Vakantie Beoordelingen Rantepao Sulawesi vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Rantepao

5,7

30 mei 2012

Rantepao

Beoordelingen Rantepao

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Rantepao. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Rantepao. Ben je zelf op vakantie geweest naar Rantepao? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Rantepao scoort een 7,0 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Vakantiehuis en 2 Hotels in Rantepao. Op Zoover vind je bovendien 40 vakantiefoto's van Rantepao. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Rantepao. Bekijk ook andere accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sulawesi.

5 beoordelingen over Rantepao

5,7
met vrienden, Okt. 2011
"Een prachtig gebied!"
Mart Mostert
Sfeer
4-11-2011 Schitterende uitzichten, prachtige dorpjes en sawa's, een overweldigde Torajacultuur: aanrader!

met vrienden, Jan. 2011
"Gewoon durven."
Belanda
Sfeer
22-5-2011 om tot rust te komen... Denk aan aan de historie en aan alle gebruiken,bv bij het trouwen en begraven.Durf van de weg af te gaan en je bent verloren voor alle andere vakantie's.

alleenreizend, Feb. 2007
Magro
Omgeving
13-4-2007 Rantepao is geweldig, ik heb nooit zo'n mooi gebied gezien als Torajaland. Ik las al dat het een unieke plaats was, maar nu ik het zelf heb gezien....Toraja heeft mijn hart veroverd!

C. Kievith
Omgeving
9-5-2006 Rantepao is een vieze plaats maar de ligging is - om van alle cultuur in Torajaland te genieten - zeer centraal.

met partner, Dec. 2004
"Prima basis"
Cor
Omgeving
15-7-2008 Prima als uitvalsbasis voor de schitterende omgeving. Wij verbleven bij Pia's Poppies. Prima verzorgd, heel vriendelijke staff en heerlijk eten.