7-8-2010
Wij hebben voor het eerst van ons leven een vakantie op een camping doorgebracht, wij vonden het geweldig. Wij komen al jaren in Cesenatico, in Hotel Baltic, vroeger in Hotel Bristol, maar het campingleven is super. Wij gaan volgend jaar weer, en wel 3 weken, wij zullen ons geen moment vervelen, de omliggende dorpen hebben heerlijke markten, de Iper voor je boodschappen, om heerlijk zelf Italiaans te koken, ook de super restaurants in de omgeving, je moet ze alleen weten te vinden, gelukkig weten wij dat, en zitten dan heerlijk tussen de italianen. Voor ons blijft Cesenatico het vakantiedoel in de zomer.
1-9-2009
Echte Italiaanse camping, 95% vaste Italiaanse gasten. Enkele Nederlanders stonden er ook. De stacaravan was netjes en redelijk, wel hele kleine smalle bedden. Voor kinderen vanaf 11 jaar vrij weinig te doen. Strand op loopafstand, netjes met twee bedden en parasol. Leuk uitstapje is San Marino en Ravenna. Verder vrij weinig tot geen cultuur in de omgeving. Leuk voor een keer, maar geen tweede keer meer.
11-8-2009
leuke camping maar het wordt steeds duurder het blijft toch maar een 3 sterren camping restaurant op de camping was slecht je moest echt naar het dorp als je uit eten wilde.ook was het er erg stoffig leek de sahara wel. ook het dorpje wordt steeds armmoediger denk dat ik er niet meer heen ga