Vakantie Beoordelingen Cattolica (Adriatische Rivièra) Emilia Romagna vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Cattolica (Adriatische Rivièra)

Cattolica  (Adriatische Rivièra)

Beoordelingen Cattolica (Adriatische Rivièra)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Cattolica (Adriatische Rivièra). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Cattolica (Adriatische Rivièra). Ben je zelf op vakantie geweest naar Cattolica (Adriatische Rivièra)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Cattolica (Adriatische Rivièra) scoort een 8,5 uit 10, op basis van 76 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 22 Appartementen, 1 Aparthotel, 1 Bed and Breakfast, 1 Camping en 104 Hotels in Cattolica (Adriatische Rivièra). Op Zoover vind je bovendien 76 vakantiefoto's van Cattolica (Adriatische Rivièra). Je kunt 3 video's van Cattolica (Adriatische Rivièra) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Cattolica (Adriatische Rivièra). Bekijk ook andere accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Emilia Romagna.

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over Cattolica (Adriatische Rivièra)

met vrienden, Mei 2012
"Super mooie plaats"
Inge
15-5-2012 Uitstekende bestemming voor iedereen

"Leuk"
Leonie
Sfeer
8-11-2011 Nadeel is dat een groot deel van het strand in handen is van de banjos, voordeel is dat je dan bedjes en parasol hebt en dat het schoon is.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Italië in al haar facetten"
Keizer14
Sfeer
2-3-2012 uitstekende bestemming voor jong en oud, zonaanbidder en cultuurtoerist

met een groep, 2010
"Helemaal geweldig!!"
Amersfoort
Sfeer
13-10-2010 Na al heel wat plaatsen te hebben gehad zo wel in Italie als andere zuid europeese landen. Was dit de eerste plaats waar je niet alleen maar tussen de Nederlanders liep maar gewoon tussen de Italiaanen. Echt geweldig. lekker stand gezellige barretjes.. helemaal het vakantie gevoel. en de viale dante, waar het 's avonds gezellig druk is. voor het uitgaan kan je beter naar rimini gaan daar zitten de disco's en zo.

En geweldige plaats ga er zeker nog eens heen

met partner, Aug. 2010
"Cattolica is top !!"
Giuliano
Sfeer
25-3-2012 mijn vader komt uit deze omgeving en mijn oma had vroeger een bontboetiekje boven vlak bij de oude vismarkt, ik ging dus vaak mee en was als baby niet weg te slaan bij de zee, hehe... nu jaren later samen met mijn vrouw is het gewoon genieten in Cattolica, alleen veel kinderwagentjes maar daar wen je wel aan!! gewoon lekker vertoeven..

met partner, Aug. 2010
"Gezellige winkelstraat, mooi strand"
Zuid Holland
Sfeer
11-9-2010 Een gezellige winkelstraat, mooi strand met Banghi. Het is meer een vakantie paradijs voor ouders met kinderen. 's Avonds vanaf 22:00 uur is het druk met buggy parade (ouders met kinderwagens) wat tot zeker 24:00 uur duurt. Heel veel op kinderen gericht. Voor andere stellen adviseer ik een andere plaats, geen uitgaansleven of bars. Voor jongere adviseer ik Rimini aan. Voor een luxere badplaats Riccione (PC Hooftstaat Amsterdam), San Marino voor iedereen. De temperatuur was helemaal goed. Het was een heerlijke vakantie, ondanks dat het niet aan ons verwachtingen voldeed met de omgeving en boulevard.

alleenreizend
"Prachtige plaats"
laurens lammers
Stranden
1-8-2010 Mijn ouders gingen al naar cattolica en ikzelf kom inmiddels al 35 jaar hiernaar toe en het bevalt nog steeds.
Een aanrader voor gewone gezinnen

met partner, Juli 2010
"Heerlijk vakantie badplaats"
Bennie en Jose
Sfeer
3-3-2011 de vakantie gasten uit Rimini komen naar Cattollica om in deze stad te winkelen en op de boulevard te wandelen, deze zijn tot 24oo uur geopend.
Mooi groot en net strand,zeer kindvriendelijk,en de Italiaanse badgasten hebben erg
veel respect voor elkaar ook voor de vakantie gangers uit het buitenland.In de tweede week van Augustus wordt het vis seizoen geopend,met veel dans en muziek en eten.
Een aanrader dus!!!

met oudere kinderen, Juli 2010
"Fantastisch"
mackie
Sfeer
21-8-2010 Het is er ontzettend gezellig. Echter voor hele jonge mensen moeten ze de disco's zoeken buiten cattolica. bv. Baie imperiale. Dat ligt net boven gabicce. cattolica heeft zelf geen disco's. Mijn man komt uit cattolica en ben al 20 jaar getrouwd. Ik heb cattolica zien veranderen van jongere stad naar een chiqe stad. Prachtige stranden en omgeving. Riccione, Misano, Rimini liggen vrij vlakbij. Daar kan men genieten van de disco's.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Fantastisch, GENIETEN een aanrader"
E
Sfeer
18-7-2010 Wij hebben een topvakantie gehad. Vriendelijke mensen, prachtig verzorgd strand, heerlijke zee, ook voor kinderen. Het strand is wel vol (juli), maar toch lig je er rustig.
Gezellige winkeltjes en je kunt er lekker op een terrasje zitten. Beetje terug in de tijd. Hotel San Marco is een aanrader. Aan het strand, gemoedelijke sfeer ,lekker eten en erg schoon en verzorgd. Nederlandse vriendelijke eigenaresse. Het hotel ligt aan het strand (weg oversteken) in het centrum.

1 2 3 4 5 6 volgende