Beoordelingen Camping Cesenatico Village***

23 mei 2013

Cesenatico Village***
Beoordelingen Camping Cesenatico Village***
Via Mazzini, 182, I-47042, Cesenatico
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Cesenatico Village*** in Cesenatico, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Cesenatico Village*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Cesenatico Village scoort een 7,4 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Cesenatico Village*** in Cesenatico, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Cesenatico Village***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Cesenatico Village*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 35 vakantiefoto's van Camping Cesenatico Village*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Emilia Romagna. Vergelijk Camping Cesenatico Village*** met andere accommodaties in Cesenatico.

31 beoordelingen over Cesenatico Village***

met partner, Sept. 2012
"Even wennen maar toch wel leuk"
ria
29-9-2012 We zijn hier in september met camping cheques geweest. Toen we aankwamen regende het pijpenstelen toen we een plekje moesten zoeken. We dachten waar zijn we terechtgekomen wat een kamp is dit. Elke plek is van links naar recht en van voor naar achter volgebouwd met caravans, schuurtjes, luifels, voortenten, hokjes etc. Ook was het er heel rustig. Tussen al deze volgebouwde plekken liggen her en der de vrije plaatsen dus andere kampeerders verdwijnen tussen de Italianen. De volgende morgen scheen de zon en bezochten we het strand en danis het al weer snel goed. In het weekend kwamen veel Italianen en vooral om schoon te maken en de boel weer op te breken. Ze hadden het er maar druk mee maar wij kregen toch steeds meer begrip en zagen in dat dit geen kamp was maar de manier waarop Italianen kamperen. Het is dus wel even wennen. Verder heerlijk dicht bij het strand. Restaurant was ik geen fan van. Kok rookt in de keuken. In- en uitchecken duurt lang. WIFI lag er wat dagen uit.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Super vakantie gehad!"
Joke van den Berg
16-9-2012 Na een aantal jaren in Toscane, wilden we graag eens een ander deel van Italië zien. Omdat onze dochter (18) en haar vriendin ook meegingen, waren we op zoek naar een camping waar voor deze leeftijd ook wat te doen is en dat is zeker gelukt!
We verbleven in een Bungalow "Spiaggia Villa Celeste", schoon, erg luxe (zelfs een afwasmachine!!) en entree voor het zwembad was inclusief. Beddengoed werd ook na een week verschoond. Misschien is het niet de goedkoopste optie maar voor ons wel de beste!
Veel van onze dagen hebben we op het strand doorgebracht (strandbedden & parasol zaten ook bij de prijs inbegrepen) of bij het zwembad.
Om ook wat van de omgeving te zien hebben we fietsen gehuurd bij de campingreceptie en zijn we naar Cesenatico geweest (ong. 1 km) wat een erg gezellig stadje bleek te zijn! De meiden wilden ook graag een avond uit dus hebben we ze naar Milano Marrittima gebracht waar veel bars en clubs te vinden zijn.
Kortom, onze twee weken vakantie zijn voorbij gevlogen!!

met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuke camping met veel Italianen"
Bart
4-9-2012 Leuke camping voor kleinere kinderen of jeugd vanaf 15 jaar (discotheek dichtbij). Veel Italianen. Leuk stadje, maar je kunt er niet te voet naar toe (te ver en stuk langs drukke weg, zonder trottoir.

