Camping Rubicone**** in Savignano sul Rubicone Italië beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Camping Rubicone****

_
Camping Rubicone**** Savignano sul Rubicone

Beoordelingen Camping Rubicone****

Via Matrice Destra 1, 47039, Savignano sul Rubicone
Camping Rubicone scoort een 8,1 uit 10, op basis van 133 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Rubicone****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Rubicone**** in Savignano sul Rubicone, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 87 vakantiefoto's van Camping Rubicone**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Rubicone**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Emilia Romagna. Vergelijk Camping Rubicone**** met andere accommodaties in Savignano sul Rubicone.

118 beoordelingen over Rubicone****

met oudere kinderen, 2012
"Mooie camping"
klaas
21-5-2012 Al een paar maal op Rubicone geweest,met kinderen en met z,n tweeen priema camping , schoon vriendelijk, lekker aan het strand en tegen het dorp aan. Sanitair wordt 2 a 3x daag schoongemaakt, maar zoals op iedere camping zijn het de enkele bezoekers zelf die zich niet houden aan de fatsoens normen, door hun kinderen in de sanitairruimtes te laten spelen De wachttijden voor het douchen is redelijk , maar ook hier moet je tijdens de spits wel een wachten, Animatie voor kinderen is priema
Minder punt zijn is de informatie voorziening via de luid speakers dat kan welwat professioneler. Zeurkousen zoals ook op dit forum houd je altijd.Echt een aanradaer deze camping

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Topcamping"
Wouter Antonisse
23-9-2011 Heerlijke camping om te verblijven. Dynamisch. Dit jaar was er meer bewaking op de camping, waardoor de nachtrust beter was. Goed restaurant, veel te doen voor de jeugd. Prima supermarkt op de camping, je hoeft eigenlijk niet weg. strand is wel wat druk. Kinderen willen er volgend jaar weer heen, en wij eigenlijk ook. De camping is wel duur.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super mooie camping. AANRADER!"
Wen Tung
7-9-2011 Van 14-08 t/m 01-09-2011 zijn wij op deze camping geweest met de vouwwagen op plaats 466. De plekken zijn voor Italiaanse begrippen zeer ruim en goed onderhouden. Het sanitair is fantastisch worden goed schoon gemaakt en zijn voorzien van WC papier en handzeep! Ja op sommige tijden moet je wachten voor een douche, vooral rond 19.30u . Dit komt omdat op deze camping veel Italianen zin en deze zich gaan opmaken voor de avond.
Het restaurant is heel goed en niet duur, ook de supermarkt en vooral de slager is super. Zwembad is groot, maar 1,35m diep, dus duiken is er niet bij. De zee is rustig, vanwege golfbrekers in de zee, dus heel goed voor kleine kinderen.
Ja het strand is druk en ook niet echt groot, maar voldoende plaats voor iedereen.
Aninmatie is goed verzorgd en ja, de luidsprekers stan te hard.
Deze camping is een aanrader!

"Overzichtigtelijke , leike camping"
bastiaan17
26-8-2011 Wat hebben wij een heerlijke, warme tijd daar gehad. Goede sanitaire voorzieningen, goed strand en heerlijk eten...

"Je moet ervan houden"
Janssen
29-7-2011 Rubicone is een mooie grote camping met alle denkbare faciliteiten en een enthousiast animatieteam dat bijna 12 uur per dag beschikbaar is voor vermaak. Er zijn erg veel Nederlanders op de camping die elkaar daar jaar na jaar ontmoeten (o.a. op de wekelijkse Hollandse Avond). Strand met gratis parasols die helaas, net als de bedjes aan het zwembad, al vroeg in de ochtend door veel mensen worden gerserveerd. Bij grote drukte aan het eind van de ochtend geen plekje meer vrij. De zee blijft lang ondiep, fijn voor kleine kinderen. Spoorlijn geeft niet veel last, de in grote getale aanwezige jeugd wel. Tussen 2 en 4 uur 's nachts komen zij na het stappen luid schreeuwend via de boulevard terug naar de camping. Geen bewaker die hier iets aan doet. Het restaurant is geweldig, heerlijk eten voor een schappelijke prijs en super vriendelijk personeel.
Op loopafstand twee dorpjes en in de nabijheid een grote supermarkt. De omgeving kan echter niet tippen aan die van de Toscane.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Fijne camping direct aan het strand."
Sandra
20-8-2011 Met onze eigen caravan op een middelgrote plaats gestaan. Camping is gelegen op een flink terrein. Het zwembad ligt landinwaarts en is een minuut of 10 lopen vanaf zee. Het sanitair is goed onderhouden. Regelmatig wachten op een douche. Personeel aan receptie, winkel en restaurant erg vriendelijk. Het restaurant is erg goed en heeft ruime keuze. Zoals eerder geonoemd jammer dat de parasols aan zee al vroeg worden "bezet".In het hoogseizoen niet genoeg plek aan het strand en/of zwembad. Zeker een camping om aan te raden !

