Hotel Pantai Gapura*** in Makassar Indonesië beoordelingen 6.6 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.894 bezoekers online
Home > Indonesië > Sulawesi > Makassar > Hotel Pantai Gapura***

Beoordelingen Hotel Pantai Gapura***

10 februari 2012

6,3
5,8
oceanview cottages

Hotel Pantai Gapura scoort een 6,6 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pantai Gapura***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pantai Gapura*** in Makassar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Pantai Gapura*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sulawesi. Vergelijk Hotel Pantai Gapura*** met andere accommodaties in Makassar.

16 beoordelingen over Pantai Gapura***

met partner, Jan. 2012
Erg mooi uitzicht vanuit de duurste kamers
c. jansen
15-1-2012 Dit hotel zal waarschijnlijk eens luxe zijn geweest maar wordt nu voornamelijk gebruikt als plaatselijk zwembad

met partner, Okt. 2011
Fantastische plek
Karin Nieuwenhuis
26-10-2011 Een geweldige lokatie aan de zeekant van de drukke stad Makassar. In de ocean view cottage zit je in de mooiste kamers met uitzicht op zee. 's Morgens om 6 uur wordt je wel gewekt door de pruttelende visserbootjes die voorbij varen. Maar ook dat heeft zijn charme. De kamers zijn ruim, schoon, alleen de badkamer kan een opknapbeurt gebruiken. Een standaard of deluxe kamer bevelen wij niet aan. Hier hebben wij de laatste nacht geslapen ivm geluidsoverlast door een reunie in de bar van het hotel. Vooral in die kamers is veel achterstallig onderhoud te zien. Qua vriendelijkheid en service prima, alleen het omruilen van de kamer ivm de reunie verliep wat moeizaam. Ontbijt is uitgebreid en lekker. Diner is slecht.

Nooit meer
hpottger
27-8-2011 Dit hotel is prachtig gelegen, en ook de opzet van het resort is goed.
Maar er is sinds -tig jaren geen onderhoud meer aan gepleegd. Jammer!
De kamers zijn smerig, de electra in de bad- en slaapkamer is levensgevaarlijk.
Het bedlinnen was smerig, en had brandgaten (roken in bed?).
Pas na meerdere keren(!) lakenwisseling, kregen we een redelijk schoon bed.
De badkamer zit onder de schimmel en roest.
Op ons dringend verzoek, werd door het huishoudelijk personeel een schoonmaakactie opgestart, maar spoedig bleek ook hen, dat het niet schoon te krijgen was.
Vlg. touroperator is het een 4* hotel. De reisvertegenwoordiger van touroperator was te laks om een poot uit te steken. Pas toen we een "Letter of Complaints" hadden geschreven (die door de vestigingsmanager mede was ondertekend), toegelicht met foto- en filmmateriaal, kwam hij in beweging. Schande!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Pantai Gapura*** bij:

Prima hotel
Bakker
21-11-2009 Prima hotel, zijn hier 5 dagen geweest en hebben 1 nacht in de "gewone" kamer geslapen. Ze zijn lekker ruim en alles is aanwezig, prima dus.

Daarna een upgrade voor de cottage (zeezicht) genomen, wat echt een aanrader is! Prachtige kamer, prachtig uitzicht! Heerlijk om op je balkon naar alle voorbijkomende bootjes te kijken!

Tip voor een leuk uitstapje; Bantimurung niet toeristisch veel locals maar erg leuk om geweest te zijn!

met partner, Okt. 2009
Ligging fantastisch, kamers versleten.
Annelies
1-8-2010 Met wat meer aandacht en onderhoud zou dit een fantastisch hotel kunnen zijn. En dan zou het ook z'n kamerprijzen waarmaken.
De ligging is super, wij verbleven in een ocean view cottage en inderdaad kun je uren op het balkon van alle langskomende vaartuigen genieten (hoewel de balkonstoeltjes niet erg comfortabel zijn).
Nadeel hiervan is wel dat je 's morgens al zeer vroeg door het geronk van de bootjes wordt gewekt.
Ook leuk om 's avonds in de sunsetbar de zonsondergang achter het tegenoverliggende eilandje bekijken onder het genot van een drankje.
Op loopafstand (maar ook leuk met een becak) van fort Rotterdam, dat zeker een bezoekje waard is.

Mooi, maar slecht
Dennis en Dorien
4-8-2009 Meer verwacht dan gekregen. We hadden het hotel geboekt voor een korte reis naar Sulawesi, bij het inchecken begonnen de problemen, bleek onze kamer aan een andere gast zijn toegewezen, vervolgens bij moeten betalen en daar zaten we dan in een mooi ingerichte kamer met veel stof. Halverwege de middag hebben ze de kamer (met tegen zin) schoon gemaakt. We hebben 's middags ruim een half uur moeten wachten voordat iemand onze bestelling in het restaurant had opgenomen en vervolgens was het eten lauw! Reden genoeg om de volgende ochtend opzoek te gaan naar een ander hotel, daar was de service stukken beter en hebben we genoten van drie nachten Makassar.

Mooie water bungalow
Esther
31-8-2009 Tijdens een rondreis 2x in het hotel geweest, mooi waterbungalow met uitzicht
op zee, ontbijt was prima.
Vraag om een waterbungalo.

met partner, Juli 2009
Zeer mooi aangelegd, heerlijk bungalow
Rob en Willy
6-8-2009 Een heerlijk rustig hotel, wij hadden een bungalow op palen in de zee.
Kamer is heerlijk ruim en de badkamer is goed.
Zeer leuk aangelegd, en van hieruit is alles met een fietsriksja goed te bereiken

met partner, Juli 2009
Eerst denk je waar kom ik terecht...

30-7-2009 Een erg sombere entree en onvriendelijk personeel en dan via via kom je in het achtergelegen complex.
De bungalows op palen zijn mooi gelegen , kies vooral de zeezijde!
Het ontbijt is op een boot, en erg goed met veel keuze

Pasca en John
7-5-2008 Zeer goed hotel. Een aanrader is wel om een cottage te nemen. Mooi uitzicht over de zee of op het zwembad. Kamers voldoen aan alle eisen. Fijn balkon. Het lijkt op een klein dorpje in de drukke stad. Ontbijt is goed. Volgens ons een aanrader.

6,4
6,1