Hotel Horison Makassar**** in Makassar Indonesië beoordelingen 5.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Horison Makassar****

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Horison Makassar****

JALAN JENDRAL SUDIRMAN NO.45, 90115, Makassar
Hotel Horison Makassar scoort een 5,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Horison Makassar****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Horison Makassar**** in Makassar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Hotel Horison Makassar**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sulawesi. Vergelijk Hotel Horison Makassar**** met andere accommodaties in Makassar.

1 beoordeling van Horison Makassar****

1 beoordeling
alleenreizend, Jan. 2011
"Ik had meer verwacht!"
Mark Dieke
5-2-2011 Ik had dit hotel geboekt voor 1 nachtje, maar het viel reuze mee. Ik kreeg een goedkoop tarief online, maar daarvoor kreeg ik een kamer waarbij ik veel lawaai van straat hoorde, de badkamer was niet echt schoon en het was behoorlijk stoffig.
Het viel me allemaal een beetje tegen en dit heb ik nog nooit eerder gehad tijdens een verblijf in een hotel in Indonesie!