Vakantiepark Centro Vacanze Verde Azzurro in Cingoli Italië beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Centro Vacanze Verde Azzurro

31 mei 2012

Vakantiepark Centro Vacanze Verde Azzurro Cingoli

Beoordelingen Vakantiepark Centro Vacanze Verde Azzurro

Loc. S. Faustino 6, 62011, Cingoli
Vakantiepark Centro Vacanze Verde Azzurro scoort een 8,4 uit 10, op basis van 94 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Centro Vacanze Verde Azzurro? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Centro Vacanze Verde Azzurro in Cingoli, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 140 vakantiefoto's van Vakantiepark Centro Vacanze Verde Azzurro vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Le Marche (De Marken). Vergelijk Vakantiepark Centro Vacanze Verde Azzurro met andere accommodaties in Cingoli.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

86 beoordelingen over Centro Vacanze Verde Azzurro

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuke toffe vakantie"
Danielle
Onderkomens
12-8-2011 Ideaal voor kinderen. Het was er druk maar niet te (niet alle huisjes waren verhuurd)Heel toffe en vriendelijke animators. het personeel bij de glijbaan en banden is wel nors en niet echt vriendelijk. Onze kinderen 13 en 16 jaar, hebben zich reuze geammuseerd. Er waren redelijk veel kinderen van die leeftijd.
Naar het park zouden we direct terug gaan, als het niet zo afgelegen zou liggen.

"Heerlijk voor de tweede keer!"
Cara
Onderkomens
23-8-2011 We zijn dit jaar voor de tweede keer geweest, wederom was het super. De baden blijven geweldig voor ons, maar temeer voor onze zoon van 7 jaar, wat een plezier, de animatie is geweldig voor de kids. Hoewel ze dit jaar iets te 'plakkerig' waren naar ons toe, ze komen bij je zitten (of je nu lekker aan het lezen bent of eventjes een oogje dichtknijpt op je zonnebedje) en blijven dan in mijn beleving net iets te lang 'hangen', dat mocht wat minder van ons. Maar uiterst vriendelijk. De badmeesters zijn niet absoluut niet nors, maar doen hun werk juist uitstekend, complimenten! Geen mooie jongens die alleen naar de vrouwen kijken, maar mannen die hun werk verstaan, ze zijn streng, maar dat is ook nodig en vooral veilig, het bederfd niet de sfeer. De andere medewerkers, bij de balie en de bar zijn ontzettend lief en behulpzaam, ongekend. Daarintegen het personeel in het restaurant is om te huilen, wat een droevige trieste bedoeling, vreselijk. Het eten is wel betaalbaar en lekker.

"Voor prijs meer verwacht."
Italy
Onderkomens
15-8-2011 Jammer dat er geen goede supermarkt in de buurt was, en dat er geen pinautomaat in de buurt. Verder een goed park maar erg duur voor zo'n afgelegen park.

"Voor herhaling vatbaar."
Bianca
Onderkomens
21-8-2011 Het is een heerlijk park om met kinderen naar toe te gaan. Al het personeel is super vriendelijk. De bungalow is ruim en schoon. Het park wordt goed onderhouden, het is overal schoon. De supermarkt op het park is klein, beperkte keuze. Een kwartiertje rijden voor een supermarkt. Het brood is zoutloos, niet lekker, maar dat is voor deze streek normaal. Maar het went wel. Wij waren met 3 kinderen in de leeftijd van 8, 10 en 12 jaar. Zij hebben zich heel goed vermaakt. De zwembaden met de glijbanen zijn voor jong en oud heel fijn. Voor kleinere kinderen is er ook een groot zwembad. Veel badmeesters, ze houden alles goed in de gaten. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, een moie omgeving. Het is niet touristisch, maar dat vinden wij wel fijn.
Zeker een aanrader.

"Super leuke vakantie"
jaap
Onderkomens
3-8-2011 We zijn hier naar toe gegaan met twee kinderen van 7 en 9. Verde Azzurro is een heel mooi vakantiepark met een prachtig en schoon waterpark. De glijbanen en de wildwaterbaan zijn super en de kinderen genoten ieder dag. Wat hier heel bijzonder is, is dat het overal rustig is, geen massa toerisme. Altijd genoeg bedjes en parasols, nooit wachtrijen of drukte bij glijbanen. Bij het zwembad wordt heel goed opgelet en soms lijkt het wat streng, maar daardoor ook wel weer veilig. Alles wat kinderen leuk vinden om te doen, mag gewoon en dat hebben we in Italie ook wel eens anders meegemaakt. Tussen de middag mag je 1 uur niet in het zwembad omdat het wordt schoongemaakt, maar je mag gewoon bij het zwembad blijven liggen. Winkeltje is klein, restaurant is prima en je kan er goed eten. Je moet altijd een stukje rijden om in een dorpje of stad te komen, maar in een prachtige omgeving is dat helemaal niet erg. Best veel mooie dorpjes om te bezoeken. De kust (bij Porto Recanati)is echt heel mooi.

