Camping Rocca di Sotto( +B&B) in Penne Italië beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Rocca di Sotto( +B&B)

Camping Rocca di Sotto( +B&B) Penne

Beoordelingen Camping Rocca di Sotto( +B&B)

Contrada Montanari 3, 65017, Penne
Camping Rocca di Sotto( +B&B) scoort een 8,9 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Rocca di Sotto( +B&B)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Rocca di Sotto( +B&B) in Penne, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Camping Rocca di Sotto( +B&B) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Italië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Abruzzo. Vergelijk Camping Rocca di Sotto( +B&B) met andere accommodaties in Penne.

24 beoordelingen over Rocca di Sotto( +B&B)

met partner, Mei 2012
"Niet te bevatten hoe geweldig!"
wouter
15-5-2012 9 dagen blokhut, geweldig! Elke ochtend wakker worden met een uitzicht waar je U tegen zegt. Een geweldig mooi gebied met veel mogelijkheden, of je nou gewoon wilt bijkomen of mountainbiken of de bergen in, het kan daar allemaal!
We zijn bijzonder gastvrij ontvangen door Jan & willeke, dankzij hun manier van doen, voel je je vrijwel direct thuis. Praktisch alles kan en mag. Uiteenlopend van het plukken van verse kruiden voor het eten t/m het voeren van de kippen.
Je kan foto's bekijken, reviews lezen.... Je komt er maar op 1 manier achter hoe geweldig het op Rocca di sotto is......!

met partner, Apr. 2012
"Prachtig gelegen in de heuvels van Ambruzzo"
Bert&Mary
17-5-2012 De camping is gelegen aan de rand vanhet kleine dorpje Penne. Via een landweggetje daal je af naar een stukje ongerepte Italiaanse natuur. Je rijdt eerst door een terrasvormige omgeving waar schitterende olijfbomen op zeer ruime campingplekken staan. Jr hebt er een prachtig uitzicht over de vallei. Op de plekken is geen stroom aanwezig echter dit moet je eigenlijk ook niet willen in een dergelijke wonderschone omgeving. 's avonds is het een oase van rust en wordt je alleen gestoord door het gezang van allerlei soorten vogels. Toen wij er waren hadden wij zicht op de nog besneeuwde bergen. Vanuit de camping kun je leuke italiaanse oude dorpen bezoeken maar ook een bezoek aan één van de vele nog rustige badplaatsen is een aanrader naast een bezoek aan de hooglvlakte van het natuurreservaat.
Kortom een aanrader voor een ieder die van echt camperen houdt en even weg wil zijn uit zijn jachtig bestaan.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Hele relaxte camping op een superlocatie"
Rob
6-10-2011 Erg mooie minicamping, we hadden een volledig ingerichte de waard tent. vriendelijk en gastvrij ontvangen. Omgeving is schitterend en nog niet ontdekt door de massa. Heerlijk weekje gekampeerd, ook heel relaxed is de moestuin waar gebruik van gemaakt kan worden.

met jonge kinderen, 2011
"Een droomplek op aarde!"
Alex Vreeman
5-8-2011 De minicamping van Jan en Willeke bevindt zich in en prachtige omgeving, waar je Italië op haar best beleefd.
Het terras is prachtig, heerlijk om te genieten van het gastheerschap van deze bijzondere mensen. Jan en Willke bedankt voor de fijne tijd!

Alex, Saskia, Sverre en Yah-el

alleenreizend, Juli 2011
"Gastvrij en prachtige plek"
bor
31-8-2011 Drie dagen B&B gehad met heerlijk ontbijt. Jan en Willeke zijn erg gastvrij en het is prettig vertoeven op het terras waar veel gasten gebruik van maken. De camping in de olijfboomgaard is ruim. Voor rustzoekers, (berg)wandelaars is dit een goede locatie. En als je met het vliegtuig Eindhoven - Pescara gaat, ben je er binnen een uur.

