Vraag en Antwoord Emilia Romagna

Plaats 552? (1 reacties)
Camping Rubicone****
mulder
16-5-2013
Vraagje over plaats 552. Ligt deze plek aan een doorgaande route die de jeugd gebruikt als ze 's nachts van het strand komen. Het is nl. vlak bij een toilietgebouw en daar hebben wij zeer slechte ervaringen mee op een andere camping. De hele nacht deuren klapperen en kotsgeluiden etc. Aangezien deze plek ook dicht bij de disco zit graag een reactie?

Arie
19-5-2013
Wij staan er dit jaar voor de 3e keer tegenover het toilet gebouw het kan tot 12 uur voorkomen dat er wat geluid is maar over het algemeen is onze ervaring dat het toilet gebouw rustig is na 12 uur gaat de jeugd naar de disco vanaf de disco kunnen ze niet direct terug op de camping maar moeten helemaal omlopen via de strand ingang hier staan bewakers die zorgen dat het stil blijft. We hebben vorig jaar in 3 weken 1 maal s'nachts last gehad van 2 meisjes toen er wat van gezegd werd was het stil Er wordt op de camping ook erg streng opgetreden tegen jeugd of volwassenen die overlast veroorzaken Via het omroep systeem op de camping worden de daders de volgende dag naar de receptie geroepen.

Hoe staat van de toiltgebouwen op dit moment? (2 reacties)
Fam.Lebeau
10-5-2013
Wie is recentelijk op deze camping geweest en kan mij vertellen hoe de staat van de toiletgebouwen is? Uit vorige antwoorden zou blijken dat er dit jaar 2 nieuwe gebouwen gerealiseerd zouden worden, is dat gebeurd? Wij gaan nl. van 13-06 t/m 27062013 naar deze camping. En wie weet waar de tenten van Go4Camp staan? Alvast bedankt voor uw reactie. Afz. Fam. Lebeau

peter verbree
15-5-2013
Ik ben medewerker van Go4 camp op deze camping, de toilet gebouwen zijn nog niet vervangen maar wel weer opgeknapt. De tenten van Go4 staan aan de Ginestre straat. Groeten Peter en tot van de zomer.

Fam.Lebeau
16-5-2013
Beste Peter, bedankt voor je reactie, op een kaart die wij van een schoonzusje heb gekregen kan ik zien waar we komen te staan, lijkt me niet verkeerd. Tot 13 juni. groetjes

Hondje (0 reacties)
Marjolijn
7-5-2013
Mag er ook een heel klein hondje mee het strand op? Heeft eigen tas en tentje. Ik las dat het niet mag maar vaak wordt er voor kleintjes een uitzondering gemaakt, al helemaal als hij in een tas zit.

Parasols zwembad (0 reacties)
Dennis
5-5-2013
Weet iemand of er in het zwembad wel parasolvoeten zijn en hoe maak je anders je eigen parasol vast zonder dat deze omvalt?

wie is er ook (1 reacties)
Ton
25-4-2013
Wij , gezin met 2 kinderen gaan 26 april tot 11 mei naar deze camping. Welke gezinnen zijn er nog meer. Kinderen zijn 9 en 10

Dennis
20-5-2013
Hallo Ton, Wij gaan komende zomer naar deze camping. Hoe is het jullie allemaal bevallen? Gr. Dennis

wat te doen in de omgeving? (0 reacties)
Camping Spina Village****
Ilse Wilbrink
20-4-2013
Wat is er te doen in de omgeving? Wat zijn leuke gezellige plaatsjes om in de avonden heen te gaan? Waar heb je leuke boulevards? Tips ideeen suggesties?

Al fresco (0 reacties)
Van zanten
12-4-2013
Wij gaan 14 augustus naar vigna, en zijn benieuwd of de fresco caravans gunstig liggen en of er meer mensen gaan rond die datum uit l, wij hebben nml 2 pubers bij ons , meiden, van 14 ;)

Handige route naar Spiagga e mare (1 reacties)
Anne
26-3-2013
Volgens de routeplanner maakt het qua kilometers niet uit of je via Zwitserland rijdt (Gothardtunnel, geeft tomtom aan) of via Oostenrijk. Wie heeft hier ervaring mee? De Gotthardtunnel namen wij wel toen we richting het Gardameer reden. Was op zich geen probleem, maar in eerder berichten lees ik dat meer mensen via Brennerpas gaan.

Peter V
26-3-2013
Wij zijn als gast echtpaar van Go4camp 4 jaar achtereen naar Spiaggia gereden, zowel Brenner als Gotthard. Maakt niet zoveel uit, seizoensdrukte bepaald eventuele wachttijden. Sommige mensen houden niet van lange tunnels, die gaan over de Brenner, er is in afstand weinig verschil Groeten Yvonne en Peter Verbree, een fijne vakantie gewenst.

Zomer 2013 (4 reacties)
Fam Brant
25-3-2013
Zijn er veel Nederlanders van verschillende leeftijdsgroepen op de camping? Wij gaan eind juli/begin augustus met ons 2 kinderen (11/15 jaar) hier naar toe, Is er voor deze leeftijdsgroep ook entertaiment?

