Hotel Domus Praetoria** in Rome Italië beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Domus Praetoria** Rome

Beoordelingen Hotel Domus Praetoria**

Via Milazzo 42, 00185, Rome
Hotel Domus Praetoria scoort een 8,4 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Domus Praetoria**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Domus Praetoria** in Rome, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Domus Praetoria** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Vergelijk Hotel Domus Praetoria** met andere accommodaties in Rome.

3 beoordelingen over Domus Praetoria**

Geert
10-9-2007 EGoede ligging in een rustige straat, super proper, goed uitgeruste kamer (gratis safe, airco en ijskast), ruime badkamer. Geen straatlawaai bij gesloten ramen. Veilige omgeving op 200 van Termini van waaruit je de ganse stad kan verkennen. Ontbijt is minpunt, maar dat is in veel hotels in Rome het geval en je kan voor geen geld ergens op een terrasje meer uitgebreid ontbijten. Conclusie: een ideaal hotel voor een stadsbezoek.

Diana
18-3-2005 Wij zijn eind februari voor 5 dagen (4 nachten) geweest en het is ons prima bevallen. De kamer was niet erg groot, maar het was erg schoon en de badkamer was gewoon goed. Heerlijke douche. De ligging is perfect! Je kunt vanuit het hotel heel veel dingen belopen. Het personeel is ook uitermate vriendelijk!! Het enige minpunt is inderdaad het ontbijt in de trattoria aan de overkant. Op zich is er niets mis met een cappucino en een croissant, maar je kunt bijvoorbeeld niet zitten. Heb je meer trek dan moet je ook betalen. Wij zijn geen ontbijters, dus voor ons maakte het niets uit. We gaan zeker nog een keer terug en dan ook weer naar dit hotel.

Erik
10-8-2004 prima hotel, gelegen in een soort van appartementencomplex. Prima service, 5 minuten van het centraal station. grote en luxe kamers, prijs prima in verhouding met de kamer. Op sommige dagen in de week is er markt als je het hotel uitstapt, echt geweldig!...het ontbijt is een minpuntje, je mag bij het cafeetje in de straat koffie met gebak halen..