Aparthotel Isrotel Riviera Club*** in Eilat Israël beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.588 bezoekers online
Home > Israël > Eilat > Aparthotel Isrotel Riviera Club***

Beoordelingen Aparthotel Isrotel Riviera Club***

10 februari 2012

zwembad riviera

Aparthotel Isrotel Riviera Club scoort een 8,2 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Isrotel Riviera Club***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Isrotel Riviera Club*** in Eilat, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Aparthotel Isrotel Riviera Club*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Israël. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Israël. Vergelijk Aparthotel Isrotel Riviera Club*** met andere accommodaties in Eilat.

16 beoordelingen over Isrotel Riviera Club***

met partner, Jan. 2012
Prima keuze voor weinig geld.
R. de leeuw
21-1-2012 Hotel Riviera Club is een prima bestemming voor een week Eilat. Verwacht geen Hilton-luxe, (het ligt er direct achter)maar voor de 299 Euro die wij voor een week inclusief het werkelijk fantastische ontbijt betaalde, kun je helemaal niets zeggen. Zorg wel dat je in het gerenoveerde gedeelte zit.
Toen wij aankwamen zaten we in het oude gedeelte (gebouw D ) maar gelukkig konden we na één nacht naar het gerenoveerde A gebouw. Daar zaten we met een terras in de zon uitkijkend op het zwembad: Super! De informatie is wat gebrekkig, dus je zult zelf één en ander moeten vragen. Het is er trouwens heel veilig. Kluisjes van het hotel zijn gratis! Er is een handdoekenservice (ook handig) Doordat wij vroeg in het seizoen waren, was het er erg rustig. Later in het jaar zal het drukker worden en dan zal het er rumoeriger zijn denk ik. Nu was het overdag rond de 20 graden. Om 14:30 uur was de zon daar weg en was het direct fris. Daarna gingen we loungen aan het strand waar het tot 17:30 uur warm was.

met partner, Nov. 2011
Heel goed
W.Doppenberg
21-11-2011 Wij waren in November 2011 in Riviera en we hebben een heerlijke week gehad.Oorspronkelijk waren we via touroperator geboekt in Rimonin, maar deze was te vol geboekt.
Touroperator heeft ons geplaatst in Riviera en we mochten ontbijten in de luxe eetzaal van het naastgelegen Royal Garden. Dit was een echte upgrade.
Het ontbijt was werkelijk fantastisch.Verder is Eilat wel leuk.
goed strand en veel zon.
Alles is wel 1,5 keer zo duur als in Nederland.

Fijn appartement, jammer alleen veel overlast
Fam. Smits
25-9-2011 Prima appartementencomplex dat uit verschillende gebouwen bestaat. Fijne kamer, goed schoongehouden, elke dag schone handdoeken. Bad/douche was waterballet helaas. Nadeel was wel de andere gasten.
We begonnen in complex D. Hebben een nacht in complex B geslapen vanwege overlast waarna we de volgende avond overplaatsing hebben aangevraagd toen de flessen afwasmiddel door de gang vlogen en langs de muren naar beneden droop. Goed het is vakantie maar ik wil toch ook wel een keer slapen.
Het personeel van riviera pakte dit uiterst goed op voor ons en we zijn
overgeplaats naar het gerenoveerde gebouw A. Beter en rustiger vertoeven. Hier zorgde het bad/douche gebeuren ook niet meer voor een waterballet.
Isrotel Riviera bleek dus veelal door jongeren/groepen geboekt te worden.
Wat de eerste dag al resulteerde in zelfmeegebrachte boxen aan het zwembad met ja hoe zal ik het noemen herrie!!!!
Om 11.00 uur wordt er al volop gedronken en gerookt aan en in het zwembad. Je moet hier tegen kunnen

met partner, 2010
Redelijk appartement met zwembad
Ineke
5-7-2010 Isrotel Riviera appartementen zijn redelijk goed. Er is een gescheiden woon en slaapgedeelte en een kleine kichenette. Er is geen restaurant. Wel een heerlijk zwembad. In de omgeving zijn er genoeg restautantjes en er is een winkelcentrum. Naar de boulevard is het niet ver lopen. Het strand is prima.

met partner, 2009
Goede stek in Eilat
T.
22-10-2009 Wij zijn hier een aantal jaren geleden half december geweest..vonden het er heerlijk.
Overdag lekker temperatuurtje, 's avonds koud.
Ligging is vrij centraal alleen toendertijd erge last van de airco van een
aangrenzend hotel. Verder ok ! Autootje huren en naar King Salomons Mine gaan!
En niet vergeten on de grote krater te bezoeken.

Bescheiden accomodaties
Bob Witte
17-11-2008 Bij ontvangst misverstand over aantal dagen verblijf.Gelukkig was er langer plaats.over het appartement anderhalve kamer waren we niet tevreden.Raam kon slechts een klein stukje open.Bovendien keken we op een parkeerplaats achterzijde uit.
Overplaatsing gevraagd en gekregen naar een studio plus balcon.Daarna uiterst tevreden.
Er is geen bar of eetgelegenheid wel een klein super marktje
Goed zwembad. Goed personeel.,s avonds wel druk/lawaaierig met kinderen.Tot laat in de avond/soms nacht

met partner, Feb. 2008
Altijd doen
b.jschaafsma@freele...
11-7-2008 Geweldig appartement , ruime kamer en balcon.
Groot zwembad, vriendelijk personeel.
Zonder enige terughoudendheid aan te bevelen voor een verblijf in Eilat.
Vergeet niet te gaan wandelen in het Timnapark.

Mrs:J.J.Smit-Gomes
25-7-2007 We zijn 2 weken terug uit Elat en verbleven in Riviera Club ,We hadden plezier voor 10 ( 2x in Riviera) en e zeiden als we weer gaan naar Elat op naar Riviera Club .We hebben r fijnr herinnering aan.! lechitraot Elat.

I.M. van Eck
8-2-2006 Super vakantie gehad in Riviera! Elke dag werd alles netjes schoongemaakt en ook de service bij de receptie was super. Vriendelijk personeel.

wim
19-11-2005 Hele leuke vakantie in Israel gehad, mede door het fantastische appartement(ruime kamer, groot balkon), prima ligging, kunt gebruikmaken van een strand heel dichtbij het appartement. Zeer zeker de moeite waard!