Bungalow Residence Mare Pineta in Casal Borsetti Italië beoordelingen 6.8 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Residence Mare Pineta? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Residence Mare Pineta in Casal Borsetti, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20
vakantiefoto's
van Bungalow Residence Mare Pineta vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(1)
met jonge kinderen
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(11)
ALL
met oudere kinderen
"Vakantie om nooit te vergeten"
Tessa
17-2-2009
Ik ben 3 jaar geleden naar dit park geweest. In het begin schrok ik wel, bugalows zijn wat aan de kleine kant. Ik vond ze erg prettig ingericht, was op dat moment 15 jaar en de 2 persoonskamer waar ik sliep had een aparte ingang. Voelde me dus echt een beetje volwassen. Er zijn 2 super grote zwembaden en in het restaurant kon je goed eten! Ook het winkeltje was prettig. Ook was er een gameroom. Waren redelijk wat andere Nederlandse gezinnen. Bijna elke avond was er iets van een optreden. Het personeel was super vriendelijk. De manager was echt heel aardig. En de animatie... WAUW! echt super. Hele aardige jongens en meiden. Heb zo'n leuke tijd gehad met de mensen daar. Was er drie weken, had zo nog langer willen blijven!
Familie
"Prettige ambiance goede service"
Mark Scheffer
25-8-2008
Aangenaam verblijf van twee weken gehad. De medewerkers van het park zijn erg vriendelijk en zeer service gericht. Enorm veel hulp gehad van de receptie toen mijn auto kapot was. Bellen, vertalen, adviseren alles met een enorme vriendelijkeheid. Zeer coulante behandeling toen er een extra iemand in ons huis kwam logeren.
Petje af. En dan ben ik de mooie omgeving bijna vergeten.
"Juni 2008"
heiloo
21-7-2008
Wij hebben ontzettend genoten op het park. De ki. vermaakten zich prima, ook die van 4 en 7. De oudste heeft veel gesport, oa. boogschieten.
Zwembad en restaurant goed. Echt niet lang op je eten wachten. Vriendelijke bediening, overal op het part trouwens. Supermarkt is wel wat klein, ook qua assortiment. Heel veel kitscherig speelgoed en de broodjes waren 's morgens heel snel op.
Met 1 uur rijden zit je in Toscane. Tip: locale marktjes bezoeken en de fruitkraampjes langs de wegen zijn ook leuk en lekker!
Prima accomodatie!!
De beste prijzen en lastminutes voor Bungalow Residence Mare Pineta bi...
Verklein aantal aanbieders
Elmar Reizen
De Jong Intra
Meer aanbieders
met jonge kinderen, Juli 2008
"Leuke voor kinderen - huisjes, typisch Italiaans"
Pieter
9-8-2009
enorm leuke tijd gehad. Vooral prima animatie voor de kinderen met theatervoorstellingen, cabaret en show. Onvermoeibare entertainers. De huisjes zijn typisch Italiaans. Net niet allemaal mee up to date, en voor de tweede slaapkamer een maffe trap buiten het huisje naar boven, maar voor de rest was het goed toeven.
De Kammetjes
16-8-2007
Na alle slechte berichten hielden wij onze hart vast. Bij aankomst schrokken wij wel van de onpraktische bungalow, maar met vier personen went het snel, je leeft vooral buiten de bungalow en dat was perfect. De winkel, het restaurant en de ligbedden waren prima en het zwembad was perfect. Het personeel en animatieteam zijn heel aardig. De toiletten op het park zijn wel aan renovatie toe. Overdags en 's-avonds genoeg vertier. Met de auto kom je overal, omdat de omgeving wat minder is. Nee, wij hebben met onze 5 jarige zoon genoten van een geweldige vakantie. De eigenaar doet er alles aan om e.e.a. te verbeteren en beheerst zijn talen perfect.
met partner, Aug. 2007
fam f
4-8-2007
wij waren met 2 volwassenen en 1 kind van bijna 2 wij hebben het super gehad het animatie team was er voor het eerst en dat was erg leuk ook voor jongere kinderen en volwassenen, gezellige sfeer maar je moet er wel van houden om of op de camping te blijven of naar het strand te gaan dan heb je een super vakantie voor ons was het huis niet klein we hebbben de bovenverdieping niet gebruikt
fam.
