Beoordelingen Hotel Galileo***

21 mei 2013

Galileo***
Beoordelingen Hotel Galileo***
Via Palestro, 33, I-00185, Rome
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Galileo*** in Rome, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Galileo*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Galileo scoort een 8,3 uit 10, op basis van 290 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Galileo*** in Rome, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Galileo***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Galileo*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 129 vakantiefoto's van Hotel Galileo*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Vergelijk Hotel Galileo*** met andere accommodaties in Rome.

283 beoordelingen over Galileo***

met vrienden, Mei 2013
"Leuk Hotel"
BeeKaa
16-5-2013 Goed hotel, vriendelijke mensen, en een goed ontbijt. Op maandag waren er jammer genoeg geen verse broodjes. Was wel een alternatief geregeld.
De haal en brengservice naar een restaurant was geweldig. het bezocht restaurant was ook zeer goed. De kamer die wij hadden was aan de kleine kant, maar wij hadden als een van de weinigen een balkon waar we savonds met onze reisgenoten nog buiten van een wijntje konden genieten. 1 minpuntje.....de kamers zijn zeer gehorig, klappen van de deuren en we konden het hele doen en laten van onze buren volgen.

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Goede keuze"
C. Aertsen
29-4-2013 Voor bezoek aan het drukke Rome is dit een aardig hotel in een rustige buurt nabij Termini. In de omgeving zijn vele restaurantjes. Bij met name Mama Angela kun je heel goed eten.

Apr. 2013
"Echt een aanrader"
bianka
30-4-2013 Mooi hotel. WIj hadden kamer 108 wat een zeer ruime kamer was met een eigen terrasje. Bijna alle kamers hadden een terrasje of een balkon. Ook heb je bij de eetzaal een binnenplaatsje waar je heerlijk kan zitten en natuurlijk het ruime dakterras. Ontbijt was goed. Jammer is dat er geen bar is waar je 's avonds iets kan drinken in het hotel. Ligging ten opzichte van metro is perfect. Het metro station C. Pretorio is het dichtsbij maar Termini is ook op loopafstand. Wij hebben een Romapass gekocht voor 30 euro. Daarmee kan je 3 dagen onbeperkt reizen met openbaar vervoer, 2 gratis entree voor bijvoorbeeld Colosseo en Forum Romana. We hebben 1 dag gegeten bij het restaurant dat het hotel aanbeveelt maar wij vonden het daar niet zo gezellig dus hebben de andere dagen bij AL39 (1e restaurant aan de rechterkant als je het hotel uitkomt). Mensen zijn daar aardig, het restaurant is gezellig en heerlijk gegeten. Tip: ga niet op een terras zitten om koffie te bestellen want je betaald dubbel.

met een groep, Apr. 2013
""Zeer goed hotel""
Regina Barzilay-Jan...
15-4-2013 Gisteren terug gekomen van een fantastische 3 daagse stedentrip samen met 4 collega's. Zeer gastvrij werden wij bij het hotel ontvangen. De hotelkamers waren schoon en netjes. Het hotel heeft connecties met een restaurant waar traditionele italiaanse gerechten worden geserveerd. Transfer vanaf het hotel naar het restaurant werd geregeld (gratis). Het eten was erg lekker en ook betaalbaar.
Volgende dag:
Na een dagje cultuur snuiven in het mooie Rome....even een restaurantje uitzoeken.
Restaurant AL PRESIDENTE....gezellig hoor met 5 dames "wijntje erbij" en zeg maar ja tegen de ober. Totdat de rekening op een kladblaadje kwam....dat was toch wel even schrikken en slikken.

met partner, Apr. 2013
"Prima Hotel voor korte stedentrip"
Jan Duijverman
11-4-2013 hotel tussen andere gebouwen ingebouwd. Keurige, schone, volledig uitgeruste kamers met zelfs een balkonnetje. Ook op de 4e verdieping een dakterras met launch banken.
Ontbijt is eenvoudig maar voldoende.
Ligging nabij termini en voldoende eettentjes in de buurt.
Keurig en vriendelijk personeel.
Ga er een evt. volgende keer weer heen

met vrienden, 2013
"Mooi hotel"
meulenbroek
24-3-2013 een fijn hotel leuke mensen
een schoon hotel goede bedden ook belangrijk
en een goed ontbijt

met vrienden, Mrt. 2013
"Mindere kamer"
Sandra
9-4-2013 Het hotel heeft een gunstige ligging. Maar de kamer zijn klein en muf en super gehorig! Ontbijt is minimaal maar wat er ligt is redelijk.
Op loopafstand van termini. Personeel is erg vriendelijk.

met partner, Mrt. 2013
"Een vriendelijk,schoon en mooi hotel"
bert gransch
17-3-2013 we hebben 4 dagen een heel goed verzorgd ontbijt gehad, echt heel goed.
het personeel is super vriendelijk,behulpzaam en ziet er heel verzorgd uit.
omdat ze zelf geen keuken hebben werden we s'avonds gratis naar een eetgelegenheid gebracht en weer opgehaald toen we klaar waren, echt super.
kamers zijn heel schoon en worden elke dag schoongemaakt en van nieuwe handdoeken voorzien.
dus kortom een aanrader voor iedereen

met partner, Feb. 2013
"Goed hotel!"
marieke
26-2-2013 Prima hotel bij station termini. 40 minuten lopen naar de grote bezienswaardigheden. Voor 1,50 kun je ook met de metro. De kamer vond ik vrij ruim. Goede bedden, ruime badkamer. Alles erg schoon. Elke dag schone handdoeken. Personeel allemaal even aardig. Ontbijt simpel, maar lekker. Nadelen: erg gehorig. Om 8 uur wordt er schoongemaakt en langer kun je echt niet slapen van dat lawaai. Kamer was erg warm. Prijs/kwaliteitverhouding is super.

met vrienden, Feb. 2013
"Goed hotel voor het bezichtigen van Rome!"
Nicky
19-4-2013 Hier van 8 t/m 11 februari 2013 verbleven. Het hotel ligt dicht bij het station Termini. Erg makkelijk, want vanaf de luchthaven kun je voor 4 euro naar dit station toe. We werden vriendelijk ontvangen en konden om 11.00 uur al op onze kamer. We hadden een grote kamer op de 3e etage. Vrij nieuw, goede bedden, een balkon en een nette badkamer.
Het ontbijt was op de 1e etage. Dit was wel erg matig. Niet veel keus. 1 dag waren we iets later en toen was er eigenlijk helemaal niets meer te krijgen op droge toastjes en een yoghurtje na. We hebben genoten van de stad Rome, en dit hotel is zeker aan te raden!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit