Hotel Orchid Resort Village***** in Eilat Israël beoordelingen 7.9 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.870 bezoekers online
Home > Israël > Eilat > Hotel Orchid Resort Village*****

Beoordelingen Hotel Orchid Resort Village*****

10 februari 2012

De huisjes

Hotel Orchid Resort Village scoort een 7,9 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Orchid Resort Village*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Orchid Resort Village***** in Eilat, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Orchid Resort Village***** vinden. Je kunt 1 video van Hotel Orchid Resort Village***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Israël. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Israël. Vergelijk Hotel Orchid Resort Village***** met andere accommodaties in Eilat.

10 beoordelingen over Orchid Resort Village*****

met oudere kinderen, Mrt. 2011
Leuke Thaise huisjes onder de palmbomen
mdevries
2-9-2011 Dit resort ligt aan de weg van Eilat naar het zuiden, dus buiten de hotelwijk. Het is een verzameling uit Thailand overgebrachte huisjes van die van binnen van alle comfort zijn voorzien. Er is een mooi zwembad, ligstoelen, een goed restaurant en prima WiFi. Het onbijt is zeer uitgebreid en gevarieerd. De avondmaaltijden zijn ook uitgebreid maar gingen ons na een week wel vervelen. De ligging op de uitlopers van de heuvels van de zuidelijke Negev woestijn is fenominaal. Tegenover de hoofdingang liggen de mooie stranden en coral reef. Het underwater observatory is een must en ligt recht tegenover het hotel. Als je aan de achterkan het hotel uitloopt klim je zo de bergen in waar goed aangegeven wandelpaden van het ene prachtige uitzicht na het andere voeren. Een topografische kaart, een fles water en wandelschoenen zijn wel aan te raden als je er echt op uit wilt trekken.

met partner, Nov. 2010
Niet slecht
Frank Klaassen
24-11-2010 Orchid ligt wat buiten Eilat, er schijnen wel shuttels te lopen naar de stad, maar wij hadden een huurauto. Een redelijk groot complex en je wordt naar je kamer/appartement gebracht met een golfkarretje. Zo'n karretje is ook steeds aan te houden of te bellen; maar de receptie is ook (in ieder geval in ons geval) te belopen. Mooie tuin, mooi zwembad, veel Russische gasten. Baliepersoneel is niet bijzonder vriendelijk, wat ongeinteresseerd. Diner kost 120 shekel (zo'n 30 euro) ien is in de vorm van een buffet. Kom wel op tijd, want anders is het eten koud.

met oudere kinderen, Okt. 2010
Heerlijk vakantie vieren
Mulder
22-10-2010 Geweldige week gehad in dit resort. De hotelkamers zijn huisjes die geen hoog afwerkingsnivo hebben, maar ze zijn ruim, schoon en de meesten hebben een fantastisch uitzicht vanaf een mooi balkon. Wij hadden een huisje met een bovenverdieping voor de kinderen. Airco werkt prima, koelkast aanwezig, lekkere douche, kluisje, wifi, kortom compleet. Het resort ligt buiten Eilat en wij vinden dat een groot voordeel, je bent er in 5 minuten met de gratis pendel, maar wij vonden er weinig aan. Aan de overkant van de weg ligt het underwater observatorium, een echte aanrader! Snorkelen kan bij het nabij gelegen strandje met prachtige koralen. De tuktuks blijven leuk. Eten is goed voor de prijs. Je moet niet bang zijn voor katten.

met partner, Mrt. 2009
Fijne plek
Hugo van der Wal
6-8-2009 Ver genoeg weg van de drukte van Eilat zelf. Vriendelijk mensen. Voldoende mogelijkheden voor internet. Indrukwekkende avondprogramma's. En heerlijk eten.

Relaxed
enni
10-11-2008 Prachtplek,oase van rust en groen middenin de woestijn/droogte tegenover de mooiste beschermde coralen.Thaise stijl,apart,met trapjes,heuveltjes,waterpartijen met karpers,overal is wat te zien en vanuit het grote terras/zwembad deel een spectaculair uitzicht op de rode zee en buurland jordanie met de red mountains.Service redelijk,gaat in Israel net even anders dan in Holland.Er zijn ook gratis fietsen en een buspendel naar het centrum of tussengelegen haltes zoals dolphin reef.Ik zou wel meerdere keren per jaar hier terug willen komen ipv 1x per jaar.Een aanrader.Goeie tv ook wie er tijd voor heeft met veel films enzo.In de lobby/relaxruimte kan je internetten en gewoon genieten van alles.Kortom geweldig,weg van de drukte en toch niet te ver.

Familie
mvandrongelen
24-5-2008 Hotel Orchid is een hotel in Thaise stijl. Ontvangst is koel en er dient vooraf betaald te worden. Het eten is prima, echter er is geen variatie. De kamers zijn niet altijd schoon, badkamer is netjes. De bediening is niet vriendelijk, een glimlach kan er helaas niet vanaf.

emi
16-12-2007 Fantastisch hotel,romantisch,spectaculaire uitzichten over Eilat en Jordanie aan de overkant,op een heuvel in de woestijn,je wordt met een caddy rondgereden als je niet kan/wil lopen,ontbijt perfect uitgebreid,computeren,lobby,het mooiste strand,coral reef op 100 meter afstand en een gratis buspendel naar het centrum naar de andere stranden/winkelen/eten/imax bios.Geweldig!!!!!!

TUK-TUK
21-8-2006 Wij zijn er net 2 weken geweest. Het hotel ligt prachtig gelegen, maar ojee hun "schoon" is toch heel wat anders als ons "schoon" Bij ons "schoon" vind je geen kakkerlakken in je hotelkamer!!Het hotel is zeker niet geschikt als je er langer als 1 week wilt blijven, afwisseling kennen ze daar nml niet. Het personeel spreekt nauwelijks engels, en zelfs het entertainmant`in de avond wordt in eigen taal gegeven. Er wordt absloluut geen rekenig gehouden met buitelandse gasten.Het is een zeer duur hotel als je bekijkt wat je er voor terug krijgt!

schutte
16-5-2006 Het eten voortreffelijk. Service ook. En die hadden we regelmatig nodig omdat er een handdoek, laken of toiletpapier ontbrak na de schoonmaak. Maar een belletje en HUP daar kwam alles vrijwel direct!
Veel dingen te doen. de kinderen hebben het fantstisch gehad vooral ook het bestellen van en vervoeren met een tjuk-tjuk( terreintaxi). Met vertoon van de hotelkaart kon je gratis met de bus Eilatstad in wat we ook elke avond deden. Het hotel is prachtig gelegen. Echt een aanrader om op deze plek te verblijven en leuk dingen te doen zoals bezoek aan de camelranch en dolphinbeach etc.De Nederlandse dames die je van info voorzien, excursies boeken, zijn erg gezellig en geven veel goede tips en regelen alles kordaat! Kijk op onze website voor verder verslag en foto's, gemaakt van deze vakantie: http://eilat.awardspace.com

fam Dekker
26-2-2005 Wij zijn er in 2001 geweest (late reactie) maar het is ons heel goed bevallen. het thaise restaurant op het terrein (origineel restaurant opnieuw opgebouwd in Eilat)is een echte aanrader. Strand en duikschool op loopafstand. Een echt paradijs!!