Bed and Breakfast Trastevere in Rome Italië beoordelingen 7.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.876 bezoekers online
Home > Italië > Lazio (Latium) > Rome > Bed and Breakfast Trastevere

Beoordelingen Bed and Breakfast Trastevere

10 februari 2012

5,6
6,3
Er is nog geen foto beschikbaar

Bed and Breakfast Trastevere scoort een 7,2 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Trastevere? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Trastevere in Rome, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Vergelijk Bed and Breakfast Trastevere met andere accommodaties in Rome.

3 beoordelingen over Trastevere

met partner, Mrt. 2008
Aad Dourlein
2-4-2008 eind maart 2008 hier 3 nachten gebleven in annex.
Grote kamer, redelijke badkamer. Weinig last van geluidsoverlast. Kamer grenst aan straat, niet aan plein.Ontbijt is echt italiaans, zoete croissants , thee of koffie, vers fruit en jams.
Enige tegenvaller de (nacht)portier heeft ons om half zes niet gewekt, gelukkig werkte wekker van mobieltje wel goed.
Lokatie is perfect , midden in Trastevere, talloze terrasjes en eetgelegenheden op kruipafstand.
bereikbaarheid centrum is beloopbaar, Station Termini is goed bereikbaar met bus H.
Als we weer naar Rome gaan , zullen we zeker weer voor dit hotel kiezen.

met vrienden, Dec. 2006
Janssen
19-2-2007 We waren hier met 5 vriendinnen verdeeld over 1 appartement voor 3 personen en 1 tweepersoonskamer. Gelukkig maakte ik gebruik van deze laatste. Kamer was prima, schoon, groot genoeg en ontbijt eenvoudig maar prima (echt italiaans). Trastevere in Rome is vergelijkbaar met "Jordaan" van Amsterdam, wij vonden het echt super leuk. Heerlijk gegeten en gedronken, je vindt daar het echte italie!

Suzan van Brussel
8-12-2005 Hotel Trastevere ligt in de authentieke wijk Trastevere (Over de Tiber). Het is misschien niet in het centrum maar wel in een leuke, échte Italiaanse wijk met een heel gezellig pleintje en heerlijke steegjes. Het hotel heeft ruime kamers. Voor het ontbijt moet je op tijd zijn anders is er slechts cake. Toen wij er waren (april 2005) werd het pleintje waarop de kamers uitkomen verbouwd. Dat betekende veel rust want we waren er met Pasen en de bouwvakkers waren vrij.. ik denk dat het wel rumoerig is als alles klaar is dus vraag een rustige kamer! De prijs/kwaliteitverhouding is voor Rome erg goed en gezien de taxi's is het hotel ook prima bereikbaar!

5,6
6,3