99x.xxx beoordelingen - 39.992 bestemmingen - 237.379 accommodaties - 13.456 bezienswaardigheden - 3.088 bezoekers online

Beoordelingen Rome

19 maart 2010

Sfeer in stad

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Rome. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Rome. Ben je zelf op vakantie geweest naar Rome? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.

De beste prijzen en lastminutes voor Rome bij:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

395 beoordelingen van Rome

NL (395)

Sfeer in stad

Toon score en beoordelingen van :
Fam. met oudere kinderen (8)
Alleen reizend (7)
Groepsreis (23)
Fam. met jonge kinderen (3)
Met partner (130)
Zakenreis (4)
Vrienden (53)
Vrienden, 2010 Lieveke1987, 15-3-2010
Sfeer in stad
een stad om eeuwig in rond te dolen
Deze prachtige stad staat mss bekend voor het colosseum en vaticaanstad, maar ze heeft zoveel meer te bieden. Naast de wereldberoemde monumenten zijn er nog ontelbare kleine kerken, piazza's en parken te verkennen. Non basta una vita per vedere roma ...

Met partner, 2008 hannaw, 11-3-2010
Sprookje
Zo veel prachtige cultuur, alsof je in een sprookje loopt. Heel onwerkelijk. Ik was er in de zomer dus het was ontzettend warm. Maar de musea die we als verkoeling bezochten waren prachtig.

Met partner, onbekend Fam Z , 10-3-2010
rome heeft wat
Een prachtige stad, altijd wat te beleven, mooie gebouwen, jammer van de griffiti, veel bromfietsen en zwervers. goede bus/metro verbindingen. Rome bruist

De beste prijzen en lastminutes voor Rome bij:

Met partner, Feb. 2010 J. de Jonge, 8-3-2010
Interessant voor één keer
De bekende bezienswaardigheden moet je een keer gezien hebben. We hebben in 5 dagen ca. 100 km. door de stad gelopen, maar anders dan in andere toeristensteden was er buiten de gekende toeristenlokaties weinig te ontdekken.

Met partner, Feb. 2010 tineke, 27-2-2010
Sfeer in stad
alles is mooi en veel op loopafstand
Heerlijke stedentrip, met mooi weer. Veel te zien. Goede metroverbindingen voor weinig geld. Ook veel op loopafstand. gezellige drukte in februari. uitgaansleven hebben we niet echt meegemaakt. houden we niet zo van.

Met partner, onbekend cjm, 22-2-2010
mooie dukke stad
Aanrader . Ben al in veel steden geweest Deze hoort in de top. De fietstour met baja-bikes was top en erg leuk. ik noem deze speciaal want de rest is natuurlijk al bekend. Goed eten. Blijf wel weg van de terrassen op de hotspots. Ik vind 2 ijsjes en 2 kleine bier voor € 27 best erg duur . Maar ja het is vakantie zullen we maar zeggen.

Met partner, Okt. 2003 Jelte, 18-2-2010
Bakermat van de Romeinse cultuur
Geweldige stad. Je komt ogen te kort. Dus gaan we er zeker weer heen. We hebben een rondreis gemaakt langs vele kerken en andere gebouwen. Natuurlijk is de Sint Pieter in het Vaticaan het hoogtepunt. En als je een optreden van de paus mee kunt maken op zondag is dat prachtig. Geweldige beelden van Michelangelo, Bernini enz., evenals prachtige schilderijen. Daarnaast zijn kerken als de Santa Maria Maggiore, de Sint Petrus en Paulus kerk en de Latheranenkerk zeer de moeite waard. Maar het oude aquaduct, het Forum Romanum met o.s. de Titus-triomfboog, de catacomben onder de stad, de vele prachtige pleinen (Piazza Navona bijv.), het Capitool en de Trevifontein zijn ook schitterend. En de sfeer 's avonds is geweldig. In het openbaar vervoer (overdag een ramp trouwens; het is er heel erg druk en je zit opgepropt in de bussen) moet je oppassen voor zakkenrollers!

Met partner, 2005 darkniz, 10-2-2010
Indrukwekkende Stad
Een stad om wat langer te blijven. Wij waren er 3 dagen (deel van de rondreis) dat is echt te kort. Persoonlijk zou ik een week aanraden. Je kan dan op je gemak 'alles' zien, en dat is véél. Wij gaan zeker nog ooit terug.

Fam. met oudere kinderen, 2008 Anita, 10-2-2010
Sfeer in stad
Super. Waard om nog eens heen te gaan.
Heel mooi, veel cultuur, en het was er erg schoon.

Met partner, onbekend Kelly, 27-1-2010
Sfeer in stad
Jammer dat er Romeinen wonen!
Mooie stad, maar wat een onbeschoft volk.
Ik zal er niet meer snel naar terug gaan.
Misschien over een paar jaar hooguit een weekend om de dingen die ik gemist heb alsnog te bekijken maar die Italianen in Rome
was ik na 4 dagen meer dan zat! Aan alle kanten je zakken leeg maken kunnen ze goed met hun vaak absurde hoge prijzen maar een aardige benadering of een lachje kan er bij 99% van de bewoners niet vanaf!
Mooie gebouwen etc. Maar ook Wenen is een mooie stad met veel cultuur en net zoveel gebouwen èn aardige mensen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Zoeken
  • Vliegticket
Van: Vul een vluchthaven van vertrek in Naar: Vul een aankomstvluchthaven in
Heen:
Terug:

De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen Verkeerde datum
Volwassenen:
Kinderen(0-11):

Goed beoordeeld

Bed and Breakfast Aldebaran
Rome
Italië
Plaats Zoover op je website! Kopieer onderstaande link

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site

Heb jij wel eens een beoordeling bij ons achtergelaten?