Bed and Breakfast Momi in Rome Italië beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Momi

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Bed and Breakfast Momi

Via Principe Eugenio 40, 00185, Rome
Bed and Breakfast Momi scoort een 8,6 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Momi? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Momi in Rome, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Vergelijk Bed and Breakfast Momi met andere accommodaties in Rome.

3 beoordelingen over Momi

met oudere kinderen, Juli 2011
"Uitstekend bed and breakfast"
sas
14-8-2011 op 10 min lopen van het Termini treinstation gelegen. Er is geen receptie dus je spreekt met de eigenaar/beheerder af wanneer je aankomt. Wij hadden een 4-persoonskamer, heel schoon, erg leuk ingericht, geluidloze airco, eettafel en gevulde koelkast met alles voor het ontbijt op de kamer. 1 groot 2-persoonsbed en 2 losse bedden, maar ruimte genoeg. Erg goed geregeld. Een supermarkt is op loopafstand. Je zit niet echt in het centrum, het Colosseum is 15 min lopen, maar wij namen bij het treinstation de hop-on-hop-off-bus.
Heel vriendelijke ontvangst en alles werd goed uitgelegd met plattegrond en info over van alles. Gratis WiFi.
Wij, met pubers, vonden het uitstekend daar.

"Leuke uitvalsbasis"
Mouky
7-8-2011 We hebben twee nachten doorgebracht in deze B&B , met 2 volwassenen en 2 kinderen. Vanaf de luchthaven hebben we een taxi genomen die ons (voor 40 euro) voor de deur heeft afgezet. Het is eigenlijk een grote slaapkamer met 4 bedden (zanzibar suite hadden we) en een keuken, hal en badkamer. In de keuken stand een keolkast met een fles melk en een pak sap. Er lagen voorverpakte smakeloze broodjes en een wit brood om te roosteren. Er staat een broodrooster en een nespresso apparaat. Prima bedden maar het is een flat en het is erg gehorig, zowel voor geluiden van buiten als van binnen. We mochten geen lawaai maken ivm de ouders die beneden ons woorden maar die hadden de televisie zo hard staan dat wij konden meegenieten. Ik zou hier de volgende keer niet weer naar toe gaan.

Familie
"Mooie kamers"
Jan
26-10-2008 Een mooi bed en breakfast oploopafstand van de metro. Ongeveer 10 min lopen van station Termini. Aardige gastheer en gastvrouw met goed verzorgde kamers in Oosterse sfeer.