Beoordelingen Appartement Wally***

22 mei 2013

Wally***
Beoordelingen Appartement Wally***
Via Marconi 26/R, I-47900, Rimini
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Wally*** in Rimini, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Wally*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Wally scoort een 9,1 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Wally*** in Rimini, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Wally***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Wally*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Appartement Wally*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Emilia Romagna. Vergelijk Appartement Wally*** met andere accommodaties in Rimini.

28 beoordelingen over Wally***

met vrienden, Juli 2011
"Goed met een paar minpunten!"
Britt
31-7-2011 Ik ben met 4 vriendinnen (rond de 18 jaar) naar Wally geweest. We kwamen 's middags rond half 4 aan. We konden nog niet gelijk in het appartement omdat ze nog moesten schoonmaken en er een foutje was gemaakt met het verdelen van de appartementen. Wij vonden op dat moment de service vrij slecht omdat wij gewoon maar ergens moesten gaan zitten en niet op de hoogte werden gehouden wanneer we er nou in konden. We zijn zelf om het kwartier maar naar de receptie gelopen. Een jonge man die achter de receptie weet kan aardig zijn maar heel vaak een ongelofelijke eikel. Negen van de tien keer wist hij niets (als we bijvoorbeeld dingen vroegen over discotheeks/taxi's/plaatsjes) en zijn we dus maar naar het restaurantje naast het appartement gelopen waar ze ons wel hielpen. Het zwembad is gesloten als er een kans bestaat dat het gaat regenen die dag (bij ons kwam dat nogal vaak voor) en de jacuzzi (waar je voor moet betalen) & het zwembad waren koud omdat de warmteregelaar stuk was.

met vrienden, Juli 2011
"Vervolg"
Britt
31-7-2011 Ondanks de service die af en toe tegen viel was het appartement wel echt super! Alles was schoon en het zag er heel netjes uit. We hadden alleen soms ruzie met een föhn aan de muur maar dat terzijde.
Het appartement ligt echt super. In het straatje achter het appartement liggen alle uitgaansgelegenheden (bars/disco's/restaurants). Wij waren heel erg tevreden (ondanks de soms slechte service dus)
Trouwens, tegenover het appartement zit een restaurant. Niet naar toe gaan want ze behandelen je daar als oud vuil! Wij hadden daar een klacht ingediend en de manager vertelde het gelijk aan heel het restaurant. We werden de rest van de avond aangestaard door alle gasten!

"Top!"
Lisanne
14-7-2011 Ik ben samen met mijn vriend met de bus naar Residence Wally gegaan. Bij aankomst konden wij om 8.00 uur in checken en tot ons geluk konden we gelijk onze kamer in (in tegenstelling tot andere busgenoten, die tot het eind van de middag moesten wachten, helaas).
De kamer zag er prima verzorgd uit. Nette badkamer (er hingen zelfs 4 paar handdoeken), en een schone keuken en huiskamertje. Ook hadden wij een ruim balkon dat uitzicht had over een straat waar veel te zien was!
Ook ligt Wally op zon 30 m afstand van een supermarkt (coop) en zon 500 m van zee!! Ook zijn de winkels op 200m afstand. Alles bij de hand dus!
Helaas is het zwembad elke zaterdag gesloten (ivm in/uitchecken) dus daar konden we de eerste dag nog niet in.
Een paar dagen verder ging onze deur van de douchecabine stuk, die werd meteen door de receptie gemaakt! Top! Hele aardige mensen.
Kortom, dit is echt een mooi appartementencomplex met een super zwembad en uitzicht boven op het dak op de bergen!!
Een aanrader!

