8-8-2012
Deze camping is een leuke plek om je vakantie te vieren. Wij hebben het reuze naar onze zin gehad hier. De camping heeft alle ingredienten voor een heerlijke vakantie. Vriendelijke ontvangst door een Nl echtpaar. Je kunt ook altijd bij ze terecht met vragen. De douches en toiletten werden regelmatig schoongemaakt, dus geen viezigheid gezien. Het zwembad, niet giga groot, maar goed te overzien, dus fijn i.v.m. de kinderen. Een winkeltje met vriendelijk personeel. Als ik dan echt een minpuntje zou moeten opnoemen, is dat ik (persoonlijk) vind dat als je op een camping werkt (restaurantje, zwembad en animatie) je vloeiend engels moet kunnen spreken. Dat was niet het geval, maar er is genoeg goede wil van beide kanten geweest om toch te kunnen comuniceren met wat gebrekkig engels, gebaren en inlevingsvermogen. Al met al hebben wij een geweldig leuke vakantie gehad op deze camping en wij gaan zeker weer terug naar Italie!
5-8-2012
Wij hebben dit jaar voor het eerst een bungalowtent gehuurd, ipv onze eigen spullen mee te slepen. De tenten van touroperator op deze camping zijn nieuw, bijzonder ruim en van alle gemakken voorzien. Koelkast met vriezer zelfs, is erg fijn als het steeds > 30 graden is. Bijzonder vriendelijk ontvangen door het gast-echtpaar van touroperator; Hugo en Tineke. Ook voor vragen en tips wat er te doen is in de omgeving kon je dagelijks bij hun terecht. De camping zelf is mooi ruim en schoon, goed sanitair, alleen jammer van de lauwe douche. Winkeltje ook prima, voor grotere boodschappen rijdt je toch naar de supermarkt. Maar ze hebben er elke dag heerlijke broodjes. Het zwembad is mooi en gezellig badpersoneel.
Pizza's in het restaurant heerlijk, maar lang wachten en inderdaad soms wat Personeel met Italiaans temperament. Al met al hebben wij wel een geweldige vakantie gehad!
28-5-2012
Lijkt bij aankomst mooi, maar viel ons eerlijk gezegd tegen. Vlak bij de snelweg en een drukke spoorlijn, altijd lawaai. Behoorlijk volgepropt met vakantiehuisjes, stacaravans en batterijen huurtenten. Sanitair in sommige gebouwen goed, maar in andere vrij oud. Mooi zwembad, restaurant hebben we maar niet uitgeprobeerd wegens bedroevende uitstraling en prijslijst. Over prijzen gesproken: waar internet bijna overal gratis is, vragen ze hier een stevige 3 euro per half uur, of 12 euro per dag. Leg dat je kinderen maar eens uit...
Het strand waarmee goede sier wordt gemaakt is helemaal niet bij de camping, die ligt in werkelijkheid een stuk lager en is alleen per treintje of op eigen gelegenheid bereikbaar. Bij vertrek ook nog een knorrige medewerkster getroffen die de afrekening verzorgde.
Wat ons betreft hoofdzakelijk geschikt voor een overnachting tijdens doorreis naar Kroatie.