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooie, goed verzorgde camping"
marjo
13-8-2011 Een camping die goed verzorgd is op alle gebied. Sanitair heel schoon, paden en wegen schoon, vriendeilijk personeel etc etc.
Voor onze oudere kinderen (16 en 19 jaar) was er een disco op de camping.
De dorpje er naast bestonden voornamelijk uit hotels, winkeltjes en cafe's. s'Avonds was het daar altijd gezellig om op een terrasje te gaan zitten. Er was niet zoveel keuze in restaurant maar ze waren allemaal wel erg goed. De dorpjes verder weg (4 km, Bellario, Cesematico) waren wel mooier. We hebben nog fietsen gehuurd. In de omgeving heb je zelfs een fietsroute.

"Te druk, wel van alles voorzien"
Morena
31-7-2011 Wij waren hier voor de 2e keer, het is erg druk in juli, op het strand is het hutje mutje.
Kinderen vinden deze camping wel erg leuk, ze hebben meteen overal vrienden en voor de kinderen boven de 12 is het ook gezellig. De zee is echter met slijk en niet zo mooi, wel ideaal voor kleine kinderen omdat het langzaam diep wordt. Wij slaan een paar jaar over om naar Rubicone te gaan, omdat we toch van iets mooiere strandjes houden en iets meer de Italiaanse sfeer, hier zijn de Nederlanders toch in de meerderheid (is ook wel gezellig hoor). Tip: San Marino, Gradara, Cattolica/Riccione, Rimini centro historico, supermarkt Iper vlak bij de camping. Arrivederci! PS, de camping is mooi onderhouden en schoon en het personeel/receptie is behulpzaam en in alle talen aanwezig!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Over fietsen rond Rubicone"
aecluiten
19-11-2011 Ook een camping waar vanuit je kunt wielrennen een km of 14 het binneland in heb je ook een aantal venijnige klimmetjes ook zijn er diverse kaarten te verkrijgen met fietsroutes voor de recreant tot de fanatieke wielrenners
Op de fiets naar San Marino is ook mogelijk, dit is overigens wel een drukke weg...
ondanks dat italianen erg aanwezig zijn in het verkeer hebben we wel de ervaring dat er respect is voor de fietser.
volgend jaar gaan de racefietsen weer mee :-)

"Nu voor de 2e x en volgend jaar weer"
Has
22-8-2011 Vorig jaar zijn wij op deze camping geweest net als dit jaar. Heerlijke camping voor jong en oud. Veel activiteiten als je daar van houdt. Dichtbij het strand, via Massimo ligstoelen voor 2 1/5 week gehuurd, dus altijd een vaste plek en genoeg ruimte om ons heen. Onze tent ( via touroperator) staat dicht bij het toiletgebouw, s'avonds komt daar veel lawaai vanaf van jeugdige gasten, daar mag de camping wel iets aan doen. Ook het programma van de dag kan zachter. Ook de nachtstilte moet men beter in de gaten houden. Het toiletgebouw waar wij dicht bij zitten is vrij nieuw, en goed onderhouden. Mij valt het op dat als het schoon is gemaakt de boel ook echt schoon is, alleen bepaalde campinggasten maken er een zooitje van, kijken niet achterom als ze het toilet verlaten.....
Al met al weer een heerlijke vakantie gehad, onze kinderen ( 9 en 13) willen volgend jaar weer graag terug.