Bed and Breakfast Guesthouse The 4 Fish in Manado Indonesië beoordelingen 8.4 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.950 bezoekers online
Home > Indonesië > Sulawesi > Manado > Bed and Breakfast Guesthouse The 4 Fish

Beoordelingen Bed and Breakfast Guesthouse The 4 Fish

10 februari 2012

Bed and Breakfast Guesthouse The 4 Fish scoort een 8,4 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Guesthouse The 4 Fish? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Guesthouse The 4 Fish in Manado, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 37 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Guesthouse The 4 Fish vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sulawesi. Vergelijk Bed and Breakfast Guesthouse The 4 Fish met andere accommodaties in Manado.

20 beoordelingen over Guesthouse The 4 Fish

alleenreizend, Nov. 2011
Heerlijk relaxed!
Patricia
20-11-2011 The4Fish is perfect voor alleenreizenden. Je ontmoet er mensen van diverse nationaliteiten en interesse. Je eet gezamenlijk en de sfeer is altijd goed. De omgeving is prachtig, met op een paar minuten loopafstand de zee en duikcentrum Thalassa. De eigenaren zijn altijd genegen je te helpen, zo ook het personeel welke uitermate vriendelijk is. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, wat ook geldt voor de massages! Heerlijk! En je kamer wordt elke dag schoongemaakt en je treft het altijd weer fris aan. De douches zijn enigzins koel, maar wel verfrissend na een warme dag! Mocht je op vakantie willen naar Sulawesi, boek dan zeker The 4 Fish!

met oudere kinderen
Geweldige VAKANTIE !!!!!
Kees Harkes
20-7-2011 The 4 fish is een aanrader voor iedereen. Jan en Ineke staan altijd voor je klaar. Het eten is perfect. De kamers zijn netjes. De omgeving is puur, je zit tussen de lokale bevolking. Een Nederlandse duikschool op 5 minuten lopen, ook hier is het goed verzorgd en tussen de middag lekker eten.

met een groep, Apr. 2010
Zeer voor herhaling vatbaar.
PeeWee
30-5-2010 Ook wij zijn net terug van 17 dagen 4Fish en zijn onder de indruk van de warmte en gastvrijheid van Jan en Ineke.
De prijs/kwaliteitsverhouding is zonder meer goed te noemen, geen moeite is te veel om het de gasten naar de zin te maken.
Duikschool, Thalassa, op 7 minuten slenter afstand. Heel goed te doen.
Guesthouse is gelegen in een rustig, idyllisch Indonesisch dorpje; het beschikt ook over 2 zeer rustig gelegen kamers.
Eten is uitstekend en op verzoek worden zelfs jouw favoriete gerechten gekookt !!!
(Dan je wel Ineke en Nona ......)

Kortom een absolute aanrader !!!!!

met partner, 2009
Een 2e thuis
Monique
7-12-2009 Jan en Ineke zijn er gastvrij en maken tijd voor hun gasten. Ze hebben een prima kokkie Nona. Altijd erg gezellig bij ze. Ookleuk om een kookworkshop te doen.

Gezellig en er kan een hoop geregeld worden
RR Blaauwbroek
18-6-2009 het is jammer dat er geen warm water op de kamers is maar de kamers zijn netjes en schoon. Het huis ligt aan de weg waardoor er 's morgens wat verkeer is te horen vooral in de kamers boven. Het eten is prima en er wordt rekening gehouden met de smaak van de gasten. Er valt best wat te regelen als je zelf ook wat flexibel bent het is ten slotte een andere cultuur en de bevolking is heel vriendelijk en behulpzaam maar geen veeleisende toeristen gewend. ook bij het divecenter op nog geen 10min. lopen is men heel flexibel en behulpzaam en probeert het ieder zo goed mogelijk naar de zin te maken.

met een groep, Apr. 2009
Een paradijsje op aarde!
Jacq en Tom
24-4-2009 Wij zijn net terug van twee weken bij 4Fish en het was in één woord geweldig. Het guesthouse ligt heerlijk rustig in een klein dorpje. In de tuin en op het terras is het goed toeven en 's ochtends wakker worden met een duik in het zwembad is ook niet slecht toch? 's Avonds eten Jan en Ineke gezellig met de klanten mee en daardoor hoor je van alles over hun leven op Sulawesi. Zo krijg je ook wat inzicht in het gewone leven op Sulawesi (in plaats van de hele dag alleen maar onder water te zitten).

Duikschool op relaxt afstandje (5 minuten lopen) gelegen in suf en uitgestorven hotel. Wij waren blij dat we niet in het hotel zaten maar bij 4Fish. En dat vonden de gasten van het hotel ook. want we troffen regelmatig hotelgasten aan tafel bij het avondeten.

O ja, en het eten? Tja, wat moet ik er van zeggen. Ik heb nog nooit zo veel gegeten tijdens een vakantie. Superlekker!

Al met al helemaal top dit guesthouse, ik hoop er graag nog eens terug te komen.

In één woord geweldig!
Janneke
4-8-2008 Dit jaar zijn we voor de tweede keer naar de 4fish geweest en ook dit weer was het geweldig!
We hebben weer heerlijk gegeten en genoten van het mooie uitzicht. Dit jaar waren er nog meer mogelijkheden voor excursies en daar hebben we ook gebruik van gemaakt. Het raften is ook errug leuk!We hebben elke avond gezellig met elkaar gegeten.
Het personeel en Jan en Ineke zelf zijn ontzettend aardig en behulpzaam!

met partner, Juni 2008
Volgend jaar weer
Jaap en Lisa
19-7-2008 Dit Guesthouse is echt een aanrader na een verblijf vann 16 dagen kijken we teug op een geslaagde vakantie. Jan, Ineke, Menus, Anton, Nona en Emy werkrn hard voor je om je alles tot wens te maken. Het eten `savonds met z,n aleen is echt gezellig en we praten nog laat door. `smorgengs een lekker ontbijt met heerlijk brood en genog beleg aangevuld met een ei, pannekoeken of fruit. DE kamesr zijn niet al te groot, maar dat geeft noet je zit toch aldoor op het teras.
Toch moet ik even kwijt, dat er mensen zijn die blijkbaar een hekel hebbn aan Jan en Ineke, omdat de ze review schreven die je zo door de wc. zou trekken. Er klopt niet 1 woord. Taxi kosten bijvoorbeeld maar 7 Euro en drijden dir in 40 minuten als het druk is. De duikschool is op 5 minuten lopen en niet heuvel op. Oke je loopt in de zon , maar ja dat heb je hier nu eenmaal hier. Jan en Ineke ga door met jullie werk jullie zien ons volgend jaar weer.

Evert
10-2-2008 Gastvrijheid en bereidheid om dingen voor je te regelen waren voor de eigenaren ver te zoeken.
Ontbijt erg sumier,privacie was buiten de kamer nihil.
Gaan er zeker geen 2e keer naar toe.

L. ter Stege
3-1-2008 Dit is een echte aanrader !! Zeer persoonlijke benadering door eigenaren en personeel. Het uitzicht vanaf het terras is subliem !

met een groep (3)
alleenreizend (4)