Hotel Loriana Park*** in Bolsena Italië beoordelingen 7.7 | Zoover

6,6

Beoordelingen Hotel Loriana Park***

Viale Cadorna, 01023, Bolsena
Hotel Loriana Park scoort een 7,7 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Loriana Park***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Loriana Park*** in Bolsena, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Hotel Loriana Park*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lazio (Latium). Vergelijk Hotel Loriana Park*** met andere accommodaties in Bolsena.

35 beoordelingen over Loriana Park***

6,6
met partner, 2012
"Loriana , een hotel om op terug te komen !"
Boukje en Meinte
18-4-2012 In 2010 en 2011 verbleven we in Hotel Loriana en zien uit naar ons derde verblijf in 2012. Dat zegt genoeg : echt een hotel om op terug te komen.
Een prima hotel, vriendelijke mensen, uitstekende keuken, prijs kwaliteitverhouding goed en een uitstekende uitvalsbasis voor bezoeken aan rijke culturele centra zoals Orvieto, Montefiascone, Viterbo, Todi enz.,enz, enz.

"Prima *** hotel"
Maarten
4-9-2011 Het is een goed *** hotel, hotel zelf ziet er netjes uit, je wordt er goed geholpen. Het hotel ligt enkele meters van het meer, prachtig uitzicht.
We hadden alleen ontbijt, dit is het enige waar we minder tevreden over waren, zag er netjes uit, maar het aanbod was: weinig keus en niet gevarieerd.

"Nooit meer"
Goethals
17-8-2011 Kleine, vuile kamer. Airco werkt maar van 14 tot 23 uur. Zeer ouderwets hotel. Geen animatie voor kinderen. Veel 70-80 plussers die geen kinderpret aan het zwembad kunnen waarderen. Ontbijt was op zijn Italiaans. Eten 's avonds was lekker maar eerder gewoon. Pasta was soms koud. Het eten wordt er bijna letterlijk op de tafel gegooid. Het zwembad was slecht onderhouden. Omgeving rond het meer was wel mooi. Voor bezoeken van dorpjes is de ligging goed.
Hier gaan wij nooit meer terug!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Charmant, typisch Italiaans!"
Karolien Boonen
24-8-2011 Hotel Loriana Park is een echt charmant Italiaans hotel. Prijs-kwaliteit uitstekend!
Wij hadden 2 mooie ruime kamers met terras en tuintje. Er komen vooral veel (wat oudere) Italianen met vakantie wat voor een typisch sfeertje zorgt (wat wij wel konden appreciëren). Een rustig zwembad, bediening aan tafel, ideaal gelegen,...
Wij gaan zeker nog een keer terug!

"Heerlijk hotel."
Natascha
7-8-2011 Wij zijn hier de eerste week van augustus geweest, we hebben genoten. Hotelkamer was schoon, terrein was schoon, het ontbijt werd wel wat saai na een paar dagen maar het diner heeft dat weer goed gemaakt. Bij het ontbijt invullen wat je wilde eten 's avonds, er was voldoende te kiezen zelfs onze dochter van 10 jaar vond alles lekker terwijl ze geen makkelijke eter is.
Het enige nadeel is dat de kamers gehorig zijn maar verder niets te klagen, wij hadden wel een kamer met airco geboekt. Personeel vriendelijk en behulpzaam, de twee zussen die het hotel leiden spreken wel wat Engels maar verder is het wel handig om een klein woordenboekje bij je te hebben want in de omgeving word niet veel Engels gesproken.
De omgeving is ook erg mooi alleen is er 's avonds weinig te doen, nu wilde wij gewoon een weekje relaxen en wat mooie dorpjes bekijken dus het was het niet erg om na het eten een wandeling te maken en even wat te lezen voor het slapen gaan.

"Heerlijk hotel met geweldige ligging"
ans en gé
28-6-2011 In juni in Loriana-Park hotel geweest. Het hotel ligt prachtig aan het meer aan een heel gezellige en rustige weg. Vlak bij het gezellige centrum en de jachthaven. De twee zussen die het hotel runnen zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Het personeel zal alles doen om het je naar de zin te maken. Ontbijt is eenvoudig maar goed, diner uitstekend. De tuin met zwembad is heel mooi en prima verzorgd.

met partner, Mei 2011
"Sfeervol hotel, prima service en aardig personeel!"
Jan & Henriëtte
5-6-2011 Prima hotel, prachtig aan het meer gelegen en vriendelijk personeel.
Het ontbijt is Italiaans en dus beperkt, maar verder wel redelijk.
Het 3-gangen diner is goed met een uitgebreide keuzen en veel (koude) groentes.
Wij hadden eerst een erg kleine kamer, maar konden na de 1e nacht op verzoek een veel grotere kamer met balkon betrekken. De kamers zijn nogal gehorig en gedateerd.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Wij komen hier al jaren........"
Thom Markestein
26-10-2010 Wij komen al jaren in dit hotel. Het hotel wordt gerund door twee zussen waarvoor geen moeite teveel is. Het hotel ligt op een prachtige plek, en is ruim opgezet. Prima onderhouden, authentiek Italiaans in al zijn facetten. De oudere kamers ondergaan nu een opknapbeurt. Er is een mogelijkheid om HP te boeken, waar een keuze gemaakt kan worden tussen of 's middags of 's avonds eten. Het menu is traditioneel opgebouwd, een primo ( meestal pasta ) een secundo ( vlees of vis ) met groente of patat en een Dolce of fruit. Per gang meestal keuze uit 3 of 4 verschillende gerechten en je kan je keuze 's ochtends bij het ontbijt aangeven. Prima plek voor een relaxte vakantie, strandje op loopafstand en een erg mooie omgeving.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mooi hotel gelegen op mooie locatie."
E.Lange
31-7-2010 Wij verbleven in dit mooie schone hotel met uitstekende prijs/kwaliteits verhouding. Tip, laat bij half pension het diner overzetten naar middageten. Italianen eten altijd 's middag uitgebreid en 's avonds eten zij een beetje. Het omzetten kost niets extra's. De kwaliteit van het middageten is echt perfect. Als u als toetje geen fruit wenst maar ijs dan is dat geen probleem u vult de smaken in en het word keurig geserveerd ook zonder extra kosten. Dit is een hotel waar de klant nog koning is. Voor de liefhebbers van drukte is in dit hotel geen plaats. In het hoogseizoen bent u vaak alleen aan het zwembad. De omgeving van het hotel is schitterend echter een auto is noodzakelijk. Jongeren die uit wensen te gaan moeten niet naar deze omgeving gaan. Komt u voor rust en de mooie omgeving dan is dit een aanrader,

met jonge kinderen, Juli 2010
"3 sterren hotel"
Benny
12-7-2010 Prima ligging. Straat oversteken en je bent aan het meer. Goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Het eten is goed. Onze kamer was in het hoofdgebouw. Airco was matig en werkt enkel van 14u tot 24u. Dan verster open zetten met gevolg lawaai van het overdekt terras. De airco van de bijgebouwen was koeler en minder lawaai. Al bij al 3 sterren waard.