. Veel tips over de omgeving gekregen. Prima bedden en heerlijk zwembad. Slechts 2 nachten gebleven maar zeker de moeite waard om nog eens wat langer te verblijven. Met aandacht en zorg hebben Ian en Jane een waar paradijsje weten te maken.

met partner, Mei 2011
"Aangeraden!"
Lara en Dieter
30-6-2011 Mooi, zeer charmevol verblijf, verzorgde kamers met alles erop en eraan van tv en dvd tot afwasmachine, ieder zijn terrasje voor als je buiten wilt eten, rustig (wel aan een grotere baan gelegen, maar daar merk je nauwelijks iets van), wel steeds de auto nodig wil je naar Cupramontana gaan. Zo vroeg in het seizoen was het soms nog wat frisjes, en ik apprecieerde het dat we zelf onze chauffage konden regelen. Jane en Ian zorgen hier goed voor je!

met partner, Mei 2011
"Jane en Ian: fijne gastvrije mensen"
Ed en Ans
20-6-2011 Zeer gastvrij.Ruim goed verzorgd twee persoons appartement. Prima tips over wat te zien, waar te wandelen, waar te eten(beslist een keer eten bij Orietta in Cupramontana (leuk plaatsje!)). Als Jane je vraagt of je een keer een pizza met elkaar klaar wilt maken:doen! Wat een heerlijke bodem en gebakken in hun eigen houtgestookte oven op het terras.

met vrienden, Mei 2011
"Een heerlijke plek!"
Evert & Anita
23-7-2011 Voor de derde keer naar Cantinone afgereisd en wederom was het heerlijk, geweldig en gezellig! Jane & Ian zijn ontzettend aardige mensen en zeer behulpzaam. Je kunt ze alles vragen en vooral Jane zal je dan een zeer uitgebreid antwoord geven.
Het is gewoon een heerlijke plek, met mooie, schone kamers (we hebben ze nu alle 3 gehad) en goede bedden. En het ontbijt is zeer uitgebreid, maar mis je iets, vraag het en het staat er! Er zijn ontzettend veel dorpjes en steden die je vanuit Cantinone kunt bezichtigen. Je zit zo op de snelweg, maar neem ook eens de weggetjes binnendoor, deze zijn fantastisch. Wat wij echt een aanrader vinden is de stad Assisi (ga dan lunchen bij Ristorante Metastasio. Je kan er heerlijk eten en je hebt een geweldig uitzicht, Jane heeft het adres). En als je naar de zee wilt, ga dan naar Sirolo en portonovo, het is daar erg mooi! Wij zullen zeker nog vaker komen bij Jane & Ian!

met partner, Sept. 2010
"Top verblijf in Cantinone!!"
Sandra
27-9-2010 B&B Cantinone is in een woord:geweldig!! Jane& Ian zijn super gastvrij,behulpzaam,vriendelijke en doen alles om het naar je zin te hebben. Omgeving is erg mooi en het eten is heerlijk.We hebben genoten van onze vakantie in Le Marche. Ook hebben we lekkere pizza's gebakken in hun houtoven,zo lekker heb je ze nog nooit gegeten. Cantinone voelt alsof je thuis bent,huiselijk en een gezellige sfeer!! Ga zo door Jane& Ian!!! En zodra je aankomt krijg je meteen al een warm onthaal en voel je je gelijk thuis.

Sandra& Arnoud

met oudere kinderen, Juli 2010
"Een klein paradijsje!"
Xandra
4-8-2010 We hebben een heerlijke week bij Cantinone gehad. Het appartement is ruim en schoon en van alle gemakken voorzien. Jane en Ian zijn heel behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Leuke adresjes gekregen om te lunchen en te dineren. Allemaal super! De kinderen hebben zelf pizzadeeg gemaakt en pizza's gebakken in de steenoven, een hele gezellige avond gehad met als slot het proeven van alle zelfgemaakte likeurtjes van Jane. Cantinone ligt buiten het dorp, je moet wel alles met de auto doen, ook de bakker. Verder een heerlijk zwembad met ligbedden en parasols, geen drukte. Weinig toeristische omgeving, dus ook heel betaalbare prijzen voor een cappuccino en uit eten gaan. Wij komen hier zeker een keer terug.