Tips over Hotel Giubileo** in Rome | Zoover

Via Carlo Alberto 13-15-31, 00185, Rome

2 tips van Giubileo**

22-5-2012
Karel en Marja

Let op met de prijzen in de restaurants. Niet aan een plein of bij een bezienswaardigheid. In de direkte omgeving zijn veel leuke restaurants.
Erg leuk om de kleine tussenstraatjes in te lopen. Zoveel te zien. Mocht je naar het Vaticaan gaan raad ik aan om een gids te nemen. Je wordt daar vanzelf aangesproken of je een gids wil. Het koste ons 20 euro p.p. Maar het was de moeite waard. En ga vooral naar boven in de St. Pieter. Geweldig wat een uitzicht over Rome.

Meld misbruik
21-10-2011
Dick & José, Velse...

Alle attracties zijn vanaf dit hotel te belopen, maar zijn ook goed te bereiken met de bus, metro of met een van de vele hop-on-hop-off bussen. Voor Colosseum & Forum Romanum geld 1 kaartje, aanrader om dit te doen met 'n gids. Ook het Vaticaan museum en de St. Pieter Basiliek hebben we met 'n gids gedaan. Over het algemeen zijn de restaurants in Rome betaalbaar, maar in vergelijking met Nederland zijn de drankjes, ook koffie en thee, prijzig.

Meld misbruik
Is het de eerste keer dat je een tip geeft? Let dan even op de regels voor het plaatsen van tips!
Log in met Facebook

Plaats ook een tip