13-8-2006
de bungalows zijn heeeeeeeeel erg klein max 4 pers is genoeg . je kan er echt niet zonder airco alleen voldoet die voor beneden en niet de boven verdieping . het park ligt tussen een industrie en militair terrein in verder is er nikas in de directe omgeving. ook geen boulevard. zewmbaden zijn perfect gratis zonnenbedjes die er voldoende zijn ook het personeel is perfect eten in het rest. is prima snelle bediening en alle tegelijk .
animatie is perfectgroot team alleen wel voor kids tussen de 10 en 12 jr. voor de volw. is er niks.nadeel is dat je verplicht ben de gehele vak. met een polsbandje om te lopen .
Familie, Aug. 2006
E. Hosgör-Verhoef
12-8-2006
De huisjes zijn alleen als slaapplaats geschikt voor 8 personen. Met 7 pers is het al niet meer te doen er normaal in te functioneren. Kleine kinderen kun je niet douchen omdat de slang te hoog uit de muur komt. De afwasbak zit in een hoek waar je niet recht voor kunt staan. Met rugpijn tot gevolg na elke afwas/was van 7 personen. Er is niks om koffie mee te zetten,geen trekker in de badkamer alles nat na het douchen, te weinig keukengerei. De verplichte animatie blijkt niet alleen voor de kids te zijn dus wij moesten €160 extra betalen bij aankomst. Terwijl alleen de 2 oudsten naar het terras gingen( duur:min. € 3,00 voor een drankje) Animatie elke dag hetzelfde. gratis welkomstdrankje blijkt een groen prutje in een plastic beker. Geen vertier 's avonds in de omgeving. Wel een mooi zwembad maar veel is toe aan onderhoud (kapotte stoelen,barsten in de bodem, onkruid)Door uitstapjes met de auto toch nog een mooie vakantie. Maar voor €2000 voor 14 dagen is dit park een aanfluiting.
Familie, Juli 2006
Harry, Thea en kids
Bekijk foto's
25-2-2008
Het is al weer een tijdje terug dat we er waren, maar wij vinden de negatieve beoordelingen het park geen recht doen. We hebben genoten van een heerlijke vakantie. Er zijn prachtige zwembaden, schoon, goed onderhouden met volop ruimte er om heen. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam en je kunt wandelend naar het Adriatische zeestrand. Het restaurant was goed en in de omgeving is veel te doen mits je bereid bent om kilometers te maken. Negatief waren inderdaad de ontzettend kleine huisjes, de vele muggen (er werd veel met pesticiden gewerkt) en de vele kikkers. Het animatieteam was erg actief en buitengewoon vriendelijk. We hadden een heerlijke vakantie
Familie, Juli 2006
fam.
7-8-2006
zijn net terug van het park.bungalows zijn erg klein airco is aanwezig maar reikt alleen de beneden etage en niet boven waardoor het daar net een sauna is.
het park ligt tussen een groot industrie en millitair terrein in , verder is er niks in de directe omgevein geen boulevard en geen winkeltjes. het eerste dorpje is 20km verderop. de animatie is perfect doen veel voor de kids voor de volwassenen is er niks , ook het restaurant op het park is perfect goed eten geen wachtijden en snel en allemaal tegelijk je eten krijgen ook daar is het personeel erg vriendelijk.
er rijd 1 bus , maar daar moet je wel eerst een half uur voor lopen naar de halte en die rijdt om het uur.
het park is goed voor gezinnen met kids in de leeftijd tussen 10/12 jr. die nergens heen gaan.
het zwembad is schoon en erg groot de bedjes erom heen zijn gratis en volop.
jammer dat je verplicht bent om tijdens je vak. met een polsbandje rond te lopen.
dit park was voor ons eenmalig.
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie