Hotel Bella Vista***** in Porlamar Isla Margarita beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Bella Vista***** Porlamar

Beoordelingen Hotel Bella Vista*****

Porlamar
Hotel Bella Vista scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bella Vista*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bella Vista***** in Porlamar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Bella Vista***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Isla Margarita. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Isla Margarita. Vergelijk Hotel Bella Vista***** met andere accommodaties in Porlamar.

2 beoordelingen over Bella Vista*****

alleenreizend, Feb. 2007
john van solm
10-3-2008 Is een hotel wat mij qua ligging, bediening en mogelijkheden na Hilton het best bevallen is in Porlamar. Ben daar ongeveer 12 keer geweest

met partner, Juni 1995
"Mooi Hotel"
Angie
2-5-2010 We hebben het er goed naar ons zin gehad, toen wij er waren was het er ook nog spotgoedkoop.
We hebben toen veel geld uit gegegeven aan excursies, die waren toen al redelijk aan de prijs.