Beoordelingen Porlamar

6,1

25 mei 2013

Porlamar
Beoordelingen Porlamar
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Porlamar. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Porlamar. Ben je zelf op vakantie geweest naar Porlamar? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Porlamar scoort een 6,2 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Aparthotel, 1 Bed and Breakfast, 12 (Cruise)schepen en 13 Hotels in Porlamar. Op Zoover vind je bovendien 12 vakantiefoto's van Porlamar. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Porlamar. Bekijk ook andere accommodaties in Isla Margarita. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Isla Margarita.

14 beoordelingen over Porlamar

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Fantastisch"
rian goossens
Sfeer
24-11-2010 samen met mijn vriendin/oud collega Maria hebben mijn dochter en ik een super vakantie gehad. Maria woont al jaren op Isla Margarita en heeft ons heel veel laten zien en heel veel verteld. Volgend jaar gaan we terug naar haar om nog meer te bezichtigen. Ik kan iedereen aanraden om bij Maria een eiland tour te boeken.

met oudere kinderen, 2010
"Rommelig en gevaarlijk"
Ineke
Sfeer
14-8-2010 Porlamar is de hoofdstad van het Venezuluaanse eiland Isla Margarita. Wij zijn er per taxi vanaf Juan Griego naar toegegaan. Er is een rommelige boulevard en wat winkels en restaurantjes. De sfeer was er, toen wij er kwamen, niet gezellig of caraibisch. Eerder grimmig. Geen toeristenoord!

"Niet voor herhaling vatbaar!"
Peter van Vliet
Stranden
17-5-2010 Matige reisbestemming, er zijn werkelijk geen toeristen meer en er is haast niets te doen.

Had ik niet verwacht van deze bestemming.

met partner, Feb. 2008
"Geen aanrader"
brian
Sfeer
20-10-2010 grote stad, erg druk en behoorlijk smerig.er zijn een paar grote warenhuizen die verder wel netjes zijn, en er zijn ook een paar leuke eettentjes, met name aan de 4de mayo.aan deze straatr vind je ook de amerikaanse ketens zoals pizza hut, mcdonnalds ed. in porlamar moet je behoorlijk oppassen, zeker savonds is het er erg gevaarlijk.blijf in de buurt van de hoofdweg en ga vooral geen achterafsteegjes in.het strand van porlamar is ook geen aanrader, erg smerig. er zijn wel enkele leuke strandtentjes, maar ook hier geld, wegblijven na zonsondergang.

Ineke en Henk
Stranden
15-10-2007 Zeker de markt is een aanrader.
Ook de stad op zichzelf is een bezienswaardigheid.
Ook het moderne winkelcentrum ziet er zeer verzorgt uit!

met vrienden, Juli 2003
"Niet zo fraai"
Mark
Sfeer
25-1-2012 Porlamar staat bijna gelijk aan criminaliteit. Een broeierig sfeertje waarin je zeker na zonsondergang niet prettig over straat loopt. De strandjes rondom de stad, met name Playa Concorde, zijn wel mooi. In een mooi resort zitten en het vertier buiten de stad zoeken is het beste.

met partner, Mei 2002
"Porlamar een mooie plek."
Viola
Sfeer
21-8-2012 Maar Playa del agua heeft een mooier stadje en strand.

alleenreizend, Aug. 2000
"Leuke stad"
gppeters
21-4-2012 leuk stadje met veel en mooie belastingvrije winkels

met partner, 1999
"Niet mijn onze bestemming"
rgossy
Sfeer
3-9-2010 Niets zeggend eiland wat vies is en garantstaat voor een of ander bacterie. Ook al zou ik er gratis naartoe kunnen kom ik er nog niet terug. Extreme hitte is hier ook dag in dag uit van toepassing waardoor je weinig kunt doen.

met partner, Juli 1998
"Nooit meer"
Rocco Ooms
Sfeer
29-8-2010 10 uur in een te klein vliegtuig en dan op zo'n crimineel eiland terecht komen. Erg jammer en zonde van m'n geld. Hoogtepunt van de vakantie was het zwembad en de terugreis !!!!!

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?