"Netjes verzorgd, leuk voor kleine kinderen."
Limburg
Onderkomens
24-7-2011 Het park is netjes verzorgd! Bungalows zijn schoon. Echter er is voor oudere kinderen (15 en 13) en ouders niets te doen. 's Avonds verveel je je! Het ligt heel erg afgelegen, als je iets leuks wilt doen moet je minmaal een uur met de auto erop uit. Dat is erg jammer. Het zwembad lijkt oo internet veel groter dan het in werkelijkheid is.
Veel last van muggen!
Hadden twee weken geboekt maar zijn na een week naar huis gegaan.

"Deze plek is "the place to be""
Antoinette
Onderkomens
2-8-2011 we zijn deze week terug gekomen van een geweldige vakantie bij Verde Azzuro! Het is echt niet anders te omschrijven dan geweldig! We hebben het erg naar onze zin gehad. Animatie is er tot 12 uur 's avonds, soms nog later, echt leuk! Onze dochter vond het geweldig (4 jaar). Het ligt in the middle of nowhere, maar dat is helemaal geen storende factor geweest voor ons. Park is geweldig en ik vind dat de foto's niet goed genoeg omschrijven hoe mooi het is. Eten was ook goed, a la carte of dagelijks wisselend, zeer gevarieerd buffet! Moeite waard: Senigallia: zandstrand op ongeveer een uurtje van het park. Ancona is ook een mooie stad. Als we Italie rond zijn, komen we hier zeker nog eens terug! We zijn van 17 tot 31 Juli geweest en hebben 2 dagen regen gehad, rest tussen de 25 en 33 graden (was koel voor de tijd van het jaar). Echte aanrader!

"Eenmalig was het leuk, niet voor een tweede maal."
Jolanda & Peter & k...
Onderkomens
5-8-2011 We hebben een leuke vakantie gehad maar hadden er meer van verwacht. De animatie viel wat tegen en het was elke avond veel van het zelfde. Geen gezellig terras waar je s'avonds een borrel kan drinken met bijvoorbeeld live muziek, maar een soort kantine met elke avond dezelfde herrie. De huisjes waren verder prima, alleen jammer dat er apart voor de stroom betaald moet worden en ook nogeens extra voor de airco. Zwembad was super en erg leuk voor de kids.

Het was een leuke vakantie, maar we zullen hier NOOIT een tweede keer komen.

"Fantastische vakantie i n het echte Italië"
Dirk
Onderkomens
24-7-2011 Net terug van een fantyastsiche vakantie met de kids in een stukje ongerept Italië. Zaten in de stenen huisjes en waren van alle gemakken voorzien. Het aquapark is werkelijk fantastisch. Maar je moet je wel realiseren dat dit park ook gebruikt wordt door de Italianen uit de omgeving. Wil je meer rust, dan kun je naar het aparte zwembad voor de gasten.
Het toezicht in het aquapark is goed, soms iets te strikt. Maar ja 's lands wijs 'lands eer!
Heb een heerlijke vakantie gehad.
En ja het ligt wat afgelegen, maar dat maakt het zo fantastisch. Niet in een toeristisch gebied.
De grotten van Frasassi en Urbino zijn een aanrader om te bezoeken.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Niet geschikt voor gezin met tieners"
Hans en Ine
Onderkomens
30-8-2010 Dit is een goed verzorgd vakantiepark voor gezinnen met kleine kinderen. Voor oudere kinderen biedt het park naast het zwembad weinig vertier. De mooie maar zeer afgelegen ligging maakt het verblijf vrij saai. In de omliggende stadjes ben je als toerist de attractie....
Het winkeltje naast de receptie is niet geschikt voor de dagelijkse boodschappen. De service was wel oké en ons hondje was ook welkom op de ligweides rondom de zwembaden.We hebben veel last gehad van vliegen en muggen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende