Aparthotel Podere Giulio*** in Tarquinia Italië beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Podere Giulio***

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Aparthotel Podere Giulio***

Strada Litoranea, Km 4.5, I-01016, Tarquinia
Aparthotel Podere Giulio scoort een 7,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Podere Giulio***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Podere Giulio*** in Tarquinia, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Vergelijk Aparthotel Podere Giulio*** met andere accommodaties in Tarquinia.

1 beoordeling van Podere Giulio***

nicole
26-1-2007 Ik ben er drie dagen geweest in november. Ik vond het er heerlijk rustig, 25 min. wandelen door de landerijen en ik was bij de mooie kalme zee. Ik had geen eigen vervoer en aangezien het buitenaf ligt en er geen normaal openbaar vervoer is had ik nergens kunnen komen mits een van de eigenaren niet zo vriendelijk was geweest me steeds te brengen en te halen. Helaas was de keuken dicht in die maand, want ik had gehoord dat die ook erg goed was. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.