Hotel Minahasa** in Manado Indonesië beoordelingen 7.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Minahasa**

6,3
5,7

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Minahasa**

Jl. Sam Ratulangi , 95351, Manado
Hotel Minahasa scoort een 7,3 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Minahasa**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Minahasa** in Manado, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sulawesi. Vergelijk Hotel Minahasa** met andere accommodaties in Manado.

6 beoordelingen over Minahasa**

6,3
5,7
"Gewoon een aanrader"
Gerrit
12-1-2010 Leuk gelegen hotel, goede service, aardig personeel en zelfs een zwembad. Ja de kamers zijn wat oud maar prijs/kwalitiet is goed.

alleenreizend, Jan. 2010
"HEEERLIJK"
lexxiie
3-3-2010 Ik heb het hier heerlijk gehad, ze hebben hier goed personeel ze bieden goede service ze hebben ook een lekker zwembadje waar ik heel wat dagen heb vertoefd. De kamers zijn prima in orde! Mooi uitzicht vanaf mijn kamertje gehad, en eten was te doen, maar ik heb zelf eerder buiten de deur gegeten! Ik zou zeggen een aanrader!

met vrienden, Sept. 2009
"Waar voor zijn geld"
MenM
6-10-2009 Wanneer je helemaal boven zit is het inderdaad best een klim.
Wij zaten halverwege en dat was prima, als je wilde zwemmen moest je inderdaad nog een stukje klimmen, maar ja. De tuin was prachtig aangelegd en ook het zwembad was mooi.
De kamers waren niet bijzonder maar waar zeur je over voor dat geld. Je kunt ook 5 keer zoveel betalen, dan mag je eisen stellen. Er zijn altijd mensen die voor erg weinig geld de luxe van een 5* hotel willen. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, wij hebben niets te klagen gehad. Ontbijt is voor die prijs prima, je had zelfs keus.

met partner, Juli 2009
"Geen aanrader"
Rob en Willy
11-8-2009 De kamers van dit hotel zijn tegen een berg gebouwd, als je boven zit (zoals wij) is het een flinke klim. De kamers zijn niet schoon, donker en ruiken muf. Zeker geen aanrader.
Het enige positieve is dat ze een klein maar mooi zwembad hebben met uitzicht over de stad

met partner, 2009
"Gewoon goed"
Gerrit
12-1-2010 Hotel is centraal gelegen. personeel behulpzaam en de kamers zijn ok zeker vor de prijs er is ook nogee zwembadje. Zeker een aanrader

met partner, Sept. 1996
"Centraal maar oud"
Andre
3-7-2011 zeer gastvrije ontvangst van een oud emevrouw die geweldig nederlands sprak. Ze was blij dat ze met ons kon oefenen. De kamers waren oud en de airco maakte zoveel lawaai dat we kozen de fan aan te zetten. de sfeer is wel geweldig: echt bijkomen nar drukke dagen in de jungle van Tangkoko National park