Hotel Natama in Padang Indonesië beoordelingen 3.6 | Zoover

2,3
3,8
2,7

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Natama

Jl. Sisingamangaraja, Padang
Hotel Natama scoort een 3,6 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Natama? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Natama in Padang, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sumatra. Vergelijk Hotel Natama met andere accommodaties in Padang.

7 beoordelingen over Natama

2,7
met partner, Dec. 2011
"Smerig hotel."
H.Hendrikussen
5-1-2012 Gelukkig maar 1 overnachting op doorreis.
Kamers zijn vies. Kakkerlakken op de grond en muur.Badkamer smerig. Na een diner de andere dag flink ziek geworden.
De lobby ziet er goed uit maar ga niet verder. Een ander stel heeft met kleren aan op bed geslapen. Zo smerig was het.

met partner, Okt. 2011
"Doorreis hotel rondreis Sumatra"
Harry
3-1-2012 Heel ranzig hotel.
Gelukkig niet ziek geworden van het eten,...!
Kamer had schone lakens en daar is alles mee gezegd.

met een groep, Juli 2011
"Nooit meer"
familie Trum
12-8-2011 hotel natama is erg vies de hal lijkt mooi maar o wee als je kamer binnen komt

met partner, Okt. 2010
"Viel mee"
Sameer (Samber)
27-10-2010 Na de recensies op Zoover gelezen te hebben waren we toch wel huiverig voor dit hotel; onze verwachtingen waren zeer laag. Toch viel het hotel enigszins mee. Het hotel ligt aan een zeer drukke weg en daar hadden we ook last van op de kamer. De kamer is voorzien van airco. De badkamer was wel vies, maar er was warm water aanwezig. We hebben hier geen diner gegeten, maar van anderen begrepen we dat dit zeer slecht was. Het ontbijt was zeer karig en slecht (o.a. oud brood). In de straat zijn wel verschillende internetcafé's te vinden.

met een groep
"Dit nooit meer"
P. van den Berg
7-6-2009 Tijdens onze rondtrip sumatra,java m en bali mei 2009, zijn wij 1 avond en 1 nacht in dit hotel geweest.Het was een vreselijk hotel gelegen aan een zeer drukke straat onze kamer was vreselijk vies en was niet schoongemaakt zelfs lagen er nog glas splinters op de vloer de waar we dus intrapte.
Ook overal schimmel op de muren en plafond. Het eten was waardeloos en was lauw. Ook het lawaai en de stank
van het verkeer drong door in het hotel. Dus nooit meer dit hotel

met partner, Mrt. 2008
F. Hofman
17-4-2008 Slechte, muffe kamer, geen ramen aanwezig. Karig ontbijtje. Slome bediening.

met een groep
Gertie
16-10-2007 Dit was wel een van de slechtste hotels op onze trip. De kamers waren zeer sober en de badkamer was niet schoon. Het eten was er waardeloos. Er liepen zelfs kakkerlakken. Echt smerig.Het was goed dat we er een nacht verbleven anders had ik een taxi gebeld en naar een beter Hotel gezocht.