Hotel Pangerans Beach** in Padang Indonesië beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Hotel Pangerans Beach**

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Pangerans Beach**

Padang
Hotel Pangerans Beach scoort een 8,2 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pangerans Beach**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pangerans Beach** in Padang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Pangerans Beach** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sumatra. Vergelijk Hotel Pangerans Beach** met andere accommodaties in Padang.

4 beoordelingen over Pangerans Beach**

met partner, Feb. 2012
"Goed hotel, tegenwoordig 4 sterren"
Christophe Nève
10-2-2012 Wij hebben twee overnachtingen in deze hotel gehad. De kamer was schone, confortabel en in zeer goede staat. De enig min punt zijn de grote ventilaties die vrij veel lawaai maken, maar hebben wij hindernis in de nacht gehad. Het hotel wordt voor 99% door Indonesisch mensen bezet. Dat is uitstekend als je echt Indonesisch sfeer wil proeven. Het zwembad is lekker warm maar verwacht niet veel van het strand, daar kan je zeker niet in zwemmen. Water en strand zijn niet schone.

met een groep, Feb. 2009
"Aan het strand"
p_nutnick
12-8-2011 Op rondreis op ontdekking naar mijn roots was dit het 1e hotel in Indonesie waar ik met 12 familieleden aankwam. Ik lag samen met mijn moeder en tante op de kamer, maar helaas was het niet goed doorgekomen dat wij 3bedden nodig hadden. Na een half uur wachten toch een bed erbij kunnen krijgen. Eten was heerlijk (verwacht alleen geen brood zoals wij dat kennen). Moeder was ook jarig, taart gekregen, wel wat raar, met ger. kaas erop (ipv chocoschaafsel?) Heerlijk zwembad, strand achter, maar wel erg vervuild, zijn hier niet opgeweest. Ligt aan drukke weg, maar uitzicht geweldig op de stad! Helaas zijn alle foto's weg nadat laptop (thuis) is gecrasht, wel erg mooi album kunnen maken, maar kan helaas geen foto's toevoegen. Hebben natuurlijk ook massagecentrum in het hotel, tante heeft daar elke dag gebruik van gemaakt.

Peter Lente
9-12-2005 Op het dak staat een pomp (?) die de hele nacht een vervelend geluid maakt. Hoe hoger in het gebouw des te meer lawaai. Vorig jaar werd de lobby verbouwd. Tot middernacht was het geluid van drilboren te horen. Na een dringende oproep onmiddelijk te stoppen werd er na een half uur gehoor aan gegeven Een antwoord van een klacht gericht aan de directie heb ik nooit ontvangen...

Hans
14-9-2004 Hotel indien je noodzakelijk in Padang dient te overnachten bijvoorbeeld i.v.m. aanwezigheid van vliegveld in de nabijheid.
Indonesisch zakenhotel met teveel pretenties.