25-10-2009
Grote kamers, eigenlijk een appartementje met keuken en zitkamer. Ruim en schoon, iedere dag opgeruimd en schone handdoeken. Internetverbinding in de lobby. Goed en betaalbaar restaurant direkt ernaast, opent echter pas om 19.30 uur. Je bent met het openbaar vervoer binnen een half uur in het centrum. Pal naast het hotel ligt een treinstation (géén geluidshinder), hier gaat ieder kwartier een trein die weer in verbinding staat met de metro. Openbaar vervoer erg slecht onderhouden in Rome! Hotel prima voor deze prijs. Goed ingerichte kamer, beetje ouderwetse stijl (oranje tegels e.d.) maar netjes. Ontbijt was minder goed, maar toch voldoende: wel verse koffie, maar aanmaaklimonade ipv vruchtensap en alleen wit brood. Te kleine ruimte, soms moesten we in de rij staan voor een tafel. En de bediening spreekt alleen Italiaans, dus handen en voetenwerk als je iets wilde vragen... Tip: Indiaas restaurant Jaipur, Via di
8-1-2010
twee persoonskamer op de 5e etage .
geweldig hotel, schoon, groot, ruime kamers met mogelijkheid tot zelf koken, kleine keuken met koelkast, vaatwasser, magnetron en eettafel voor twee personen.
schone badkamer, grote goede bedden, fijn terrasje, rustige omgeving.
naast het hotel de ingang van de trein naar rome, super verbindingen, aangezien de halte en de trein daar ondergronds is hoor je hier niets van, kaartje koop je bij de tabacci naast de ingang. winkelcentrum 15 min lopen van hotel. restaurant naast hotel heeft zeer goede maaltijden. na onze aankomst konden wij om 10 uur 'savonds zelf een pizza samen delen, aanbod ober, dus geen probleem. ook zeer vriendelijke bediening en heerlijk eten. reserveren niet noodzakelijk.
rustige wijk waar veel forensen wonen, vriendelijk en behulpzaam personeel. een aanrader voor Rome bezoekers. zwembad helaas niet toegankelijk, en alleen een karig (italiaans) ontbijtbuffet
zolderkamer, niet boeken erg klein, geen douche, wel groot terras