Beoordelingen Hotel Tugu Lombok

Tugu Lombok
1 beoordeling
Beoordelingen Hotel Tugu Lombok
JL SIGAR PENJALIN BEACH, 83352, Senggigi
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Tugu Lombok in Senggigi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Tugu Lombok zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Tugu Lombok scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Tugu Lombok in Senggigi, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Tugu Lombok, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Tugu Lombok de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Hotel Tugu Lombok vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Indonesië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lombok. Vergelijk Hotel Tugu Lombok met andere accommodaties in Senggigi.

1 beoordeling van Tugu Lombok

1 beoordeling
met partner, Feb. 2010
"Fantastisch hotel met vriendelijk personeel"
Gerben en Chantal
1-9-2010 Wat een fantastisch hotel is dit en wat een service! We kwamen om 11 uur in de avond aan en het restaurant was dicht. We vroegen of we nog wat konden eten en zonder problemen ging de keuken weer open en konden we bestellen wat we wilden, dus geen snelle hap of zo. De bediening is echt fantastisch! Op allerlei plaatsen op het terrein kan je heel romantisch dineren (bv op het strand, op de tempel, in een oude chineese tempel enz.). Je betaalt maar een klein bedrag extra en is zeker de moeite waard. We zaten in een kampoeng villa met buitenbadkamer.. in een woord WAUW. De kamer is heel ruim en de buitenbadkamer is adembenemend. Je kan gratis DVDs halen en een ipod met muziek. In de badkamer is een mega bad met regendouche.. echt luxe van de bovenste plank.

Echt een honeymoon hotel waar je echt in de watten wordt gelegd. Het is echt een Tugu hotel, wat betekent kunst en antiek all around. Het is een aanrader om te gaan kijken in de boutique shop, dit is net een klein museum.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?