Bed and Breakfast Susanna in Civitavecchia Italië beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Susanna

9,7

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Bed and Breakfast Susanna

Via Giacinto Bruzzesi n. 3/a, 00053, Civitavecchia
Bed and Breakfast Susanna scoort een 8,7 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Susanna? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Susanna in Civitavecchia, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Vergelijk Bed and Breakfast Susanna met andere accommodaties in Civitavecchia.

2 beoordelingen over Susanna

9,7
met oudere kinderen, Aug. 2009
"Zeer goed"
Stan
16-8-2009 Wij hebben goede ervaring met deze B&B. Vanuit Civitavecchia hebben wij een cruise met HAL gemaakt. De nacht voor vertrek hebben we hier geslapen. Vanuit hier is de haven lopend te bereiken. De auto hebben we zonder problemen 14 dagen in de straat laten staan.
Het treinstation is op 5 minuten afstand lopen. Reisduur trein naar Rome 45 minuten.
Luigie en Susanna (Nederlandse sprekend) zijn zeer gastvrij en behulpzaam.

Familie
Amsterdammers
20-10-2007 Leuk en gezellige B&B. Goed centraal gelegen. De stad is leuk en dicht bij Rome. Elke dag worden de kamers en badkamer schoongemaakt en worden de handdoeken verschoond. De eigenaren zijn erg leuk, gezellig en behulpzaam. Zeker een aanrader !!!