Hotel Dei Mille** in Rome Italië beoordelingen 5.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.663 bezoekers online
Home > Italië > Lazio (Latium) > Rome > Hotel Dei Mille**

Beoordelingen Hotel Dei Mille**

10 februari 2012

4,4
5,3
4,7
3,9
Er is nog geen foto beschikbaar

Hotel Dei Mille scoort een 5,0 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Dei Mille**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Dei Mille** in Rome, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Dei Mille** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Vergelijk Hotel Dei Mille** met andere accommodaties in Rome.

35 beoordelingen over Dei Mille**

met oudere kinderen
Een wc
Henk de slager
2-11-2011 echt een ramp dit hotel, de kamers zijn een gewone slaapkamer waar 3 of 4 bedden in staan. De douche staat zo goed als in de kamer met een muurtje van 60 cm en een douchegordijn ertussen. Het personeel is helemaal niets. We moesten ons bier achter de balie zetten en als we naar buiten gingen mochten we het mee nemen, maar dat wisten een paar mensen van het personeel niet waardoor ze daar nu nog voor 9 euro aan bier van ons hebben staan.

met een groep, Juni 2011
Verschrikkelijk hotel
Joyce
24-6-2011 Wij gingen met school naar dit hotel, twintig mensen. Bij het inchecken moesten we nog extra geld in leggen voor taxes terwijl op het bordje bij de balie staat: GEEN taxes, dus dat is raar.
Toen we op de kamers kwamen, viel na een half uur de lamp én ventilator van het plafond (wij liepen net de kamer uit). Mevrouw van de receptie was boos op ons omdat ze dacht dat het onze schuld was. Alle bedrading hing los, maar doordat het donker was konden wij niks zien, toen we de lamp aan deden viel alle stroom uit op onze verdieping. hier is een 'monteur' voor geweest.
Na een lange dag in stad te hebben gelopen bleek bij terugkomst in het hotel dat ze van alle kamers 2 persoonkamers hadden gemaakt, terwijl wij allemaal 3 tot 4 persoonskamers hadden geboekt.
Dit kon volgens het hotel gewoon gebeuren, dat was volgens hun een normale regeling.
Dit hotel is echt een afrader! je verwacht na een lange dag, lekker op je bed te kunnen liggen en dit hotel maakt dit onmogelijk!! Slecht hotel!!

met een groep, Juni 2011
Best uit te houden
Scholier
13-7-2011 Ook wij kwamen in dit hotel met een groep van school (4eKlas). Het hotel is bepaald niet luxe, maar het is er wel uit te houden. Het ziet er vrij netjes uit, onze kamer was netjes en de (wel kleine) badkamer was ook okee. Er zijn echter kamers die geen eigen wc hebben, de wc op de gang moet dan gebruikt worden. Hier moet je dus wel op letten. Het is ook aan te raden om zelf handdoeken mee te nemen, want de handdoeken die je krijgt zijn harde doeken. Niet echt iets waar je aan denkt bij handdoeken.
Het eten is niet echt geweldig, maar het gaat.
Kortom, je moet niet te veel verwachten, maar het kan.
En de ligging is natuurlijk perfect, twee straten verder ligt Termini, het station.Daar zijn ook verschillende winkels.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Dei Mille** bij:

met een groep, 2011
Vreselijk
roos_veltman
27-2-2011 Hier geweest in oktober 2010 met een groep vwo5 leerlingen. Deze week komt zeker voor in de top3 van ergste weken uit mijn leven. Het hotel was vies, je kon poepend douchen, de kamer was te klein, de bedden zakten door en het eten was smerig. Ga niet, nu je nog kan.

met partner, Feb. 2011
Beetje eigenaardig hotel
Berend de Haas
17-3-2011 Wij kwamen op een zekere zonnige zaterdag aan in het frapante Rome. Wij kwamen binnen door de achterdeur van het hotel omdat de voordeur niet te vinden was. Binnen aangekomen schoot een uiterst penetrante geur onze neus tebinnen. Toen wij een vieze ouwe man (die overigens heel veel weg had van de paus) hadden verwijderd uit ons bed, bleken de lakens een bruine tint te hebben. Deze omstandigheden hebben ons verblijf negatief beïnvloed

p.s. De eigenaar is een robot. Het lijkt alsof hij twee ogen heeft maar eigenlijk is dat helemaal niet zo!

