Appartement Rentroof**** in Rome Italië beoordelingen 5.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.523 bezoekers online
Home > Italië > Lazio (Latium) > Rome > Appartement Rentroof****

Beoordelingen Appartement Rentroof****

10 februari 2012

2,5
Er is nog geen foto beschikbaar

Appartement Rentroof scoort een 5,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Rentroof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Rentroof**** in Rome, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Vergelijk Appartement Rentroof**** met andere accommodaties in Rome.

2 beoordelingen over Rentroof****

Adriaanse
9-5-2006 Mooi app. we zijn er met 8 personen in geweest. Ligt wat achteraf in Rome maar wel dicht bij een metrostation en dan ben je met een paar haltes in het centrum. Vlakbij het app een bakker en een supermart. App. is schoon. Een groot nadeel het ligt pal aan het spoor van de trein en metro deze rijden om de paar minuten. Het andere voordeel is dus dat je vroeg je bed uit bent.

met vrienden, Mei 2006
linda
16-5-2006 We hebben dit appartement geboekt op basis van ligging nabij metrostation en de foto's van het interieur. Deze feiten klopten inderdaad.
Wat ze echter niet op de website vertellen is dat het complex eigenlijk op de trein/metro-rails gebouwd is. Dus je dreunt bijna letterlijk je bed uit van de langsrijdende treinen.
Wij dachten geluk te hebben omdat onze slaapkamer aan de binnenplaats grensde. Het leuke café wat daaraan lag bleek op vrijdag en zaterdag echter een enorme discotheek, waarvoor de Romeinen in de rij staan. Toen de treinen 's nachts niet meer reden hadden we dus alle tijd om naar de bonkende house-muziek te luisteren. Met onze nachtrust is het dus niet goed gekomen.

2,5