Vaticaans Museum Rome Italië. Informatie & Beoordelingen Vaticaans Museum ~ Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.905 bezoekers online
Home > Italië > Lazio (Latium) > Rome > Vaticaans Museum

Viale Vaticano
Rome
+39 06 69883333

Vatikaans museum

Wil je weten wat anderen vonden van Vaticaans Museum in Rome? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Vaticaans Museum.
Wil je weten wat anderen vonden van Vaticaans Museum in Rome? Op deze pagina lees je beoordelingen van Vaticaans Museum. Je kunt 219 vakantiefoto's van Vaticaans Museum bekijken. Daarnaast kun je 1 video van Vaticaans Museum zien op Zoover. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Bekijk alle accommodaties in de buurt van Vaticaans Museum in Rome.

10 beoordelingen over Vaticaans Museum

met partner, Okt. 2011
Heel groot
Irene
3-11-2011 Gelukkig mbv gids de highlights gezien

met vrienden, Sept. 2011
Bijna te veeeeeel
MijnGezin
28-9-2011 Het museum is een grote collectie met bijzondere zaken.
De tour naar de sixtijnse kapel vond ik wel wat lang. Onderweg heb je zoveel zaken gezien dat het mij bijna te veel werd.

Wel een van de dingen die je zeker niet mag missen.
Zorg ervoor dat je ruim voor opening in de rij gaat staan (als je vooraf geen kaartjes hebt gekocht) zodat de wachttijd acceptabel is.

Op de laatste Zondag van de maand is de entree gratis. Zonder al het betalingsverkeeer loopt de rij behoorlijk snel door.

met een groep, Sept. 2011
Indrukwekkend
Hans
12-9-2011 Erg druk en het was jammer dat de grafkelders iv.m. een begrafenis waren gesloten.

met oudere kinderen, Mrt. 2011
Geweldig museum
jos
19-5-2011 Dit museum is een must als je naar Rome gaat.
De Sixtijnse kapel is schitterend.
Wel een tip: reserveer van te voeren op de officiële site van het Vaticaan. Het scheelt je 3 uur wachten.

met jonge kinderen, Feb. 2011
Hoe lange wachttijd te voorkomen!
Van Rossem
22-2-2011 We zijn net terug van een fantastisch weekend Rome. Voor vertrek hebben we bij het online ticket office van het Vaticaan de entree-tickets gekocht voor de vaticaanse musea via website. Ideaal..Je kunt dan zelfs al voor de officiele openingstijd het museum in (wij hadden geboekt voor 8.30, terwijl het officieel om 9.00 opengaat). Je loopt met ticket in de hand de lange rij wachtenden voorbij, en kunt zo via de ingang 'guided groups' het museum inlopen. Kennelijk is deze optie bij vrijwel niemand bekend, want wij waren zowat de enige met een online ticket !!!

met vrienden, Okt. 2010
Indrukwekkend!
Fani
5-4-2011 Helaas heel erg lang in de rij gestaan voor wij eindelijk het museum binnen waren.
Toch handig om van te voren je tickets te kopen.

Eenmaal binnen was dit gauw vergeten. Je kan er echt een hele dag rondlopen.
Veel diversiteit, want ons erg aansprak.

Als je in Rome / of omgeving bent moet je gewoon in het Vaticaans Museum zijn geweest!

met partner, Okt. 2009
Niet alleen heen voor de Sixtijnse Kapel
Bruno
29-10-2009 Hoewel de meeste bezoekers voor de Sixtijnse Kapel komen, zijn ook de andere ruimtes van het Vaticaan Museum zeer de moeite waard. Met name de fresco's van Raphaello moet je niet zomaar langsrennen. Ga op tijd in rij staan voor het museum. Op drukke dagen gaat de rij een paar keer een hoek om.

met partner, Okt. 2009
Teveel voor een dag!
Betty
4-3-2010 Het Vaticaanmuseum bevat een groot aantal musea, teveel om op een dag te zien. Je moet echt een keuze maken.

met partner, Aug. 2007
Het Vaticaan is heel bijzonder om te zien
roelie fidder
23-4-2010 We rijden met de Camper door Rome hele mooie stad
Naar het Sint Pieter plein voor de Sint Pieter kerk indrukwekkend mooi gebouw
Wonderbaarlijk dat je hier zo heen kan rijden
En parkeren de camper 50 m verderop { weer een wonder}
Een super mooie ervaring

met een groep, Mrt. 2004
Een must
jan
19-10-2010 het Vaticaans museum is een must niet alleen als je vaticaanstad bezoekt, maar als je nog maar in de buurt van Rome komt moet je dit gezien hebben.
Veel pracht en praal met als apotheose de sixtijnse kapel.
Spijtig genoeg ben je hie niet alleen , massas toeristen bezoeken dit prachtmuseum en staan dan ook heel ver aan te schuiven voor een toegangskaartje
Hier moet je wat geluk hebben en op de juiste moment arriveren

met een groep (2)