met een groep, Okt. 2010
Redelijk hotel
Jesse van den Berg
17-10-2010 In oktober 2010 zijn we met een groep gymnasium 4 en 5 leerlingen naar Rome geweest en we verbleven in dit hotel. Van tevoren hadden we al enkele slechte reacties gelezen en dus waren we op het ergste voorbereid. Uiteindelijk viel het wel mee. De kamers waren netjes (geen kakkerlakken/vlekken). In sommige kamers kon je inderdaad poepend douchen, maar wij hadden een degelijke badkamer met aparte, schone douche. De kamers werden elke ochtend netjes schoongemaakt, en er was niets verdwenen. Sommige bedden waren te hard, en sommigen zakten gewoon te ver door, maar er viel redelijk te slapen. Het ontbijt was niet geweldig. Het assortiment was klein en het eten was niet echt lekker, evenals de koffie. De service was soms goed, soms slecht. We zijn 's nachts een keer van de kamer gehaald door een chagrijnige nachtwaker, terwijl we geen herrie maakten, en hij stuurde ons bijna uit het hotel. De andere personen waren wel aardig. Al met al: een redelijk hotel als je niet veel luxe nodig hebt.

met een groep, Mei 2010
Prima low budget hotel
Stephan
22-5-2010 Bij een goedkoop tweesterren-hotel moet je natuurlijk geen perfecte luxe verwachten, maar voor een schoolreis of korte stedentrip is dit hotel prima geschikt. Muren nel enigszins gehorig en de badkamer is redelijk klein, maar de ligging is erg goed, het ontbijt is prima en het personeel geeft je genoeg aandacht bij problemen. Tip: gebruik bij het ontbijt altijd koffie nr. 4 -> Macchiato ipv de nr. 1 -> Normale koffie. Met Macchiato heb je 's morgens een goede bak koffie, de normale koffie is een schande voor de Italiaanse reputatie qua koffie...

met vrienden, Aug. 2009
Zware aderlating, nog nooit zo iets mee gemaakt
hans
7-10-2009 Klantvriendelijkheid was ver te zoeken, toen we aankwamen zou onze kames klaar zijn gemaakt. Eerst schold de manager mijn moeder uit voor Puta (helaas wist ik wat dat woord betekende in het italiaans), vervolgems aangekomen in de kamers lagen de kakkerlakken dood in mijn dekbed.

er lag nog een kotsvlek (naar aanleiding van de geur) op de niet verschoonde lakens en blijkbaar was de vorige bezoeker een bedplasser. De lakens waren kortom niet verschoond. tel daarbij op de WC kapot was en dat we onze behoefte in een bekertje/pannetje moet doen en men zal snappen waarom ik dit hotel na de 2 avond definitief achter mij heb gelaten.

Zwaar ongeschikt hotel en zeker niet voor scholieren (zeker geen gymnasiasten)
Ik had net zo goed buiten in het moeras kunnen slapen

met een groep, Mrt. 2009
Vrij goed hotel voor die prijs.
Ellen
23-7-2009 Had van tevoren vele negatieve reacties gelezen over dit hotel, dus waren op het ergste voorbereid, maar het viel ontzettend mee! Goed, het was niet geweldig, maar dat hadden we ook niet verwacht. En als je de wc-rol verwijderde voor je ging douchen ging dat gewoon prima. Er zat een beetje schimmel op het douchegordijn, maar je kunt niet alles hebben. De airco en tv deden het allebei en er was genoeg plek in onze kamer voor 4 personen. Er was een vrij gevarieerd ontbijt in een wat kleine ontbijtzaal. Het was gunstig dat je met de hele groep op een verdieping zat, allemaal bij elkaar. Toen een reisgenootje jarig was en wij de hele kamer versiert hadden met ballonnen en slingers werd daar ook niet moeilijk over gedaan. Ook hadden we een bed verschoven en dat mocht ook. Wel 40 euro moeten betalen voor een kapot glas in een schilderij wat al voor onze aankomst zo was.. Kortom, het is een geweldig luxe hotel, maar voor een goedkope overnachting zonder slaapgebrek voldoet het prima!

met een groep, Mrt. 2009
Veel en goed
Randy
29-3-2009 Vooraf meerder reviews gelezen i.v.m. een vijfdaagse trip naar Rome met een 4e klas VWO (schrijver is 1 van de leerlingen). Totaal geen problemen gehad. Bij aankomst kamers nog niet klaar, maar i.v.m. ons drukke schema moesten we toch dingen bezoeken en konden we niet uren op onze kamers zitten. Koffers mochten in een opslag die op slot ging.
Na onze verkenning terug naar het hotel waarna we naar onze kamers mochten. We hadden 3, 4 -en 5 persoonskamers, met sommige een stapelbed. Weinig problemen, kamers waren in goede staat, badkamer was klein maar prima schoon. Ook deed alles het. Mijn bed was wel iets doorgezakt en een veer stak midden in mijn rug. Ondanks dit toch prettig geslapen.
Ontbijt was ook prima, verschillende keuzes tussen yoghurt, broodjes etc.!
Weinig problemen en als we iets nodig hadden was dit geen probleem.

Onze 5 daagse trip was een succes en heel gezellig.

Het hotel is een aanrader. Goedkoop maar toch genoeg luxe.

Leerling

4,9