Hotel Bastianos Diving Resort in Bunaken Village Indonesië beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Bastianos Diving Resort

9,7

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Bastianos Diving Resort

Bunaken Village
Hotel Bastianos Diving Resort scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bastianos Diving Resort? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bastianos Diving Resort in Bunaken Village, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Bastianos Diving Resort vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Sulawesi. Vergelijk Hotel Bastianos Diving Resort met andere accommodaties in Bunaken Village.

2 beoordelingen over Bastianos Diving Resort

9,7
robert
12-8-2007 In 2005 ben ik hier geweest met twee vrienden. We hebben hier een week lang gedoken. Het was heerlijk om bij het geluid van de zee in slaap te vallen en te ontwaken. Het personeel is helemaal top. Ze hebben oog voor de natuur en weten de mooie plekken te vinden voor het duiken. Een echte aanrader.

met partner, Sept. 1996
"Geweldig snorkelen"
Andre
3-7-2011 even snorkelen in de buurt om bij te komen. Blijken we op een van de mooiste duiklocaties in de wereld te zijn. geweldige koraalriffen waarop je met snorkelen niet uitgekenen raakt en dat zo vanaf het strand. Oppassen dat je niet verbrand!
nadeel was de aardbeving die we meemaakten (5.1 SvR): eerst snel de hut uit en daarna de berg op ivm tsunami risico.
eten was helaas elke dag hetzelfde (rijst, vis, doperwten met wortelen en een mager kip), maar dat hadden we wel over voor deze geweldige plek op aarde