Vakantie Beoordelingen Makassar Sulawesi vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Makassar

4,8
4,6

30 mei 2012

Makassar

Beoordelingen Makassar

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Makassar. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Makassar. Ben je zelf op vakantie geweest naar Makassar? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Makassar scoort een 7,6 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 16 Hotels in Makassar. Op Zoover vind je bovendien 7 vakantiefoto's van Makassar. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Makassar. Bekijk ook andere accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sulawesi.

9 beoordelingen over Makassar

4,8
4,6
met partner, Jan. 2012
"Echt een multi culturele samenleving"
c. jansen
Sfeer
15-1-2012 Jammer dat net zoals in de rest van Indonesie het opruimen van afval zo slecht is geregeld

"Sulawesi"
Sulawesi
Sfeer
14-12-2011 Start van een rondreis van zuid naar noord Sulawesi. DE natuur en mensen spreken ons bijzonder aan. Nauwelijks toeristisch heerlijk.

met een groep, Sept. 2008
"Miljoenenstad Makassar"
Makassar
Sfeer
14-12-2011 Ik heb het geprobeerd te bekijken vanuit het perspectief van een gemiddelde toerist die verder niets met de stad van doen heeft. Het is de geboortestad van mijn familie en we hebben er ook nog wat familie bezocht, dus ik zou overal een 10 voor hebben gegeven.

Jan
Stranden
2-8-2007 Fort Rotterdam, de pasar malam daar tegenover. Pantai Losari, de oude haven. Verder een drukke vuile stad.
Genoeg voor één dag.

Ben & Emie
Stranden
9-3-2007 Laat je eens met een riksja (fietstaxi) naar de oude haven rijden. Indrukwekkend met grote schepen(schoeners) waar men bijna alles nog met het handje doet. Of een kijkje in fort Rotterdam dat nog goed in tact is. En inderdaad, tegen de avond is Pantai Losari the place to be! Voor twee dagen goed te doen. Koop vooral heerlijke kroepoek of emping bij zo'n straat tentje.

alleenreizend, Feb. 2007
Magro
Stranden
13-4-2007 Ik heb genoten van Makassar, leuke culturele stad met veel uitgaans mogelijkeheden, voor overdag als voor de avonden. Hoogte punt was Fort Rotterdam en ik keer zeker een keertje terug naar deze culturele stad.

Paul van Velzen
Stranden
12-3-2006 Grootste toeristische trekpleister van Makassar is gratis: de zonsondergang bij Pantai Losari. Verder is er niet zo veel te beleven.
In de omgeving heb je wel een paar leuke plaatsen.

yvonne valk
Stranden
3-12-2005 Zoals overal op Sulawesi was het in de plaats Makassar een troep.
Het ontbreekt de bewoners aan alles.
Goede huizen, elektra en schoon drinkwater.
En dan nog: wat zijn de mensen aardig!

met partner, 1995
"Makassar oftewel Ujung Pandang"
Ineke
Sfeer
3-11-2010 Ujung Pandang is de hoofdstad van Zuid Sulawesi en de grootste stad op het eiland.
Ik vond het een rommelige stad met veel verkeer. De mensen zijn erg aardig en je bent echt in een andere wereld. Wij kwamen vanaf Bali namelijk en dan is Sulawesi heel anders. Vanuit deze stad gingen we via Bira en o.a. Toradja, Rantepao en het Posomeer naar de Togian eilanden. Daarna via Gorontalo naar Manado en de Bunaken eilanden.