9-9-2009
hele fijne camping, direct aan zee, bij de zee heb je 2 bedden en parasol (als je in bung. verblijft), zee is super! wij verbleven in een 2 kamer bungalow, perfect! ruime bungalow, veel gras rondom, wel klein keukentje (1 1/2 pitje), zwembaden voor onze kinderen (3 en 5 jaar) perfect, 1 ongeveer 40 cm diep met stenen glijbaan, 1 steeds dieper wordend zwembad, met sproeiers, helemaal goed, italianen droegen een badmuts, overige buitenlandse toeristen droegen er geen,voldoende ligbedden bij het zwembad en veel gras,campingwinkel is beperkt, alleen het hoognodige wordt er verkocht, camping ligt ver van het dorpje, moet echt met de auto, restaurant was goed, ook afhaal mogelijk (alles wat op de kaart stond, dus ook gebraden kip, pasta's etc). er is een klein speeltuintje voor de allerkleinsten, stelt niet veel voor, om 21.30 begint de kinderdisco (echt voor de kleintjes), verder zijn er tennisbanen, tafeltennistafels, tussen de bung. en het campeergedeelte staan ongeveer 12 stenen bbq' s
30-7-2009
Park ligt mooi aan zee (mooi strand met) met mooi zwembad. 90% van de vakantiegangers is Italiaans. Ik zou echter nooit op de camping gaan staan. Je zit hutje op mutje. Bungalows zijn zeer eenvoudig (geen TV, koffiezetapp., geen warm water in de keuken). Auto mag niet bij bungalow worden geparkeerd (wel op parkeerterrein op tot 500 m afstand). Badmuts verplicht in zwembad. Matig restaurant. Wel vriendelijk personeel, problemen worden snel verholpen en bruine broodjes kun je bij Mario in de supermarkt bestellen. Afstand tot Rome toch nog behoorlijk, per trein circa 1,5 uur (enkele reis). Animatie is 100% Italiaans en 14 dagen nagenoeg hetzelfde.
17-7-2009
Vorig jaar zijn wij ook op deze camping geweest. Erg mooi opgezet. Wij zaten in een 3-kmr bungalow met 2 slaapkamers en was helemaal top! eigen strandstoelen+parasol bij de zee. Terras voor en achter de bungalow. Kamers waren netjes en er was airco.
Mooie groene camping. Vroeg in de ochtend wordt het gras besproeid (wel even opletten als je eens vroeg weg wil!).
als je van een echte italiaanse vakantie houdt ben je hier goed! Weinig buitenlanders te vinden. Voor de kinderen was dat een beetje jammer, geen nederlandse kindjes en animatie in italiaans (gebrekkig engels). Dicht bij rome en in het binnenland mooie dorpjes/stadjes.
Super vakantie gehad!
19-1-2009
Ik ben vorig jaar met m'n ouders mee geweest op vakantie, ik was 17 jaar. En vond het een erg leuke vakantie.
Je hebt inderdaad zwart zand wat erg heet is, maar wel gratis parasols en strandstoelen tot je beschikking.
Verder een prachtig zwembad en veel plekken om rond te hangen. Een basketbalveld een pingpongtafel, echt vanalles. Het animatie team stelde inderdaad niet veel voor, geen Nederlanders en gewoon s avonds een dansje en dat was het.
Verder zaten we wel een beetje afgelegen, er waren wel wat stadjes waar je boodschappen kon doen maar als je echt naar Sienna ofzo wilde moet je wel een uur rijden.
Het is zeker een aanrader als je van rust houdt en een bungalow of sta caravan is zeker aan te bevelen. Één dag was er iets fout met de afvoer en er stond meteen iemand voor ons klaar.