Hotel Toledo Inn** in Samosir Indonesië beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.511 bezoekers online
Home > Indonesië > Sumatra > Samosir > Hotel Toledo Inn**

Beoordelingen Hotel Toledo Inn**

10 februari 2012

Blik op Toledo Inn

Hotel Toledo Inn scoort een 8,4 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Toledo Inn**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Toledo Inn** in Samosir, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Hotel Toledo Inn** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sumatra. Vergelijk Hotel Toledo Inn** met andere accommodaties in Samosir.

20 beoordelingen over Toledo Inn**

met een groep, Okt. 2011
Mooie plek maar
Fred Degenkamp
28-11-2011 Toledo Inn is a good hotel but and overall we had a great time but we had 2 times a bad score. One day we booked a standard lunch (not from the menu) we found the food bad it tasted that the food was double fried/re-heated. the second occasion; On the day of check-out we tried to pay with my credit card, we received an error message on the machine and tried again, same error message. So paid cash. In the end the 2 error payments were deducted from my account. I contacted the hotel and they were going to look into it, this was almost 2 months ago and still no refund. So I informed my credit card company to take action.

met een groep
Erg mooi uitzicht op het meer
Elske
24-8-2011 Een prachtig uitzicht vanaf je eigen terras op het meer. De service is goed. Bed goed. Douche prima. Ons werd verteld dat het sanitair de wensen overliet maar dat viel alles mee, goede douche.
In de avond hadden we met de groep een zangavond geregeld door het personeel. Erg de moeite waard! (ongeveer 5 euro p.p)

Prima hotel zonder veel luxe
Eva
23-11-2011 Dit is natuurlijk een 2-sterren hotel, dus veel luxe moet je hier niet verwachten. Als je deze standaard in gedachten houdt, is dit een prima hotel. Onze kamer was schoon, had goede bedden en een (warme) douche (dit was trouwens een handdouche - erg fijn dat de douche dus niet aan de muur vast zat wat in veel hotels wel het geval was!). De kamer had uitzicht over het betoverende Toba-meer en dat uitzicht is werkelijk onbetaalbaar! Lunch/diner is hier prima te doen, maar als je het resort uitloopt en linksaf slaat is na een aantal meter aan de rechterhand een klein restaurantje waar je veel lekkerder kunt eten (weet de naam niet meer, maar heeft ook een soort 'vlonder'). Ontbijt is ook hier (zoals in alle hotels in Sumatra) gewoon slecht. Je kunt hier wel vragen om pannekoeken i.p.v. geroosterd brood!
Voor een 2-sterren hotel was dit een prima hotel. Wat ons betreft een 8!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Toledo Inn** bij:

met een groep, Juli 2011
Prachtige ligging
Fam. Trommelen
8-8-2011 Hotel ligt fantastisch aan het meer. Eenvoudige maar vrij ruime kamers. Vaak geen balkon, wel loopgang waar je kunt zitten. Mooie boulevard met soort van eilandje waarvan af je kunt duiken/ zwemmen. Zeer vriendelijk personeel. Goed eten. Buiten het hotel loop je zo door een winkelstraatje met diverse restaurants.

met een groep, Juli 2011
Prachtige ligging!
K. Hermens
2-8-2011 We hebben hier een geweldige vakantie gehad. Een super ligging direct aan het Tobameer, we konden zo het meer in springen met het gevoel alsof je een eigen privémeer had. Kamers zijn prima, lekker grote badkamer! Het hotel ligt midden in het dorpje, met leuke restaurantjes. Leuke vakantie gehad!

alleenreizend
Dit moet je eens zien
ab kuipers
23-1-2011 Dit is een aanrader,hotel en personeel ziet er verzorgt uit een minpunt ze willen allemaal gesponserd worden,maar 1 persoon is meer dan genoeg .Je kan er heerlijk wandelen maar altijd!! opletten dat je niet valt voor de rest zijn de Bataks geweldig en ze kunnen zingen als nachtegalen [Horas]

met vrienden, 2010
Prachtig uitzicht, grote kamers.
AteR
5-5-2010 In dit hotel is het uitstekend vertoeven. Een prachtig uitzicht over het Tobameer. Is eenvoudig maar voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen. Wordt prima bij- en schoon gehouden.
Kortom: een aanrader!

Mooi hotel
Murray
15-10-2009 Mooie ligging van het hotel, aan het toba meer dus prachtig uitzicht! Ligt aan een rustig weg maar om de hoek allerlei winkeltje.restaurantjes.
Kamers zeer sober maar schoon. zeer vriendelijk personeel. lekker eten. we hebben daar zeker fijne dagen gehad! (2 nachten sept '09)

met een groep
De vakantie van mijn leven
johan van Ommen
11-10-2009 Wij zijn hier 2 jaar geleden geweest en nog steeds hebben wij het over Samosir.
Een bevelenis die je niet aan andere mensen kan vertellen maar meegemaakt moet hebben.
Kamers zijn inderdaad sober maar wel schoon en netjes. Service van personeel kan niet beter.

met partner, Sept. 2009
Droomplek
Esther
14-2-2010 De hotelkamer was niet heel bijzonder, maar het uitzicht daarentegen over het wonderschone Tobameer was verbluffend! Af en toe waan je je in een ansichtkaart zo mooi!

met een groep (9)
alleenreizend (1)