"Bijzondere camping"
juliabrat
24-8-2011 Fijne, rustige en bijzonder fraaie camping met ontzettend vriendelijke, behulpzame beheerders. Ze beheersen de kunst om iedereen persoonlijk te benaderen zonder enige vorm van opdringerigheid.
Op geen enkele camping hebben we ooit zó vrij gestaan als hier; in onze (prima verzorgde) ingerichte huurtent hadden we alleen overburen, en aan weerskanten slechts glooiende velden met olijfbomen. Het terras beneden is gezellig om in de avonduren iets te drinken en eventueel op te warmen bij de open haard of vuurkorf. Vanaf de camping kun je mooie wandelingen maken in de nabije omgeving (eventueel vergezeld van campinghond Mista), en op iets meer afstand is ook voldoende te zien en te doen. Op de camping is volop informatie te verkrijgen over allerlei activiteiten.
Als ik dan toch een heel klein minpuntje moet noemen; het sanitair is enigszins aan de krappe kant en als de camping volledig bezet is, misschien iets te weinig (maar wél altijd schoon en netjes).

"Prachtige plek"
Ton en Hélène
9-8-2011 We zouden 6 dagen blijven maar na een uur na aankomst wisten we al dat we langer wilde blijven, wat een fantastische stek.
We werden gastvrij ontvangen met een drankje door Jan, die ons onze plek wees en info gaf over de camping en omgeving.
Dat Jan en Willeke, de eigenaars verliefd op deze plek zijn geworden,snappen wij helemaal.De camping is rustig, mooie grote plekken , de omgeving is prachtig en de wijn die ze verkopen lekker.Kortom een kampeerervaring die voor herhaling vatbaar is.

"Fantastische locatie"
Familie van Oosterh...
1-8-2011 De camping ligt op een uur rijden van de Adriatische zee (die te zien is vanaf de parkeerplaats van de camping) en aan de rand van het nationaal park Gran Sasso. Je kan er zelfs in de zomer wandelen, omdat de bergen vrij hoog zijn en de termperatuur aangenaam is. De hoogste berg is bijna 3000 meter. Voor elk wat wils dus.

Het is een kleine -rustige- camping, waarbij de tenten tussen de olijfbomen staan. Elke plek heeft grandioos uitzicht. De weg naar de camping is wel avontuurlijk (zeer steil en hobbelig), evenals het campingterrein. Dat is wel even wennen, maar dat went wel. Je moet goed ter been zijn.

Voor meer schaduw kan je een tarp huren, als het fris is 's avonds (dat was bij ons het geval), zorgt een haardvuur of vuurkorf op het terras voor warmte en gezelligheid.

De campingeigenaren zijn zeer gastvrij en behulpzaam. Ze kunnen op aanvraag een heerlijk ontbijt verzorgen. Jammer dat je er niet kunt eten. De eigenaren hebben wel tips voor restaurants.

Een aanrader!

met partner, Mei 2011
"Prachtige plek in Abruzzo!"
Marieke
26-5-2011 Rocca di Sotto is een prachtige plek midden in de natuur waar je volledig tot rust kunt komen en waar je je echt verwend voelt. De B&B is van erg goede kwaliteit met een heerlijk ontbijt. Wij kregen vers gebakken brood en aardbeien van eigen land. Dan hebben wij ook nog mogen genieten van de kookkunst van Willeke met wijn uit de omgeving! De ruime kampeerplaatsen met veel privacy zijn mooi vlak en geven de mogelijkheid tot het ware kamperen. Op deze plek voel je je welkom bij gastvrouw Willeke en gastheer Jan en hun honden Paco en Mista en poes Doppie!

met partner, Mei 2011
"Zeldzaam mooie plek"
Erik en Petra
21-5-2011 Rocca di Sotto is een zeldzaam mooie plek, die je niet snel een tweede keer zult tegenkomen. We hebben inmiddels alle opties uitgeprobeerd: camping, b&b en de blokhut, en dat zijn stuk voor stuk bijzondere ervaringen. De omgeving is fantastisch mooi, en de eigenaren Jan en Willeke zijn zeer gastvrij en behulpzaam met het aanraden van activiteiten, restaurants etc. in de prachtige omgeving van Abruzzo, dat nog niet onder de voet is gelopen door toeristen.
Het eten in Italie is natuurlijk in het algemeen al zeer goed, en de maaltijden die op Rocca di sotto worden geserveerd zijn ook fantastisch.
Kortom een aanrader voor wie van bestemmingen buiten de gebaande paden om houdt.