Hotel Sunrise**** in Rome Italië beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.115 bezoekers online
Home > Italië > Lazio (Latium) > Rome > Hotel Sunrise****

Beoordelingen Hotel Sunrise****

10 februari 2012

6,6
Hotel Sunrise**** Rome

Hotel Sunrise scoort een 8,0 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sunrise****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sunrise**** in Rome, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Sunrise**** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Sunrise**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Vergelijk Hotel Sunrise**** met andere accommodaties in Rome.

21 beoordelingen over Sunrise****

met partner, 2011
Prima hotel
Maarten
16-4-2011 Wij zijn eind maart 5 dagen in dit hotel geweest. Met de bus ( lijn 60 ) ben je afhankelijk van de drukte in ongeveer 25 minuten in het centrum, en dit is prima te doen. De kamer vonden wij vrij luxe en was erg schoon. Het enige minpunt waren de toch wel harde bedden. Al met al een prima hotel en we zouden zeker de volgende keer weer terug gaan naar dit hotel.

Pirma hotel
Chel en nick
15-2-2011 Wij hebben het erg naar ons zin gehad in dit hotel. We hadden hotelkamer 102 op de begane grond achter de balie. Erg ruime kamer maar wel harde bedden. Verder een ruime badkamer met ligbad. Elke dag schone handdoeken en schooon beddengoed. Ook goed ontbijt.

Het enige minpuntje aan de kamer was het water wat wij hoorden lopen door de kamer van de bovenverdiepingen. Daarbij ontstond een tikkend geluid.

Wat betreft de ligging vonden wij het goed te doen. Bus 60 brengt je naar het centrum. Inderdaad volle bussen maar het openbaar vervoer is nu eenmaal druk in Rome. We hebben gebruik gemaakt van de Romapassen, ideaal.

Omdat we geen zin hadden om met onze koffers in de bus te staan en dan nog de trein te pakken, had het hotel een taxi besteld. Ong. 40 minuutjes rijden van hotel naar vliegveld ad € 50,00.

Prima hotel, zeker een aanrader.

met partner, Juli 2010
Geen ****, eerder ***
Andy Tullii
27-7-2010 Het hotel en de kamers zagen er goed uit, proper. Badkamer iets minder... Hadden schimmel op de douchegordijn. Personeel in hotel waren niet vriendelijk. Bij elke vraag een zucht en rollende ogen. Personeel 's morgens liep ongeintereseerd rond, hard kauwend op een kauwgom. Een buongiorno kon er nog niet eens vanaf... Dit vond ik het enigste serieuze minpunt. ontbijt was simpel, maar goed genoeg. De ligging van het centrum af is goed te doen. Je kunt de Bustram nr 90 nemen (sneller dan de 60, minder haltes) vanaf piazza sempione. op 20/30min ben je dan aan stazione termini. Volgende keer Rome nemen we een ander hotel.

met vrienden, Juli 2010
Beste prijs kwaliteitverhouding
SJ
12-10-2010 Ik ben samen met een vriendin 5 dagen naar rome geweest en na heel het internet afgezocht te hebben zijn wij op dit hotel uitgekomen. Voornamelijk omdat het een goedkope optie was voor wat luxe. Zo heeft het hotel een jacuzzi op het dak, wat heerlijk is voor verkoeling! Wij betaalden pp ong 150euro en met een goedkope vlucht was t totaaal 208 euro pp!
Het hotel ligt op loopafstand van een grote bushalte waar om de paar minuten wel een bus vertrekt naar het centrum, zo´n 10 min. Vlakbij de bus vertrekken tevens ook trams. (die in de zomer wel lekker vol zitten dus s ochtends douchen heeft niet veel nut.) Het ontbijt in het hotel is ''continenaal'' er is genoeg keuze maar verwacht geen versgebakken croissants.. Wel gewoon pistoletjes en zoals veel in italie.. zoete broodes. De kamers zijn prima, lekker ruim, airco, douche, wc enz!
Ook het personeel is aardig en kan je altijd helpen, tho een winkelcentrum aan een man vragen...8-) haha! Maarja 'n toptijd @ rome & prima hotel!

met vrienden, Sept. 2009
Keurig en netjes en een goed hotel
Stevens
11-10-2009 Fijn hotel waar men goed kan overnachten. Verbinding naar centrum met bus is prima! binnen 20 min in het centrum.

met partner, Aug. 2009
Leuk hotel
Erwin&Bianca
18-3-2010 In augustus 2009 verbleven in hotel Sunrise.
Prima hotel, mooie gerenoveerde kamers met airco!
Ontbijt was goed, veel keuze en lekker vers brood.
Even verderop bij het hotel is een opstapplaats voor de bus, dan ben je met ongeveer 20 minuten in het centrum.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Net hotel buiten het drukke centrum
B. Roepen
17-4-2009 Een erg net hotel met mooie kamers buiten het centrum van Rome. Erg goed te bereiken met de bus. Wij hadden een mooie kamer, helaas lag deze achter de receptie, waardoor je wel het geluid van de portier en gasten had. Verder lekkere bedden, een mooie badkamer en echt schoon. De ligging was voor ons verder geen probleem. Als je slecht ter been bent kun je beter een ander hotel kiezen omdat je een steile trap op moet om bij het hotel te komen. Verder super met een goed ontbijt.

met oudere kinderen, Apr. 2009
Prima hotel rustig gelegen.
Margreet
6-4-2009 Het hotel ligt in een rustige straat.Mooie schone kamer en badkamer. Dagelijks schone handdoeken. Ontbijt is eenvoudig maar voldoende.
Afstand naar centrum is na een aantal dagen toch wel een probleem. Laatste avond van Termini tot hotel 55 min. in hele drukke bus gestaan/gehangen. Dagelijks deden wij er ca. 30 à 40 min. over om in het centrum te komen. Rome is een prachtige stad. Volop genoten. In het centrum is alles lopende te bezoeken/bekijken.

met vrienden, Mrt. 2009
Prima hotel, aanrader
johan
31-3-2009 Ondanks het hotel iets uit het centrum ligt, een aanrader. Schoot, vriendelijk, perfect. Goed te bereiken met openbaar vervoer, diverse buslijnen om de paar minuten vanuit het centrum. Het tegenover het hotel gelegen restaurant is een sterke afrader.

Hotello bellissimo
Ingrid
9-11-2008 Prima hotel. Mooie, keurige en schone kamer; smaakvol= Italiaans ingericht. Elke dag schone handdoeken. Heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel; koffers werden zelfs naar de kamer gebracht.
Nadelen: steile trap naar het hotel, vanaf de hoofdstraat. Bent u met de auto is dit geen probleem, want er loopt wél een doodlopend straatje tot aan de deur van het hotel.
Tja; wij vonden het eerst geen probleem 20 min. per bus naar het centrum te rijden, maar komen er achteraf toch wel op terug. Als je na een hele dag sjouwen door de stad, nog eens 20 min in een propvolle bus moet staan, heb je daar na 4/5 dagen wel eens genoeg van. Een volgend keer zoeken wij een hotel in het centrum.
Maar behalve dat minpuntje vonden wij het hotel echt super en hebben we na ons Romemarathonbezoek, heerlijk gebadderd in het ligbad op de kamer en daarna als een blok geslapen op de stevige 90x90 matrassen

6,6

alleenreizend (1)