11-8-2012
wij kwamen 3 dagen te vroeg op de caming, deze bleek vol maar ze waren zo vriendelijk dat wij 3 nachten op de parkeerplaats mochten verblijven, echter er kwamen italianen die niet geboekt hadden en die wel een plek kregen, dit vonden wij niet erg eerlijk. de dorpjes vielen ons ook erg tegen dus wij besloten na twee dagen te vertrekken naar spanje, wij wilden savond gaan rijden maar toen kon er niet meer betaald worden, even later kwamen er twee italiaanse camper en die konden wel betalen en de camping af. de volgende ochten gingen wij betalen na een aanbetaling van 160 euro, een borg van 30 euro wilden ze nog eens 388 euro hebben voor twee nachten op de pakeerplaats dit vonden wij belachelijk dus we hebben nog 150 betaald wat eigenlijk ook nog veelste veel was
22-8-2012
Gedurende 17 dagen vakantie gevierd op deze camping. Het is een echte Italiaanse camping met hoofdzakelijk vriendelijke italiaanse gasten.
Wij hadden een "large" staanplaats gereserveerd en deze was groot genoeg om onze caravan met voortent en een bijzettent erop te plaatsen.
Voor de kinderen van alle leeftijden was er gedurende de gehele dag annimatie (behalve tijdens de siesta).
Het restaurant op de camping serveren heerlijke maaltijden tegen normale prijzen. Het sanitair wordt drie keer daags schoongemaakt.
Als extra service krijg je beschikking tot twee strandbedden met een parasol op het strand tijdens je verblijf.
Een bezoek aan San Marino is zeer de moeite waard.
Kortom een leuke vakantie gehad op Happy Village.
22-8-2012
Wij hadden gekozen voor een bungalow voor 5 personen. Deze accomodatie bleek voor 3 a 4 personen. Er was niet schoongemaakt en alles was kapot, wc, gasfornuis, oude bedden, heel oud meubilair.
ligging aan het zwembad en bij animatie, wat op zich geen probleem hoeft te zijn, alleen werd er de hele dag (op de siesta na) tot 12 uur s'nachts keihard muziek werd gedraaid en je elkaar in de bungalow niet eens verstaan kon.