Bungalow MC Homestay Resort in Bunaken Village Indonesië beoordelingen 6.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.304 bezoekers online
Home > Indonesië > Sulawesi > Bunaken Village > Bungalow MC Homestay Resort

Beoordelingen Bungalow MC Homestay Resort

10 februari 2012

5,9
6,3
6,7
Bungalow MC Homestay Resort Bunaken Village

Bungalow MC Homestay Resort scoort een 6,0 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow MC Homestay Resort? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow MC Homestay Resort in Bunaken Village, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Bungalow MC Homestay Resort vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sulawesi. Vergelijk Bungalow MC Homestay Resort met andere accommodaties in Bunaken Village.

13 beoordelingen over MC Homestay Resort

Opgelicht !!!
Sandra
6-2-2009 Op het forum van de site van MC Dive Bunaken worden de reacties van bezoekers gemanipuleerd. Alle negatieve recensies halen ze er vanaf waardoor alleen de positieve reacties blijven staan! Ook wij hebben ons verblijf hier afgebroken.Het huisje waar ik in verbleef had een vloer die verrot was en waar ik dan ook doorheen viel midden in de nacht. Het strand lag vol met rotzooi zoals gloeilampen en plastic zakken. Erg vreemd dat een duiker dan wel eco-belasting betaalt voor dit gebied en het wordt vervolgens niet onderhouden. De service was slecht. Ook wij hebben dagen moeten wachten op een nieuwe ventilator. Datzelfde geldt ook wanneer je schoon linnengoed vraagt.
De accomodatie was ronduit smerig.
Vieze plakkerige stoelen in het restaurant. Ik kan het in ieder geval niemand aanraden om hier te verblijven nadat je zowat de halve wereld afgereisd heb om op dit eiland te bezoeken.

met vrienden, Nov. 2008
Mc diving een verlaten indruk
backpacker
14-12-2008 Wij bezochten dit resort in november. Dit resort vertoonde een verlaten indruk. We waren de enigste gasten. Geen stroom s,nachts. Het huisje was niet schoongemaakt linnengoed was niet verschoond.
Na het ontbijt zijn we gelijk vertrokken naar een ander resort.
We zullen dit resort niet aanbevelen.

met partner, Nov. 2008
Echt een plek om te bij te komen!
Anette
23-11-2008 Ik heb MC dive Bunaken 10 jaar geleden ontdekt, toen ik tijdelijk in Indonesie woonde en werkte. Het is een heerlijke rustige plek met prachtig uitzicht op de weersveranderingen op het vaste land. De duikspots zijn in mijn ogen een van de mooiste van de wereld. De duikschool is super: jaarlijks nieuw materiaal, relaxte sfeer, humorvol personeel.
Ik kom er nu bijna jaarlijks met veel genoegen:)

met partner, Nov. 2008
Mooie duikspots in een heerlijke omgeving
Inge en Niels
15-11-2008 Net terug van een mooie reis verbazen we ons over de negatieve reacties van een aantal beoordelaars. We hebben een kleine week vertoeft bij MC Homestay.We zijn er op de bonnefooi naartoe gegaan en het was er heerlijk. Een zeer vriendelijke en behulpzame staf, goed en lekker eten, een zeer aangename en relaxte sfeer, supermooie duikspots en een prima accommodatie. Als je een vijfsterrenresort verwacht waar je een all inclusive bandje om je pols geschoven krijgt, zit je hier niet op de goede plek. Als je wilt genieten van de mooie duiken en de uitstekende gastvrijheid in een mooie omgeving, zit je hier meer dan goed!Wij gaan zeker nog een keer terug!Niels en Inge

met partner, Nov. 2008
Het was weer een groot duikfeest!
carla en jos van de...
11-11-2008 Voor de derde maal naar MC Dive, Ron en zijn instructeurs gegaan.Het was echt weer geweldig en voor ons zeker niet de laatste keer.Als je luxe zoekt moet je hier niet zijn en het is erg makkelijk om te zeuren als je voor een dubbeltje op de eerste rij wilt zitten en het is niet gelukt! De duikers zijn professioneel met hun vak bezig en over het eten enz. hebben wij geen klagen.
Carla en Jos van der Poel

Mooie vakantieplaats
K. Koelman
31-8-2008 We zijn al 3 keer hier geweest, gemoedelijke sfeer, mooi strand, relaxte duiken.

alleenreizend, Aug. 2008
Relax duiken en verblijf
Geert IJpema
22-11-2008 kom hier sinds 2003 elk jaar duiken. Uitstekende duikgidsen en duikstekken.Eten is prima, op z'n indonesch, goede huisjes. dit jaar een paar nieuwe huisjes erbij en nieuw restaurant neer gezet.Je komt weer helemaal tot rust. Ga binnenkort weer heen.

met partner, Aug. 2008
Voor herhaling vatbaar, nu al voor de 6de keer
Holger Drechsler
19-11-2008 Sinds 6 jaar gaan wij ieder jaar naar het MC, ook dit jaar weer. Ron en zijn duikteam zijn super relaxed. Duik(materiaal) is uitstekend, eten lekker. Kom, relax en geniet. Het MC is ieder jaar ons begin- en eindpunt van de indo vakantie.

Margaretha en Piete...
16-7-2008 Net terug van mc homestay bunaken.Een advies ga beslist niet naar dit resort een grote puinhoo 32 graden s,nachts je word zwetend wakker. Je moet om alles vragen schone lakens, badhanddoeken. Het eten is karig 2 x per dag rijst met vis soms kip.Tijdens ons verblijf zijn er 5 hollandse gasten vroegtijdig vertrokken
Als je de beheerder Ron daar op aanspreekt neemt hij je klacht niet serieus, het argument is het resort is niet van mij, je moet wel aan hem betalen. Duiken is ook minder, vergelegen plaatsen worden niet bezocht, als je daar naar vraagt staat de wind erop of het stroomt te hard. Het huisje is ook erg klein geen stoel geen tafel en een kleine armoedige ventilator waar je niets aan hebt. We hebben ook Bunaken Vilage bezocht, een wereld van verschil 24 uur stroom beter eten betere huisjes lekker gekoelde drank. Hou er rekening mee dat MC diving voor hun het duiken regelt.

met partner, Juli 2008
Gewoon erg slecht
duikfan
5-9-2008 tijdens onze rondreis verbleven wij 6 dagen in dit resort.het was daar zo slecht dat we voortijdig zijn weggegaan.Huisje was erg vuil douchen met zout water wc doorspoelen met een pannentje. De zwerfhonden sliepen s,nachts in het restaurant op de eettafel. Het eten was slecht altijd koud en te weinig vis met rijst toetje banaantje.Duikboot was echt een wrak zie foto.Riffen zijn zwaar beschadigd door het vissen met dynamiet .
Dus absoluut geen aanrader .
Het verbaasd ons echt dat hier mensen tevreden zijn

5,8
6,3