Anna B.
26-3-2013
Wij gaan in deze periode ook met onze kinderen naar Spaggia e Mare. Onze kinderen zijn 10, 15 en 17. Volgens de reacties van eerdere gasten is er genoeg vermaak voor deze leeftijd.

peter verbree
26-3-2013
Beste familie Brant, wij zijn al 4 jaar gast heer en gast vrouw voor Go4camp op deze camping. Voor de jeugd is er een prima annimatie team, de wat oudere jeugd zoekt elkaar wel op en groepjes vermaken zich prima in het zwembad en op het strand. Ook later op de dag is het voor de jeugd gezellig bij het volleybal op het strand. Wij hebben zelden negatieve op merkingen gehoord over dit onderwerp. groeten Yvonne en Peter Verbree.

De Kruisjes
12-5-2013
Beste Familie Brant, Wij gaan dit jaar weer naar deze camping, zijn er in 2010 geweest en onze dochter (nu 13 jaar) wil daar weer heel graag naartoe. De kinderen vermaken zich prima met elkaar, in en om het zwembad, strand en in de avond met het animatie team. In 2010 heel veel Nederlandse kinderen.. Omdat de camping niet zo groot is vinden ze elkaar altijd weer! Ook erg leuk dat de typische Italiaanse gezinnen er tussen staan, vooral in de weekenden (hebben ook vaste plekken) . Wij hebben een caravan van de camping gehuurd, direct aan het strand. Wij gaan van 27 juli tot 10 augustus. Wie weet tot dan.. Groetjes!

Fam. Brant
12-5-2013
Bedankt iedereen voor de reacties. We gaan het allemaal beleven en verwachten dan ook een hele leuke vakantie te krijgen!

Koelkast verhuur (1 reacties)
Christiaan Bal
24-3-2013
Wij gaan juli a.s. naar deze camping. Voorheen vaak aan het gardameer gestaan, hier zit een bedrijf waar je koelkasten kan huren voor een x bedrag per dag. Wie weet of er hier in de buurt ook een koelkast verhuur bedrijf zit ?? hoor graag van jullie

ron
3-4-2013
op de camping kan het niet, in de buurt volgens mij ook niet er zit wel een grote bennet(soort makro) waar wel koelkasten te koop zijn. ( als je 3 wkn zou gaan is het bijna net zo duur)

overnachtingscamping (1 reacties)
renate
19-3-2013
wij willen graag overnachten in oostenrijk. weet er iemand een camping in oostenrijk? we willen graag met de caravan aangekoppeld overnachten en kunnen douchen en eten. Het liefst dat we de vgende dag noga ong. 600-700km hoeven te rijden.

6-4-2013
Vrienden van ons slapen altijd op een parkeer plaats net na de Taurern tunnel, laten de caravan aangekoppeld. Ik zal eens vragen hoe die plek heet. Ernst

standplaats E (3 reacties)
jhoogh
17-3-2013
wij gaan dit jaar naar deze camping en hebben dan een E standplaats, nu zag ik dat de disco relatief dichtbij is bij deze plaatsen, nu is mijn vraag of je veel geluidsoverlast hebt van de disco of animatie?

6-4-2013
Hoi hoi, Wij hebben vorig jaar ook op de "E" plek gestaan. Hoor je de annimatie? Ja, maar is het hinderlijk? Nee niet echt. Uiteindelijk gingen we vaak ook samen met dochterlief naar de disco. Die stopt overigens om 23:00 uur, daarna kan er in de bar nog wel wat gedronken worden (wordt ook muziek gedraaid) maar daar hebben wij helemaal geen last van gehad. Het zal je goed bevallen, dat heeft het ons ook gedaan en daarom dit jaar weer. En weer een plekkie op E. Grt, Ernst

joyce
17-4-2013
Hallo Ernst, Dank voor je reactie... Fijn om te horen dat je geen overlast hebt van de dicso, wij waren hier namelij erg bang voor nadat wij twee jaar geleden in Frankrijk zoveel last hebben gehad van geluidsoverlast van de disco en animatie. De overlast was zo erg dat onze kinderen dagelijks met oordoppen in moesten gaan slapen omdat ze anders niet konden slapen, mijn man en ik konden niet eens op een normaal volume tegen elkaar praten bij de caravan. Dus erg fijn om te horen. Groeten Joyce

joyce
17-4-2013

Wie gaat er dit jaar naar camping Tahiti? (5 reacties)
17-3-2013
Wij (papa/mama/dochter van 9) gaan dit jaar weer naar camping Tahiti. Wie gaat er nog meer? Wij zijn daar te vinden van 22 juli t/m 7 augustus op een plekje in de "E" sectie .....

Karin
17-3-2013
Wij zijn ook op de camping van 30-07 t/m 12-08! Papa/mama en 2 dochters van 4 en 7. Wij zitten in een tent van Roan :-) 1ste keer Italie!

natasja
6-4-2013
wij gaan met 2 kinderen van 4 en 7 van 29 juni tot en met 13 juli. we huren een mobile woning/bungalow via vacanselect,nooit eerder hier geweest of iets via deze maatschappij dus zijn erg benieuwd.

6-4-2013
1ste keer Italië, dan zal dit zeker bevallen.Tenten van ROAN kennen wij niet. Misschien treffen we elkaar nog wel ....

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit