Camping Huis op de Heuvel / Casa del Poggio + app. in Castel San Pietro Italië beoordelingen 8.9 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 2.226 bezoekers online
Home > Italië > Le Marche (De Marken) > Castel San Pietro > Camping Huis op de Heuvel / Casa del Poggio + app.

Beoordelingen Camping Huis op de Heuvel / Casa del Poggio + app.

30 januari 2012

9,5
huis op de heuvel

Camping Huis op de Heuvel / Casa del Poggio + app. scoort een 8,9 uit 10, op basis van 68 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Huis op de Heuvel / Casa del Poggio + app.? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Huis op de Heuvel / Casa del Poggio + app. in Castel San Pietro, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 62 vakantiefoto's van Camping Huis op de Heuvel / Casa del Poggio + app. vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Le Marche (De Marken). Vergelijk Camping Huis op de Heuvel / Casa del Poggio + app. met andere accommodaties in Castel San Pietro.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

66 beoordelingen over Huis op de Heuvel / Casa del Poggio + app.

Ook bij vakantiepech is dit een reuze plek.
Reijniers Gie - De ...
13-11-2011 Na een lange autorit op de camping “Huis op de heuvel” aankomen, je installeren, je voorbereiden op een heerlijke vakantie, maar dan bij de eerste wandeling je voet breken, was niet direct het vakantieplaatje dat wij voor ogen hadden. Gelukkig overkwam ons dit bij Marjan, Evert, Femke en Nienke. Dankzij de goede zorgen, hun vertalingen voor dokters en verpleegsters en de oprechte bezorgdheid van deze lieve mensen hebben wij zelfs nog een weekje langer kunnen blijven. Ondanks het campingarrest dat deze gebroken voet ons opleverde, hebben we daar echt genoten van de rust, de zon, het prachtige landschap vanop de heuvel en de gezelligheid. Alleszins een warm aanbevolen plaats in Italië, maar hou nog een plaatsje vrij voor ons, want wij hebben daar nog wandelingen en uitstappen te goed.
Mie en Gie uit Antwerpen

Geweldige plek en gastvrijheid
Miranda en Corina
4-9-2011 Geweldige camping en omgeving.
Heel veel gastvrijheid, rust en toch de gezelligheid van alle gasten bij elkaar, gemoedelijk en ontspannen, met of zonder kinderen maakt niets uit, wij waren zonder kinderen maar hebben het fantastisch gehad.
Wij hebben een fantastische vakantie gehad bij camping op de heuvel, zeker voor herhaling vatbaar. Evert en Marjan voelen goed aan wat de gasten willen, toppie!!!

Fijne camping op fantastische plek
Fam. Blommers
4-9-2011 De camping is eenvoudig van opzet maar bied uiteindelijk alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. De camping ligt in een schitterend gebied met prachtige vergezichten.
Strand is op een uur rijden maar er is genoeg water in de buurt.
Bovendien is het gebied (nog) niet zo touristisch
Op de camping is genoeg informatie beschikbaar voor het maken van mooi tourtjes
De camping heeft weinig schaduw (zelf tarp meenemen !)

Heerlijk!
lakeview
4-9-2011 Hele fijne plek om een paar dagen of weken paar jaar te genieten van het echte Italie, temidden van een kleine, maar fijne, Nederlandse enclave midden in De Marken. We komen er nu ieder jaar wel een keer terug en zijn ook van plan dat nog héél lang te blijven doen! Voor iedereen een aanrader!

Mooie familiecamping met prachtig uitzicht
Jacq.
30-8-2011 Voor de 3e keer hebben wij onze vakantie bij Huis op de Heuvel doorgebracht. Dit keer in appartement Gazza. Uitstekend bevallen! Mooi ruim en voorzien van alles wat je nodig hebt. Het terras ligt aan de kant van de camping, dus de kinderen rennen zo heen en weer. Leuk contact met andere campinggasten, een aantal hadden we daar al eerder ontmoet, het was als "thuiskomen"!
Evert en Marian zijn zeeeeer gastvrij! Evert had een leuke wandeltocht georganiseerd. Het 3-gangenmenu was heerlijk! We hebben gezellig met z'n allen bij het kampvuur gezeten, gedronken, gezongen. Kinderen vermaakten zich in het zwembad, op de trampoline, voetbaltoernooitjes werden georganiseerd, sprinkhanen en hagedisjes werden gezocht. Wij komen zeker weer terug!

Heerlijk onthaasten en zeer kindvriendelijk
Ron
30-7-2011 Ideale camping voor gezinnen met kleine kinderen en een prachtige ligging met mooie uitzichten. Zeer overzichtelijk en genoeg te doen. Streek/omgeving is prachtig en nog niet verpest door massatoerisme. Mogelijkheden te over voor wandelen, fietsen en steden/dorpen te bezoeken. Het is een eind rijden, maar het was het voor ons zeker waard.

Kleinschalige gezellige camping
Arnout, Monique en ...
7-8-2011 Een camping om niet te vergeten, we hebben met z'n allen volop genoten. Het geeft gelijk een 'thuis gevoel'. lekker ongedwongen sfeer.
Fantastisch hoe Evert en Marian dit kunnen overbrengen op hun gasten!
Le Marche; Ongerepte natuur,cultuur,gewoon genieten van alles om je heen...
En op culinairgebied....moet je zelf ondervinden.
Kortom, een aanrader.

Heerlijke, kleinschalige (familie)camping
Joris
31-7-2011 Heerlijke, kleinschalige (familie)camping.

De camping ligt op een prachtige plek in Le Marche. Vergeet Toscane en Umbrië, laat je verrassen door Le Marche! Een prachtige, pure (nauwelijks door toeristen ontdekte) streek in midden Italië. Ondanks dat vakantie in het teken staat van 'niks moet, niksen mag' is het moeilijk om je hier te vervelen. Er is zoveel te ontdekken...

Prachtige dorpen en steden (met karakter), natuur, (berg)meren, de grootste grotten van Europa, de zee, waterpretpark Eldorado... natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers, water(sport)liefhebbers, cultuurliefhebbers... liefhebbers van lekker eten en drinken... ze zullen zich stuk voor stuk thuisvoelen in deze gemoedelijke streek.

De overzichtelijke, kleinschalige familiecamping is uniek. Qua ligging, qua sfeer. De kinderen hebben genoten. De Nederlandse eigenaren Evert en Marian geven je meteen een goed gevoel. Heel bijzonder hoe ze dat doen: bij hen vier je je vakantie zoals jij je vakantie wilt vieren.

Aanrader!

Een super plek!
Raymonde
5-9-2011 Huis op de Heuvel is een prachtige plek om vakantie te houden. Heel veel ruimte en een indrukwekkend mooi uitzicht. Iedere keer weer betoverend. Hier kun je echt tot rust komen en genieten van de schoonheid van de natuur. De kinderen kunnen hier heerlijk hun gang gaan; spelen met andere kinderen, zwemmen, voetballen, poezen en konijnen... Evert en Marian hebben er een hele gastvrije plek van gemaakt. Een paar keer per week is er heerlijk eten, Evert neemt je mee voor een wandeling en samen zorgen Evert en Marian voor een hele gastvrije vakantieplek.
Het zwembad is 'slechts' 110 cm diep, waardoor je niet echt kunt zwemmen maar wél kunt afkoelen en spelen. Deste meer reden om op pad te gaan naar het prachtige stuwmeer (Lago di Fiastra), de zee of het zwembad met de langste glijbaan van Europa. Huis op de heuvel is een echte aanrader!

met jonge kinderen, Juni 2011
Bijzonder
Fam. Van Lieburg
7-7-2011 We zijn nu een week terug in NL na een verblijf van bijna 3 weken op de camping. Gisteren de laatste druppel gedronken van de heerlijke rosé. En dan hebben we nu alleen de herinneringen en de foto's, helaas. Want wat was het er fantastisch. Zo'n on ontdekt plekje hebben wij nog nooit gevonden in Europa. Weinig toeristen, prachtige omgeving, stadjes, strand en natuurlijk geweldige camping eigenaren. Niets is ze te veel, ze geven je een heel bijzonder extra dimensie aan je vakantie.
De tentplek met uitzichten op de heuvels en stadjes zijn magnifiek. Neem wel een tarp mee voor schaduw want die is er bijna niet. 's Avonds koelt het lekker af door een windje en dus is slapen heerlijk. Ook de 2 kids hebben zich prima vermaakt, mede door Nienke en Femke. Ondanks dat het voorseizoen was en dus rustiger waren er wel een paar andere kinderen en andere gasten, erg gezellig. Het was de lange reis meer dan waard! Ciao.

9,5

1 2 3 4 5 6 7 volgende