27-8-2011
Je krijgt bandjes bij aankomst. Bij terugkomst 's avonds tonen, vooral de jeud aan wacht. Onzin!!!
De wacht moet op camping controleren, erg rumoerig.
's Nachts veel herrie, door groepen jongeren.
De wacht doet er niets aan. Spreekt alleen italiaans.
22-8-2011
wij zijn net terug, hadden een ingerichte bungalowtent van een touroperator wat prima in orde was. Prima bedden en alles schoon.
Goede ontvangst ook!
Prima plek met schaduw en op loopafstand van het meer.
1 sanitair gebouw is te weinig voor deze grote camping, zeker met kleine kinderen!
Wel alles schoon!
Het meer is heerlijk om in te zwemmen en genoeg schaduwplekken.
Het restaurant is waardeloos, je moet in de rij staan minstens 45 minuten om je bestelling op te nemen en dan wordt je naam omgeroepen als het klaar is.
Voor de kids is er niets te doen, ook geen animatie en 's Avonds muziek die veel en veel te hard aan staat.
Veel geluidsoverlast tot 5 uur 's Ochtends, en dan niet een klein beetje hard maar ECHT hard!!!
Dit is waardeloos.
Bolsena is op loopafstand te bereiken langs het meer, dit is prima te doen en ook een leuke route.
Voor mij niet nog een keer deze camping, de camping ernaast is veel gemoedelijker en het restaurant is echt een aanrader.
20-8-2011
Camping Lido is een prachtige camping waar we nu al voor het 4e jaar komen.
Helaas is er vooral 'snachts steeds meer lawaai (van jongeren) helaas doet de bewaking (ook na herhaald geklaag van meerdere campinggasten) hier helemaal niets aan.
Wij hebben als campinggasten meerdere malen 'snachts zelf de jeugd aan moeten spreken. Volgens touroperator info. zijn honden niet toegestaan, echter brengen (vooral) italiaanse campinggasten gewoon hun viervoeter mee.
Erg vervelend dat we het gevoel hebben dat onze klachten ook bij de receptie niet serieus worden genomen.