"Jammer, maar ingekakt."
bonobo2004
26-6-2011 Twaalf dagen in dit appartement ''gezeten''
Wij snappen niet hoe dit appartement aan een 9,5 komt!
Van de twaalf dagen deed de airco het er 10 niet.
Het appartement was smerig (vloer, trappenhuis, vloer bij zwembad), maar we betalen wel 60 euro schoonmaakkosten.
Afzuigkap deed het niet.
Bij aankomst hadden we èèn mes tot ons beschikking.
Tot drie keer toe moesten we vragen of het zwembad open mocht, en twee keer was het zwembad gesloten ivm onderhoud (en dit midden in het seizoen)
Receptie 24 uur???? helaas !!!!!
Afspraak gemaakt met de eigenaar, 's morgens op 11.00 uur, maar die kwam niet opdagen, dus respect voor zijn gasten is waarschijnlijk 0.0!!
Hij wilde de volgende dag nog wel een gesprek aangaan, maar daar hadden wij geen zin/tijd meer in.
Aan het personeel achter de receptie lag het niet, die waren super!!!!
Zoover zou misschien wat zorgvuldiger moeten zijn met het uitdelen van een award, want dit appartement verdient het momenteel zeker NIET !!!
Dus met 10en stooien, helaas!

met vrienden, Juli 2010
"Super!"
26-12-2010 We zijn er in juli/augustus geweest en het was echt super netjes! Aardig personeel en schone kamers. Misschien een beetje klein maar als je er niet vaak bent is het een probleem.

met vrienden, Juli 2010
"GEWELDIG"
Danique
21-7-2010 Toen we daar 's ochtends vroeg aankwamen, mochten we er nog niet in, om 16.00 uur kun je de sleutel pas halen. Maar het appartementencomplex zag er super uit. Zeker als je het vergelijkt met de hotels en appartementen eromheen. Het appartement was groot genoeg voor ons, omdat wij toch de hele dag buiten waren en 's nachts gingen stappen waren wij er alleen om te slapen en 's ochtends en heel even 's middags in ons appartement. Er zijn 2 balkons, elk super groot en ideaal. De keuken is mooi met een koelkast met vriesvakje, magnetron en een mooi schoon aanrecht. Genoeg ruimte ook voor alle etenswaren enzo. Er is een inklapbaar bed (wij hadden een 3-persoons kamer), die gewoon goed ligt, een aparte badkamer met douche, wc, voetenwasbak, wasbak en verwarming, een slaapkamer met een 2-persoons bed en kastruimte, zelfs een lcd-tv! Overall, een zeer goede accommodatie en al het geld en zijn sterren waard. De ''baas'' is er trouwens altijd en je kan hem alles vragen. TOPAPPARTEMENT!!!

"Super!"
Nadieh
14-9-2009 Wally heeft echt prachtige appartementen! Groot en schoon!
op loopafstand van de supermarkt aan de boulevard en het strand en dichtbij de bushalte.
Samen met wat vrienden heb ik een super tijd gehad in app. Wally!

"Super goed!"
Nick
3-9-2009 Samen met vrienden heb ik voor 10 dagen in wally gezeten. Super kamer voor 3 personen, Groot, schoon en genoeg ruimte!

Lekker dicht bij de zee en ook het zwembad + 2 jaccuzi's op het dak zijn geweldig. Ook de mensen bij de receptie zijn super vriendelijk!!!

echt een aanrader voor iedereen

met vrienden, Aug. 2009
"In 1 woord perfect"
Ellen
30-8-2009 Appartement wally is echt geweldig! Je zit lekker dichtbij het strand de supermarkt, en bij de bushaltes, ook is de bus echt niet duur dus je kan overal lekker naartoe. Het is namelijk maar 1 euro voor 90 min. De airco is ook goed, lekker ruim balkon. de kamers voor drie personen hebben zelfs 2 keer een balkon. De badkamer is ook ruim. alles schoon. het personeel is erg vriendelijk!! En het dakterras met de jacuzzi´s en zwembad is echt geweldig. super mooi uitzicht! ook fijn dat je tot s avonds 10 uur kan zwemmen!

met vrienden, Juli 2009
"Wally is geweldig!"
Sara
20-8-2009 Ik heb afgelopen zomer een week lang met 4 vrienden in appartement Wally gezeten. Het appartement is in 1 woord GEWELDIG!
Echt helemaal top! Jaccuzi's op het dak zijn super en het personeel is hartstikke aardig. Als je s'avonds uitgaat kan je het pasje bij de balie laten liggen en er is altijd iemand aanwezig. Het appartementje is hartstikke luxe, alles erop en eraan.
De supermarkt zit tegenover en het strand om de hoek.
Ook de bar beneden is heel gezellig.
We hebben echt een toptijd gehad in Wally!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit