Camping Happy Village & Camping in Rome Italië beoordelingen 8.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.986 bezoekers online
Home > Italië > Lazio (Latium) > Rome > Camping Happy Village & Camping

Beoordelingen Camping Happy Village & Camping

10 februari 2012

Camping Happy Village & Camping Rome

Camping Happy Village & Camping scoort een 8,3 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Happy Village & Camping? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Happy Village & Camping in Rome, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Camping Happy Village & Camping vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Vergelijk Camping Happy Village & Camping met andere accommodaties in Rome.

21 beoordelingen over Happy Village & Camping

Aanrader
M.
11-9-2011 We hebben hier 5 dagen gestaan om Rome te bezoeken. Sanitair is super schoon, heerlijke douches. Het zwembad met gratis ligbedden is heerlijk bijkomen na een dag slenteren in Rome. Badmuts is verplicht in het zwembad! Hilariteit alom! Iedereen moest er erg om lachen!
De grotere plekjes zij snel weg, waardoor wij onze tent echt tussen de hegjes moesten proppen, de auto kon er niet meer bij. Gelukkig doet de camping niet moeilijk als we de auto op een ander plekje zetten.
Market op de camping is niet veel, supermarkt op 4km van de camping. Het restaurant is zeker een aanrader.
Internet is te duur!na aandringen konden we een uur krijgen voor € 2.00.
Mochten we terug gaan naar Rome, gaan wij zeker naar de deze camping terug!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Schitterende rustige camping
Fam. oerlemans
29-8-2011 Hele fijne camping, met goed sanitair, mooi en vooral rustig zwembad met hele fijne loungeplekken en heerlijke hangmatten. Lekker rustig de dag beginnen en voor € 3,50 ontbijten met twee broodjes, croissant, koffie en Jus. dan lekker relaxen en zwemmen en om 16.00 uur met het campingbusje naar sttion en dan met de trein naar Rome. van vertrek camping tot op het piazza del popolo is 30 minuten. Ideaal. Busje rijdt niet tussen 12.30 en 16.00 uur. Laatste ophaal bij station is ook iets te vroeg nl 22.30 wat betekent dat je rond 21.45 moet vertrekken uit Rome.

E

met jonge kinderen, Juni 2011
Prima doorreis camping
Jacqueline
30-6-2011 Prima camping om te verblijven op doorreis, of voor bezoekje aan Rome.
Restaurant ziet er heel mooi uit, gewoon simpel eten maar lekker. Supermarkt op de camping stelt echt niets voor, maar als je alles bij je heb niet nodig natuurlijk. In de omgeving is verder niets, je kan er niet lopen/fietsen. Vooral dus echt als bezoek aan Rome, (met de shuttle bus echt heel fijn!) of voor doorreis.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Happy Village & Camping b...

met partner, Mei 2011
Ideaal om vanuit camping Rome te bezoeken
Vince
16-6-2011 De camping is ideaal om Rome te bezoeken, via de gratis shuttle die diverse malen per dag vertrekt kun je in 25 minuten met de Metro naar Rome,
Zwembaden zijn mooi, vriendelijk personeel, en alles razend schoon, echt een aanrader. 4 dagen verbleven op deze camping.

met partner, Sept. 2010
Aanrader !
HJ
5-10-2010 Grotendeels eens met de vorige mensen: goede service shuttlebus naar metrostation, scone omstandigheden in het huisje alsmede daarbuiten, vriendelijk personeel, lekker gelegen aan de noordkant van Rome in een mooi natuurgebied: heerlijk na een drukke dag Rome, inclusief een mooi, schoon zwembad.
Geweldige prijs/kwaliteitsverhouding, wat wel inhoudt dat je geen wonderen mag verwachten van de standaard redelijke maaltijden in het overigens mooie restaurant.
Zeker een aanrader als je weinig geld wil uitgeven voor een aantal dagen Rome, zoals wij dat hebben gedaan.

met partner, Aug. 2010
Netjes
Shirley
17-8-2010 Wij zijn 4 nachten op deze camping verbleven om Rome te bezoeken. Gratis shuttle bus naar metro station is prima. Busje zit wel overvol met mensen. Vanaf het metro station nog plm. 15 minuten naar het centrum. Sanitair is erg mooi en wordt de hele dag door schoon gehouden. Twee zwembaden naast elkaar met daaraan het restaurant. Restaurant is groot en erg goed (hebben veel keus) en aardige bediening. Zwembaden worden goed onderhouden door de badmeester!
Internet op de camping is erg duur (€6 voor 24 uur aan elkaar!!).

Kleine plekken, wij stonden met onze (grote) tent op 15m2 en dat paste net aan. Geef aan bij de receptie dat je een grote plaats wilt.

Tip als je met de auto naar Rome gaat, je kan parkeren bij Villa Borghese (20 minuten rijden vanaf de camping). Het is € 0,50 per uur en je loopt (30/40min)door het prachtige park (uitzicht over heel Rome) heen zo de stad in en het is er niet druk! Adres: Via Omero.

met vrienden, Mei 2010
Super gelegenheid voor rust
Bert
12-5-2010 Een zeer goede plek om te vertoeven na een drukke dag Rome
Heel vriendelijke mensen en goed eten in het restaurant
super goede toiletten en schoon.

met oudere kinderen, Aug. 2009
Mooie camping
Lisette
2-10-2009 Op deze camping 5 nachten gestaan, rede was ons bezoek aan Rome.
Geweldig dat je werd weg gebracht en opgehaald, maar jammer dat het busje maar 1 x per uur reed.
We stonden tussen de campers met onze caravan net onder de bar ( luide muziek 's avonds )
Prima sanitair en vriendelijke mensen.
Een wchte aanrader voor een bezoek aan Rome

met partner, Aug. 2009
Prima
saampies
6-9-2009 hebben hier 2 nachten gestaan, mooi sanitair goed zwembad. gratis busje naar metro maar wij zijn gewoon met de auto gegaan. rome is echt geweldig.
de plekker zijn wel echt heeeeel erg klein en wij hebben best grote tent dus konden bijna nergens staan , maar gelukkig wel goed plekkje gevonden.

met jonge kinderen, Aug. 2009
Prima camping, maar naar Rome duurt lang!
Rene
15-8-2009 Wij hebben 3 nachten in appartement Aniene verbleven. Prima!
Maar, toch even kritisch, na alle lovende woorden hier (die wel kloppen hoor!!)

- de appartementen zijn heel klein, en echt heel erg "basic": verwacht geen luxe. Zelf lekker koken kan er niet, met het beperkte bestek/pannen/etc. Huisjes zijn wel erg schoon.

-de camping zegt "binnen 18 minuten in het centrum van Rome". Nou, dus niet.
De shuttlebus (gratis) doet er 15 minuten over om bij een station in een buitenwijk te komen (beetje een gribus-buurt). Dan moet je nog 5 minuten op een trein wachten, en dan duurt de rit naar het dichtsbijzijnde metrostation nog een half uur (in een kokendhete smerige trein). Al met al ben je, vanaf dat je je appartement uitgaat, pas na een dik uur in Rome.
Da's niet heel erg hoor, maar wel na een paar dagen een flinke "bezoeking".

Verder is de camping echt een aanrader hoor!
Vooral het restaurant (net nieuw opgeknapt) is ERG mooi, en lekker gegeten voor weinig geld!