Hotel Miramar Village*** in Playa El Agua Isla Margarita beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Miramar Village***

29 mei 2012

Hotel Miramar Village*** Playa El Agua

Beoordelingen Hotel Miramar Village***

Boulevart Playa El Aqua con Calle Mi, 6324, Playa El Agua
Hotel Miramar Village scoort een 6,8 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Miramar Village***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Miramar Village*** in Playa El Agua, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel Miramar Village*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Isla Margarita. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Isla Margarita. Vergelijk Hotel Miramar Village*** met andere accommodaties in Playa El Agua.

6 beoordelingen over Miramar Village***

6,4
6,3
5,9
met partner, Sept. 2008
Carla
18-9-2008 Kamers zijn functioneel.Airco die niet te luid is. Bedden prima,badkamer eenvoudig.
Kamer wordt elke dag schoongemaakt,schone handoeken en lakens.
Personeel is aardig,maar spreekt weinig engels.
Wij hebben dit jaar voor dit hotel gekozen omdat het een van de weinige hotels is die geen all-inclusief aanbied. Ligging is perfect,de straat oversteken en je bent op het strand. Taxi standplaats op de hoek.

Dennis
31-1-2008 Hotel vond ik redelijk goed, redelijke kamers die goed werden schoongehouden. Elke dag de kamer geveegd en opgemaakt en schone handdoeken, verder vriendelijk personeel. Strand was het mooiste van het eiland en is echt maar 10 meter lopen. Verder vond ik het eten vrij matig, dus wij hadden ook geen all inclusive, voor 10E eet je veel lekkerder in elk gezellig restaurantje in de buurt. Maar voor de zeer geringe prijs, 460E voor 10dagen, mag je absoluut niet klagen.

jeroen rietveld
24-1-2008 Quality Bingo op basis van Logies, 14 januari tm 24 januari 2008.
De drie sterren van het hotel miramar zullen vwb de faciliteiten kloppen, maar het zegt niets over de staat. De eerste kamer die we hadden had een airco die meer herrie maakte dan dat ie koelde. De airco uit(stank) en de waaier aan. Die hing binnen direct al resonerend aan het plafond.De badkamer zag er niet uit.Het bed, Stenen tijdperk. Na een martelnacht, nieuwe kamer gevraagd.Het bed was iets beter maar stonk en bleef stinken. De waaier aan het plafond zelfde verhaal als de vorige kamer. De badkamer zelfde verhaal. Het zwembad is veel te klein. De oceaan op 2 minuten loopafstand is veul lekkerder. Wel elke dag schone lakens en handdoeken (moet wel want drogen doet het niet in de kamer vanwege de slechte vochthuishouding).
Mijn advies geef meer uit en kies een hotel.

met partner, Mei 2007
"Heerlijke vakantie gehad!"
M. Hoogendoorn
24-3-2009 Miramar is zo'n leuk hotel! Gezellige, ongedwongen Caribische sfeer en in leuke stijl gebouwd! Alles is goed verzorgd. Vriendelijk personeel. Eten is er prima, wij hebben er elke avond gegeten voor een prikkie!
Kamers zijn simpel, maar netjes. Prima bedden. Er is airco. De badkamer is simpel maar schoon. Het warme water was wat snel op, maar met gem. 30 graden is dat niet zo erg.
Miramar is misschien niet zo luxe als andere hotels in Playa el Agua, maar die zijn echt neergezet. Wij houden meer van de simpele Caribische sfeer. Miramar ligt leuk in het dorp en op maar 20 meter van het strand. Heerlijk!!
Op het eiland zijn veel leuke tours te doen. We zijn met z'n 2en naar vissersdorp Manzanilla gelopen: supergaaf! De mensen kijken je echt aan, maar zijn vriendelijk! Let een btje op je veiligheid; ga niet met je camera zwaaien. Wil je ook naar Venezuela voor een trip, boek dan 16 dagen. Alleen voor Margarita vonden wij 9 dagen genoeg.
Echt een heerlijke Caribische vakantie gehad!!

Sjaak
22-3-2007 wij zijn het in september geweest. Het hotel ligt tegen over het strand en aan de boulevart. Hotel kamer was niet erg luxueus de kamers die op de 2de etage zitten zijn wel erg mooi. all in is geen aanrader alleen het ontbijt was goed. Personeel is erg vriendelijk

met partner, Sept. 2006
jan en marga
28-9-2007 wij zijn in sept 2006 hier geweest. Kamer op begane grond heel sober, veel last van ongedierte. prijs kwaliteit niet goed. ontbijt was goed, weinig variatie. personeel zeer vriendelijk.