3-9-2011
Dit jaar zijn we voor de tweede keer naar Residence Trivento geweest. Wij vinden het een heerlijke plek. We hadden een huisje helemaal boven op de heuvel, je hebt dan een prachtig uitzicht over het dal en de zee. Het is er bovendien heerlijk rustig en je wordt gewekt door belletjes van geiten die ergens op de berg vertoeven. Het zwembad is geweldig, goed onderhouden en schoon. Vanuit ons huisje moet je wel met de auto naar het zwembad. Voor ons geen probleem, maar als je kinderen hebt die alleen naar het zwembad gaan, kun je beter een appartement beneden boeken.
De medewerkers zijn heel vriendelijk vooral de twee dames van de receptie Valentina en Patricia zijn geweldig, praten goed Engels en Duits en zijn heel behulpzaam!
Het gebied: Prachtig groen, doordat het een Nationaal park is.
Het is echt puur Italiaans (niet zoals het Gardameer) niet duur .
Palinuro is vooral 's avond een heel gezellig strandplaatsje en in de omgeving ook veel te zien.
Eigenaar zegt:
Lieve familie Faber, bedankt voor de mooie beschrijving van uw vakantie, u klinkt als echte liefhebbers van Cilento! Een warme groet van het hele team! Tot de volgende keer!
29-8-2011
Ontvangst was uitstekend, zeer persoonlijk en vriendelijk. In deze streek wordt weinig Engels gesproken, dus zeer prettig om via het personeel tips te krijgen en begeleiding bij excursies.
Ons huisje lag erg hoog en was via een zeer steile weg te bereiken, met een auto geen probleem; maar evt. oudere kinderen kunnen niet zelfstandig naar het zwembad/animatie. De animatie en het zwembad is echter voor het hele gezin enorm de moeite waard, dus ga je met z'n allen, zoals de Italianen dat ook doen.
De bewoners en de omgeving zijn zeer vriendelijk en gastvrij en geven je een echt Italiaans gevoel! Veel prachtige bezienswaardigheden en zeker in augustus diverse festiviteiten in dorpen. Richting Camerotta prachtige stranden (tip: Solemare, met prachtig zandstrand, ruime ligplekken en prima parkeergelegenheid).
Vooral Constantina en Patrizia (receptie) hebben onze vakantie door hun tips en hulp onvergetelijk gemaakt!
Eigenaar zegt:
Lieve Arnoud en Masjenka mooie beschrijving van de structuur en uw zeer vriendelijke woorden van waardering
Wij hopen dat uw vakantie een goede indruk heeft achter gelaten
En memorabel opnieuw bijeen te komen volgend jaar!
Dank je wel! Een knuffel van ons allemaal!!!!
29-7-2011
Vanuit het huisje moet je alles met de auto doen, naar het zwembad, annimatie, restaurant, receptie etc er is niets te voet te bereiken, dat is niet echt prettig voor de kids. Personeel is erg vriendelijk, eigenaar kan je, zo mogelijk, beter vermijden, is een wat norse, commerciele man
Eigenaar zegt:
Geachte heer Uitenbroek, Wij bedanken u voor uw reactie, uw mening is altijd een juiste prikkel om ons te kunnen verbeteren en vernieuwen. Wij betreuren het dat onze appartementen, waar veel vraag naar is met families met kinderen die de rust opzoeken, niet aan jullie eisen hebben kunnen voldoen en dat u alleen een week heeft verbleven en we u niet tegemoet hebben kunnen komen met de aanvraag naar verlening. Desondanks hopen wij dat u een prettige herinnering heeft van de streek Cilento.
5-8-2011
Goede prijs kwaliteit verhouding.
In de buurt van de prachtige kust.
Een auto is een must!
De inrichting van ons huis Italiaans sober.
Prachtig zwembad.
Eigenaar zegt:
Beste vrienden, bedankt voor de mooie verassing! Het lijkt wel dat jullie gister zijn last-minute zijn aangekomen, dankzij de hulp van jullie vriendin. Jammer dat het zo snel weer voorbij was! Wij hopen jullie snel weer te zien! Groeten van ons allemaal.