met partner, Juni 2012
"Absoluut de moeite waard"
dedeurs
5-7-2012 Drie weken van juni in een nette en complete mobilehome, met grote veranda verbleven op deze camping net buiten Cesenatico met voornamelijk Italiaanse gezinnen.Ontvangst met 2 flessen wijn.Ondanks het voorjaar was het al gezellig druk.Camping is van alle gemakken voorzien + een uitstekend restaurant.Fietsen langs de kust is goed te doen.Meenemen dus!Strand op loopafstand.Zowel in noordelijke als zuidelijke richting kilometers strandtenten met de kenmerkende parasols en ligstoelen.De steden in de omgeving zijn wel mooi maar missen de uitstraling van Toscane.In Cesenatico is elke avond wat te doen. Erg leuk!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuke camping, plaatsje erg gezelllig"
Familie zonder auto
31-8-2011 Camping cesenatico is een leuke camping, wij zaten in een nette mobile home(met airco) incl. 2 bedjes en parasol op het strand, goed geregeld.
Veel schaduw op de camping en dichtbij het strand
Een camping gericht op italianen, bij de receptie erg onvriendelijk en weing behulpzaam.
Voornamelijk italianen, eens een keer geen hollandse enclave, een verademing.
Bleek dat wij de enige op de camping waren die niet met de auto waren gekomen.
Openbaar vervoers voorzieningen was slecht, fietsen kon je niet meer huren op de camping en het treintje naar het centrum in de avond zat al heel gauw vol.
Dus nog nooit zoveel gelopen naar het gezellige centrum, leuk haventje en een gezellige boulevard.
Gelukkig hadden wij aardige buren van wie wij de auto mochten lenen om een keer naar jawel de "iper" konden gaan :-)
Wij gaan er zeker nog wel een keer terug maar niet meer op de manier zoals wij dit jaar daar heen zijn gegaan(vliegen) of gelijk voor de periode een auto huren.
Familie zonder auto

"Heerlijke camping"
L. van Duist
31-7-2011 wij zijn voor de tweede keer geweest, en gaan zeker volgend jaar weer, wij hebben het heerlijk gehad, in een cottage Riviera, geboekt via TO, nu ook te boeken rechtstreeks bij Camping Cesenatico.
Niet allemaal gaan, het is nu nog heerlijk italiaans, en niet vergeven met Nederlanders.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Wat een teleurstelling"
chris gulikers
24-9-2010 Wij zijn dit jaar voor de 3e keer terug geweest en wat een teleurstelling dit jaar.De caravan was niet schoon en er waren een aantal dingen kapot in de caravan.Ook waren ze erg onvriendelijk dit jaar we waren voorheen zo blij met de camping maar ze wordt ieder jaar slechter.Nee voor ons volgend jaar een andere camping.De omgeving is wel heel mooi en het zwembad en zee blijven geweldig.Al is de badmeester van het zwembad een blije met haantjesgedrag maar danwel eentje zwaar over de datum met zijn fluitje.Nee rust was dit jaar ver te zoeken.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Een keer is voldoende"
rita
1-8-2010 na een onvriendelijk ontvangst mochten we pas om 16.00 op de camping we waren s morgens na 1300km aangekomen maar mochten zelfs niet op de camping (de stacaravan konden we nog begrijpen maar we mochten niet naar het zwembad en met een volgeladen auto ga niet zo maar wat rondrijden) op het strand mochten we pas na 16.00 gebruik maken van de parasol en stoelen. om 10.00 moesten we van de camping af maar de kuisploeg stond reeds om 9.15 voor ons terras te wachten.
de omgeving was wel goed winkels laat open.
zwembad is koud water zelfs voor kinderen

met oudere kinderen
"Goed naar ons zin gehad"
Rob
23-7-2010 Stacaravan op Cesenatico 1, mooie ligging onder een boom. Uitstekende airco kwam goed van pas bij 35 graden.
Mooi en zeer geleidelijk aflopend zandstrand op loopafstand. Stadje net te ver om te lopen (kan wel). Er waren redelijk wat Nederlanders en diverse Duitsers, verder alleen Italianen. Wel een rumoerige camping, muziek tot 's avonds laat. Gratis Wifi ! We hebben ons er prima vermaakt.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Hoog uit een week een keer"
A. van Assema
6-8-2010 We hebben op deze een stacaravan gehuurd voor drie weken. Een camping die goed is voor gezinnen met kleine kinderen. De caravan, een klein houten huisje oogt nieuw en is aangevuld met een veranda. Wel prettig met de regenbuien. Op de camping is voor grotere kinderen weinig te doen. De fietsen die de camping verhuurd zijn slecht.
In de omgeving is San Marino, Ravenna en wat verder weg Ferrara een bezienswaardigheid. Drie weken: niet doen.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit