Hotel Louisiana** in Rome Italië beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel Louisiana** Rome

Beoordelingen Hotel Louisiana**

Via Flavia, 84, 187, Rome
Hotel Louisiana scoort een 7,9 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Louisiana**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Louisiana** in Rome, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Louisiana** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Louisiana** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Vergelijk Hotel Louisiana** met andere accommodaties in Rome.

5 beoordelingen over Louisiana**

met partner, Feb. 2012
"Eenvoudig, gemoedelijk hotelletje."
Aad Laaij
8-4-2012 Prima bed, vriendelijke receptie, minder goede wifi , eenvoudig ontbijt.
Alles wat je nodig hebt als je de hele dag door de stad slentert
Treinstation op loopafstand..
We hebben een muntje in de trevia fontein gegooid dus we komen hier ooit weer terug! Hetzelfde hotel , dezelfde kamer!

met partner, 2011
"Goede uitvalsbasis"
Ger Voorhout
19-12-2011 Hotel Louisiana in Rome blinkt in alles uit door zijn eenvoud. Vriendelijke receptionisten. Eenvoudig ontbijt. Op de 1e etage gerenoveerde kamers en ontbijtkamer. Goede ligging t.o.v het grote station Termini (trein, metro en bus). Voor een paar dagen Rome een aanrader.

Minpunt: onze kamer had veel last van de straatverlichting.

met partner, Nov. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
Rien en Marjory Ver...
5-12-2011 Hotel Louisiana heeft kamers die uitkijken op een binnenplaats en niet op straat. Omdat je toch de hele dag in Rome zelf verblijft, is dit geen ramp. Kamers zijn schoon en worden iedere dag nagekeken. Kluis aanwezig op de kamer en op de laatste dag mochten de koffers en de laptop veilig bij de receptie blijven staan tot we weggingen rond 5 uur.

Me!
20-3-2007 ideaal hotel om te overnachten als je overdag veel weg bent! wij hebben hier 4 nachten geslapen.
Mooie, schone, kleine kamer.
Het hotel ligt ideaal: niet ver van Termini en aan een rustige weg. Verder zijn ook metrostations, spaanse trappen en trevifontein op loopafstand!
minpuntje is de lift, deze werkt niet echt logisch. Het ontbijt is karig, en de eetruimte wat ongezellig, maar meer kun je ook niet verwachten voor een dergelijke pijs!

selma
17-1-2007 In Oktober 2006 hier 4 nachten geweest, prima hotel met supervriendelijk personeel, schone kamers, ontbijt is karig maar in de straat kun je voor 5 euro pp heerlijk ontbijten.Op loopafstand van zowel station Termini als het stadscentrum.Rustige, nette buurt