Beoordelingen Hotel Le Meridien Eilat*****

19 mei 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Hotel Le Meridien Eilat*****
North Beach, 88119, Eilat
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Le Meridien Eilat***** in Eilat, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Le Meridien Eilat***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Le Meridien Eilat scoort een 7,8 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Le Meridien Eilat***** in Eilat, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Le Meridien Eilat*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Le Meridien Eilat***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Je kunt 1 video van Hotel Le Meridien Eilat***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Israël. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Israël. Vergelijk Hotel Le Meridien Eilat***** met andere accommodaties in Eilat.

8 beoordelingen over Le Meridien Eilat*****

met partner, Mrt. 2012
"Hotel Le Meridien Eilat verdient geen 5 sterren"
G. Schurink
16-3-2012 Hotel Le Meridien is in de basis een prima hotel en voldoet op basis van ligging en voorzieningen wellicht de de status van 5 sterren, maar uit oogpunt van slechte service bepaald niet. Het personeel - van staf tot bedienend personeel - is onvoldoende tot niet gekwalificeerd. Informatie en communicatie naar de gasten is bar en boos, in de eetzaal wordt alleen Hebreeuws gesproken. Prijs/kwalitiet uit dien hoofde klopt niet. Kortom, slechte ervaring. Kamers zijn goed, ligging is goed. Goede handdoeken, afgeragde ligbedden in zwembad, slechte snackbar in zwembad met slechte service en eten.

met partner, Nov. 2011
"Prima hotel voor een weekje zon!"
Kar & Co
29-11-2011 Le Meridien**** is een groot hotel, met een ruime kamers. De vloerbedekking was wat smoezelig/oud, maar de kamer was schoon. Lekkere dikke handdoeken, waterkoker met thee en koffie (tip: neem je eigen oploskoffie mee), koelkastje en 2 flatscreens, en een balkon met 2 stoelen en een tafeltje. Het ontbijt buffet is geweldig! Het zwembad is ideaal voor het trekken van een paar baantjes en je kunt ook via een trap de zee in. Voor hotelgasten staan er fietsen, deze kun je voor weinig (20 sjekkel per fiets per dag) huren. Ook het gebruik van de fitness is niet gratis, maar voor 25 sjekkel mag je er een dag gebruik van maken (idem voor de spa). De behandelingen in de spa zijn wel erg kostbaar.
Nadeel van november is dat de zon al vroeg achter de bergen zakt, en hierdoor is vanaf half 4 al aardig fris. Dus neem een vest mee!

met vrienden, Juli 2010
"Mooi hotel"
Linda
7-8-2010 we hadden een standaard kamer; meer hadden we niet nodig; was allemaal goed en schoon. ontbijt en diner was fantastisch, " balzalen" vol eten; denk aan de sabbath op vrijdagavond en zaterdag, dat heeft echt invloed op de kwaliteit.
ik heb gebruik gemaakt van de SPA en dat was teleurstellend; personeel sprak geen engels (of deed alsof ze dat niet spraken); mijn SPA behandeling werd afgeraffeld en was ongeinteresseerd. zonde van het geld.
door enorme drukte in het hotel heeft de incheck ruim 1,5 uur geduurd; daarna nog wachten tot onze kamers klaar waren.

"Wat een topper"
Paul en Mieke
9-1-2010 Een schitterend hotel supergoed eten en fantastische kamers,erg goed !!!
Goed voor nog een keer.

met oudere kinderen
"Mooie eerste indruk, details matig ingevuld."
karel
23-2-2009 Prachtig hotel met ruime kamers op een adembenemende plek aan de zee. Het dagelijkse onderhoud van de kamers had wat beter gemogen (niet altijd alle handdoeken op voorraad, schoonmaken met de "Franse slag"). Het eten door de week (ma-do) is he-le-maal super, zowle het ontbijt- als het dinerbuffet zijn ongelooflijk uitgebreid en luxe. Drankjes bestellen bij het eten is een probleem en soms komen ze op tafel als je het eten al op hebt. Daarentegen zijn de vrijdagavond and zaterdagochtend/avond buffetten teleurstellend - een soort restverwerking is nog een vriendelijke manier van uitdrukken.
Personeel mag nog iets vriendelijker worden en vooral afspraken nakomen (boodschappen bij balie niet doorgegeven, taxis niet besteld, wake-up calls vergeten etc.)
Bestel en betaal in Nederland, eenmaal daar worden je beide poten uitgedraaid.

Jolanda
16-4-2008 Heel erg genoten van een 5 daags verblijf in de hotel. Iedereen vriendelijk en vooral de kinderen vonden het een paradijs. Lekker dicht bij het winkelcentrum. Helaas geen eigen strand. Lekker eten, prachtige kamers. Wij komen zeker terug(-:

Ester
20-7-2007 Superhotel! Geen kamers, maar alleen suites in dit hotel. Supercomplete badkamer, twee tv's, zelfs nintendo op de slaapkamer, kichenette erbij. Heel uitgebreid ontbijt, lunch en diner hebben we hier niet gehad. Perfecte ligging, aan zee (geen stand helaas) en toch in downtown Eilat. Groot zwembad, lekkere ligstoelen. Aanrader!

met partner, 2001
"Even wennen"
monique-1966
27-9-2011 het hotel was prima ,maar het is wennen aan de mentaliteit van de plaatselijke bevolking,eerst wij en dan jij.eenmaal contact waren ze wel aardig,maar toch.
het eten,ja dat was kosjer,toen in ieder geval,want het is al 10 jaar geleden dat we daar waren.we hebben er ook nog met dolfijnen gezwommen en het weer was ook heerlijk.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit